Здравейте и от нас с Габоранка -калпазанка,
Чета Ви аз и се успокоявам, че не сме само ние с липсващи уши и инат в излишък.Не знам що за период е това, но определено от около месец нещо се бъгна в системата.По разходки викам като овчар и тичам като за състезание спринт.Малката калпазанка си е наумила, че тя ще прави всичко, което си поиска.Щом се опитам да и кажа нещо се обръща и ми казва "Мамо, сушай сега АЗ(тук натъртва) купи бони, къща, кола, земе дете, играе много и скача и тича .АЗ моа това ,а ти глей."
Това натъртване АЗ, АЗ вече ме вбесява яко, защото след него, ако не стане на нейното наства истеричен див рев, който не прекратява докато не засинее и не се измори.УЖАС НЯКАКЪВ Е!
Отделно в съботата и неделята бяхме за малко при баба и пътувахме с нашата леля. В колата климатика беше сериозно надут, че те с нейния човек са някакви супер топлокръвни и сега като резултат аз дигам по 40 градуса и съм на умиране с кашлица и течащ нос, а малката понеже я позавивах с моите дрехи е с леко зачервено гърло и нос, който периодично точи сополи.
Много ми е криво така като съм яко болна и едва мърдам, а съм сама с дечко и не мога дори за момент да седна, а оная вечер ми прималя и се пробвах да припадам, ама то с 40 градуса трудна работа да не ми е зле.След 2 дни течен аналгин и антибиотик вече съм малко по-добре.Само дето главата ми нещо се опитва да се пръсне, но ще го преживея.
По проблема детски и ясли какво да кажа.Около нас децата в компанията всички приети, а ние на 1 и 2 желание сме в резервата с 16 и 17 номер.Дано стане чудо и да влезем, че иначе системата ще е при баба, а не ми се иска.
По въпроса с яденето ние сме на периоди и кефове, понякога не мога да и смогна, а понякога не иска и не иска, ама вече се не впрягам ,когато и каквото иска да яде.Просто вдигнах ръце, защото се усетих, че от нейния инат оставам без нерви, а не става така.
Искам да Ви питам Вие имате ли проблеми с ухапвания от бълхи, че на мен вече ми писна.Една бълха да има някъде при разходка ние сме наядени и после седмици минават докато оздравее мястото.Мажа с какво ли не, но ефект няма.Репелентите определено не им действат на тия гадове или пък Габи е прекалено сладка за тях не знам, но вече се пищисах.
Искам да се похваля, че почти махнахме пампото.Миси Стеф, метода действа.
Май много изпонаписах, но последно да питам за съвет.Габи е страшно обичлива и като и хареса някое дете тича да го прегръща и целува и няма не .Гушка и по-големите деца, държи ги за ръка и им се радва, а малко бебе като види му целива ръчички и крачета и го гали.До тук добре ,никой от радости не е пострадал, но това нещо няма спиране и повечето хора реагират така, все едно ще им изяде децата, което мен ме дразни и съм близко до това да набия някой за реакцията му.ПЛС кажете метод да го откажа детето от това чудо, че съвсем ще побелея.
За слабеене моя метод.Никакъв хляб и сладко и елате ме вижте.1 месец 10 кг.Нямам шкембе и се кефя яко, а си взех и лег меджик и това чудо наистина стяга.Краката ми почват да приличат на нещо, най-накрая.
Kass,Nadyn,весело изкарване на празника!Със сигурност всичко ще е топ, топ!
Ей, тия новини за нови бебоци просто ме кефят така сякаш отново аз съм родила.Много е приятно да влезеш и да видиш хубави новини.
Пазете се, че май се почва пак някакъв грип, а и с тоя уж невинен на моменти ветрец и с много разхвърляне стават големи главоболия после.