0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Ковачев от АГ-Варна
« Отговор #20 -: Юни 09, 2009, 20:57:02 pm »
Да ви кажа честно и при мене като чу,че съм на 37 години започна да мънка,че възрастта била голяма,че шансовете били много малки,обаче аз бях по настоятелна и той се съгласи да ме включат в списъка за ин витро.После много мислих защо постъпи така и да ви кажа честно мина ми през ума да не би да поемат само леки случаи,за да гонят добра успеваемост.Все пак ако това е политика на клиниката и после ще го мъмрят той какво може да направи.Защото на мен ми хареса много доктора и мисля,че е много добър като специалист.И да ви кажа честно повече ми допадна от Александров,защото имах възможността да се запозная и с него,понеже влезе по време на прегледа и Ковачев го помоли да се запознае с моя случай.
*
« Отговор #21 -: Юни 09, 2009, 21:30:40 pm »
Пролетина,
мисля че д-р Ковачев е постъпил доста честно към теб.Казал ти е директно,че не може да се справи и ви е насочил към друг специалист.А можеше и да не ти каже и да ти вземе безктупулно парите.
Във Форума има специална тема за поликистозата и мисля че там ще успееш да намериш добър специалист в тази област.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=107.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37142.0

Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #22 -: Юни 10, 2009, 00:20:38 am »
аз също съм с поликистозни яйчници, още от пубертета и след като обиколих доста лекари в София и Пловдив, стигнах до АГ Варна на 37 год., също сме и с мъжки фактор, но никой не ми е казвал че положението е толкова тежко , че да не може да се помогне - нито покойната д-р Чернева, пъвоначално, нито д-р Александров след това, напротив - всички ме окуражаваха и се стараеха да помоднат. д-р Ковачев беше току-що дошъл и преглеждаше заедно с д-р Александров, но нямам впечатления него да се държи грубо, напротив.

благодаря Ви д-р Александров
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #23 -: Юни 10, 2009, 00:26:32 am »
Може вече да е изнервен, нямам представа, но и с мен се държа кофти.. Получи се почти същата ситуация като описаната от Пролетина. Аз отидох със силно положителна нагласа, а отношението, което получих наистина беше грубо. Няма значение - нормално е да има доволни и недоволни. Може да не съм му била симпатична, но това не е никак професионално. Да си лекар е преди всичко да се грижиш за всички еднакво добре ...
 Обаче д-р Александров е истински професионалист, Човек и страхотно положителна личност. Само заради факта, че д-р Ковачев е от неговия екип, съм склонна все още да вярвам, че държанието му (на д-р Ковачев) е било инцидентно. А ако не е - наистина много жалко.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #24 -: Юни 10, 2009, 02:10:42 am »
До скоро впечатленията ми от д-р Ковачев бяха единствено от разминаването ни по коридорите на АГ-то и когато съм влизала в кабинета да търся Ани.Не изглеждаше никак любезен, по-скор студен и троснат.Но от други момичета съм чувала, че бил много готин, голям майтапчия.
Когато на 28.05.09. отидох в АГ-то, за да започна стимулация, д-р Александров го нямаше още и за да не чакам, Ани ме прати при д-р Ковачев да ме прегледа.Беше много любезен и търпеливо ми отговори на въпросите и ми обясни всичко.Може би, защото знаеше, че съм пациентка на Александров, не знам.Друго не мога да кажа за него.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #25 -: Юни 10, 2009, 02:38:34 am »
Ako търсите любезно(чак мазно отношение ) може да се обърнете към Стаменов.Но вие не сте отишли на сладки приказки а в крайна сметка да се сдобиете с едно бебче.Аз съм доволна от Ковачев.Много е земен изпипва си работите и дори да няма вече финансова изгода от теб е много отзивчив.Моята Тея е благодарение на него
*
« Отговор #26 -: Юни 10, 2009, 03:19:32 am »
Ехх,момичета.Не съм пациентка на Д-р Ковачев,но ми е обидно да чета пресилени думи. :( От наблюдението,което имам в АГ Варна той е един много възпитан мъж.Според мен е малко по притеснителен и най-вероятно това е причината при първа среща с него да оставате объркани.Не знам колко от вас знаят,че той е син на покойната Д-р Чернева.След като тя почина през 2007, той зае нейното место в екипа.А от 2008 година извършва част от пункциите.Не са малко семействата,които благодарение на него вече се радват на своите рожби.
Като не ви допада поведението му запишете се при Д-р Козовски-младши. :lol:

*
« Отговор #27 -: Юни 10, 2009, 14:43:59 pm »
eliq,много се радвам,че си постигнала мечтата си,но подобни изказвания не ти правят чест!
Съгласна съм напълно с Дороти за д-р Ковачев.
*
« Отговор #28 -: Юни 11, 2009, 01:49:46 am »
Moже да не ми прави чест но някои от девойките тук си избират клиника и доктор като че мли ще ходят на курорт
*
« Отговор #29 -: Юни 11, 2009, 01:52:06 am »
колкото до козовски все още си работи по старите схеми на стимулация с метилпреднизолоните ,с хиперстимулацията и тн
*

crow

• 2670
« Отговор #30 -: Юни 11, 2009, 09:16:05 am »
Moже да не ми прави чест но някои от девойките тук си избират клиника и доктор като че мли ще ходят на курорт
А какво ще кажеш да ти изпише Клостилбегит без да те е погледнал на ехограф - без да знае има ли проблем с овулацията въобще? И след като се поинтересуваш дали поне докато пиеш препарата ще те следят как реагират яйчниците ти - да ти се отговори "Следи се сама с тестове за овулация, няма нужда от ехограф" ? И в същото време да ми говори, че съм с поликистозен яйчник (на база на стара ехографска снимка) ...
 Ще бъдеш ли объркана или смело ще пиеш Клостила?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #31 -: Юни 11, 2009, 19:08:37 pm »
Здравейте момичета.Моето впечатление от Д-р Ковачев е че е много възпитан и  един от малкото лекари, които ти дават изчерпателна информаця за това  как е преминала дадена процедура.Повечето лекари с ,,ченгел,, да им вадиш думите.Работата е там че може да ни се каже нешто което не ни харесва, но това не означава че лекарят не е добър.elig ти просто трябва да си намериш лекар на когото да повярваш .На мен д-р Ковачев ми прави пункцията и аз съм сигурна че е дал всичко от себе си . Късмет момичета да намерите своя лекар.
*

crow

• 2670
« Отговор #32 -: Юни 11, 2009, 19:22:11 pm »
elig ти просто трябва да си намериш лекар на когото да повярваш .На мен д-р Ковачев ми прави пункцията и аз съм сигурна че е дал всичко от себе си . Късмет момичета да намерите своя лекар.
Елия е намерила своя лекар и той е именно д-р Ковачев. Ето и на теб е помогнал. Много е хубаво това. Но ето, че и двете сте били на ин-витро оплождане, а аз след ЦС като се оказа, че не съм за АРТ (поне засега, не се знае дали няма и да бъда..), ми каза, че не съм за тяхната клиника, която се занимава с ин-витро... Пак повтарям - нормално е да иам доволни и недоволни. Сигурна съм, че просто не съм му била интересна .. Няма значение. То всеки сам се спасява, защо трябва да си мисля, че някой ще вземе присърце и моята болка ?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #33 -: Юни 16, 2009, 11:17:16 am »
Честно да ви кажа не вярвам и на дума от казаното, че доктор Ковачев се е уплашил от някаква си поликистоза, а още по-малко че ще препрати пациентка към д-р Стаменов просто щото неможел да се справи. Или не се доизказва всчико случило се в кабинета (тоест се преиначава) или си е чиста проба лъжа. Аз съм пациентка на д-р Александров, но и двете пункции и ЦС снимка ми ги прави доктор Ковачев, много позитивен човек и майтапчия. Да ви кажа честно и на мен някой да ми лази по нервите и да ме подлага на изпит по анатомия на човека при всяка среща и на мен ще ми идва да се държа грубо, но както казах не вярвам в това защото Ковачев е много сдържан и възпитан човек. Ако това е опит да се плюе по клиниката (защото няма да е първи разбира се) просто се базирайте на конкретните факти. Човек работил в репродуктивната медицина толкова време и имащ до себе си такъв екип и опитен лекар като д-р Александров и проф. Козовски е направо смешно да се уплаши от "невероятно страшната поликистоза" на Proletina  8) То човек да се чуди да смее ли да плаче ли като чете подобен род изказвания.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #34 -: Юни 16, 2009, 12:58:59 pm »
Човек работил в репродуктивната медицина толкова време и имащ до себе си такъв екип и опитен лекар като д-р Александров и проф. Козовски е направо смешно да се уплаши от "невероятно страшната поликистоза" на Proletina  8) То човек да се чуди да смее ли да плаче ли като чете подобен род изказвания. 

Смешно или не, не е невъзможно.
"Уплашил" едва ли е точната дума.
Ако знаеш на една приятелка какво казаха....

« Отговор #35 -: Юни 16, 2009, 18:11:56 pm »
Да не остана и аз назад  :lol: да се включа.
По принцип трябваше да правя ЦС при д-р Александров,защото той така държеше.Но в деня на снимката беше някаква луда суматоха там и в крайна сметка разбрап че снимката ще ми я прави Ковачев.Смутих се в първия момент,защото и аз бях чувала няколко лоши коментара за него, но то страха за снимката изобщо забравих кой ще ми я прави.Та исках да ви кажа чед-р Ковачев беше много мил и внимателен по време на снимката.Обясняваше ми постоянно какво прави и ме питаше дали съм добре и дали отминава болката(а при мен беше ужасна заради хидросалпингс  :?)След снимката ми стана много лошо и той каза на Ани да се качва горе а мен ме сложе да си полегна на едно легло и каза че ще стои там с мен дакато се почувствам по-добре.
Като цяло моето мнение че вида му в първия момент може да ви обърка-всмисъл че изглежда леко намусен,но това според мен не би трябвало да е критерий за компетентността му.Иначе е внимателен и вярвам че и е добър професионалист.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #36 -: Юни 16, 2009, 23:39:04 pm »
Въобще не съм имала намерение да говоря негативно за тази клиника,не знам каква е причината д-р Ковачев да откаже да се заеме с моята поликистоза,но това,че ме препрати към Стаменов е самата истина,вярно е също,че доста се поуплаших от неговите думи.Сега смятам да послушам съвета на Felindra и да опитам при д-р Александров...да видя и той какво ще ми каже,пък тогава ще мисля и за пътуване до София,но дано не се налага.
« Отговор #37 -: Юни 17, 2009, 00:21:11 am »
Здравейте и от мен!
Аз съм пациентка на д-р Александров, но косвено покрай двата ми инвитро опита съм присъствала на много ситуации, при които д-р Ковачев недвусмислено е доказал и професионализма и човечността си. Изключително добронамерен, възпитан и точен лекар. Мисля, че зад неговия сдържан и мълчалив облик се крие голям талант и съвсем скоро е времето, когато грозното патенце ще се превърне в красив лебед и всички изказали се негативно с ужас ще прехапят езика си...! Да ме извини д-р Ковачев за крещящото сравнение. Успех на пациентките на всички  доктори!

[161551.gif[/img][/url]
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #38 -: Юни 18, 2009, 12:03:39 pm »
Смешно или не, не е невъзможно.
"Уплашил" едва ли е точната дума.
Ако знаеш на една приятелка какво казаха....

Кой и какво е казал на твоята приятелка?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #39 -: Юни 18, 2009, 17:48:02 pm »
За разлика от много други колеги Ковачев е специализирал АРТ методи и то в Израел след специализацията си по акушерство и гинекология