След разговор с моята педиатърка и нейна колежка /по случайност в кабинета й/ днес, май се радвам , че детето ми не е прието.
В ДЯ по първо желание - дизенфекционните материали причиняват масово дерматити и алергии, мие се в помещението с тях, докато децата спят. . Имало хватка - купуваш два бутилки препарат от добра фирма и х бутилки някакво менте и масово се използва ментето.
За ДЯ по второ желание - хигиена на ниво, обаче учителката не струва.С конкретни ситуации, примерно как си извайва маникюра , а децата са оставени на самотек.
Проветрява се докато децата спят, дори и зимата, а част от леглата са разположени до прозорците.
Тъй че май Господ ми пази детето да не е прието.
Лейди извинявай, не е насочено конкретно към теб. Просто думите ме провокираха,
По ози повод. Аз пък не искам моето дете да е ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ДЕЦА.
Естествено, че ще възникват постоянно въпроси, добра ли е възпитателката за моето дете, добре ли е завито, другото сополиво ли е..... Въпреки това, щом другите деца могат да ходят и хиляди деца ходет на ДЯ, може и моето, не е богоизбрана принцеса.
Няма да има стане нищо на децата в ДЯ, споко. За майките дето реват още преди децата да са тръфнали.
Ние, както знаете, имахме много тежък и дълъг период на адаптация. Сега вече няма ревове, спи детето там, за съжаление абсолютно отказва да яде..... е криво ми е, но стискам зъби и се надява да го преодолеем.
За сметка на това, след 1 месец в ДЯ започна да ми пее песничките, които пеят там и да ми говори повече на немски, отколкото на бг. А и на дисциплина се понаучи
Аз смятам че ДЯ си е полезно нещо.
Мое мнение