Привет и от нас. Да е весела, здрава, слънчева и изпълнена с приятни емоции седмицата!
Надин, Мише, Джоши, много благодарим за пожеланията на Ели за именния ден! Много ми е домъчняло за вас и все немога да се измъкна и да дойда да ви видя.
Надин, честита годишнина, много, много да се обичате и слушате и още една прелест като Рая ви пожелавам! Приятно изкарване на празненството на вас и на Каси! Ох, аз четвъртък съм на изпит по кормуване
. То е ясно, че ще ме скъсат ама сега ходя на опреснителни часове, че от октомври не съм карала и много съм се шашнала. Освен това на Елена и никнат долните кучешки зъби и е супер кисела, постоянно реве и мрънка, включително и нощем и е минала почти изцяло на мляко. Добре, че Стефко почна да спи по цяла нощ, буди се към 5.30 - 6, и Ели ако не се събуди по-рано се понаспивам. Чакаме и варицела да хванем, вече има 4 деца болни в групата на Ели, но пък заради това личната не иска да ваксинира Стефко, а на него дори втората хепатитна не е слагана и сме много назад с ваксинациите. Отделно денем бачкам и гоня някакви срокове, хем им обясних на мойте шефове, че спешни неща немога да върша, ама съм една "мека Мария" в случая Гергана, че ми иде да се хвърля... Наоплаках ви се...
Събота и неделя бяхме на Чифлика, топъл минерален басейн и разни такива неща, е мойте деца пищят във водата и ги топнахме за 5 минути. Елена не спря да вика, че и пари, все едно в къщи я къпя със студена вода... Но в крайна сметка си прекарахме добре.
За яслите ми се искаше и аз да кандидатствам за Стефко и да тръгне март другата година, но уви великата система не позволява, защото за да кандидадстваш за ОДЗ, детето трябва да е навършило 11 месеца към септември и така сега ще мисля в коя ясла евентуално да подам документи, а другата година ще кандидатстваме за ОДЗ с надежда да е в същото където е Ели...
Мише и аз съм се замислила за такова стъпало, но честно казано ня съм търсила все още... Иначе, взехме на Елена детска седалка за тоалетната и вече няколко пъти я използва по предназначение, но и малко и е на игра защото казва, че има "пиш" или "аки", но като я сложа само си седи и никаква не я върши.
Мешко, Джам, бързо оздравяване на хлапетата!
Мари, честити ви зъбки!