Хайде да се включим и ние най накрая в седмичната тема, пък макар и на нейният финал.
Пуснах Тонино отново на ясла, първите два дни плака, днес 3-ти ден вече само си влезе при децата, на изилане мрън,мрън малко но, не това е проблема. Днес сутринта, след като е закусил у дома, го водя аз в яслата. Тони щом му обух пантофките хукна и седна на масата, казах на въпросната леля /по мързеливият тип/ че детето е закусвало, но те решили да го пробват с кус кус. Е разбира се, моето диване, защото си е диване се дави и повръща. Преобличат го и макар, че в раницата му има два комплекта тениски с къси гащи, го обличат с анцунг и блуза с дълъг ръкав. Не знам как е в другите ясли, но в тази която ходи Тонино е доста горещо, а детето ми не търпи жеги, обрива се /у дома от както се стопли сме на климатик, че и спим даже/ . Мързи ги да бръкнат и проверят за подходящи дрешки, просто ... другото което ме втрещи, че при толкова жегави помещения, са отворени всички прозорци и ПАРНОТО РАБОТИ
Е честно ви казвам, не мога да го проумея това и не мога. разбирам горещината да е от сезона, ама да отвориш прозорците и да си пуснеш парното е тва е ... Отделно въобще не го пробват да го слагат на гърне, аз все още съм търпелива и ще изчакам, но те дори не му сменят памперса дори и подгизнал, незнам с нааканото ... ще се повтори случката на Джам на 100%
Незнам даже дали въобще са ми обърнали внимание, като им казах, че още е с памперс.
Тъй като моето дете е специално и различно
ще им се стъжни на госпожите с обгрижването му. На мен също след това.
За съжаление това е нашето общество в което ще расте моят син, искам или не и за да е подготвен с реалността е добре постепенно да привиква и оправя.
Приятен уикенд.
П.П.Да се похваля, че сме приети 01.09.2009 г. в ДГ, на която обаче и предстои сериозен ремонт, който не се знае дали ще приключи до края на тази календарна година.Ха да видите късмета ни.