0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #260 -: Май 30, 2009, 13:37:15 pm »
Добро Утро, милички! Аз снощи до 2 и кусор се рових из форума и едва сега отварям очета. А, мерих БТ в 5.3 - много съм стриктна този месец и заспах с терм. в устата. Но те дигиталните нали са умнички, та се е изключил да не хаби батерийката.
Гардже - те от това кафенце имах нужда!  :thankyousign:
Тити, тук е такъв студ, че и чайче ще си пийна! И от сокчето на Ечи, че да витаминки!
Ечи,  :welcome_1: - желая ти скоро да се преместиш в съседната тема
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #261 -: Май 30, 2009, 14:23:51 pm »
Ечи, добре дошла :) Дано нашата темичка ти донесе скорошен късмет :)
 Ау, момичета да минава този вторник, че това чакане ме кара да разпитвам всички за тази ЦС и да чета и на какво ли не се натъкнах. Дано резултата е хубав и дано не се налага да викам много - много. То като слушам за какво ли не разбрах, че чак не мога да повярвам, че аз ще съм късметлийка и няма хич да ме боли ;)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #262 -: Май 30, 2009, 15:02:40 pm »
Спокойно, Гардже! Аз така бях умряла от страх преди ЦС и почти не припаднах от притеснение, а то докато разбера дали ме боли или не и процедурата свърши. Болката е като при цикъл и за по-малко от минутка. Всичко ще е наред. Обещавам ти. osi_9
*
« Отговор #263 -: Май 30, 2009, 16:22:39 pm »
Здравейте, приятелки  :D
 :welcome_1: на nadelin и Ечи! Но да не е задържат много дълго и скоро да се преместят в темите за бременелки  :wink:.
Фиби, и тук ще ти честитя двете магистралки...Сега ти си знеш, кекс до дупка..
Дени, и ние много те обичаме...

При мен всичко е наред, само където вечерно време ме гони неразположение, но ви пожелавам скоро всяка една от вас да го изпита посвоему.......

:blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #264 -: Май 30, 2009, 16:27:39 pm »
Хоп скачам под вирусчетата на Луци!
Ама голяма пустош тук бре всички сте забегнали на някъде
[/url]
« Отговор #265 -: Май 30, 2009, 17:11:35 pm »
lucrecia, много ти благодаря зя пажелянията! А аз ти пожелавам успех в бременеенето!  :goodluck:

*
« Отговор #266 -: Май 30, 2009, 17:40:15 pm »
момичета благодаря за топлото посрещане :)
аз мисля да оставям работното място след малко и да тръгваме на гости на мама и татко .
на вас пожелавам един приятен остатък от уикенда и много успехи в бебеправенето.
« Отговор #267 -: Май 30, 2009, 17:47:54 pm »
От доста време се рия във форума и нещо немога да разбера какво точно представлява кръвния тест, той не се ли прави от лекар?  :ask: Много ще съм благодарна ако някой ми разясни нещата.

*
« Отговор #268 -: Май 30, 2009, 17:52:29 pm »
От доста време се рия във форума и нещо немога да разбера какво точно представлява кръвния тест, той не се ли прави от лекар?  :ask: Много ще съм благодарна ако някой ми разясни нещата.

Отиваш в лабораторията, ако си от София, горещо ти препоръчва клиника Малинов - не е реклама, но даваш кръв сутринта и след около 2 ч. е готов, най-късно до обяд, ако са много натоварени. Струва 18 лв. Не правя реклама, но когато преди 2 г. доки ме прати на ЧХГ със съмнение за изванматочна в Цибалаб, аз отидох в събота и ми казаха - резултати в сряда. Щях да се побъркам 4 дни. Молих се, плаках и накрая срещу двойно заплащане ми взеха крав с резултати за същия ден - лошо завърши всичко, но знам много добре как мъчи неизвестността.
Извинявай, но нещо не успях да та проследя! Графиката ти не се отваря - ти имаш ли съмнения за бременност?
« Последна редакция: Май 30, 2009, 17:55:46 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #269 -: Май 30, 2009, 17:54:12 pm »
Не не се прави от лекар,а отиваш в лабораторията и казваш,че искаш кръвен тест за бременност(Бета-ЧХГ)взимат ти кръв и това е.Успех.
Опс Анмар ме изпревари  :oops: в цибалаб и на мен ми казаха след 3дни,но и двата пъти излезе същия ден.
*
« Отговор #270 -: Май 30, 2009, 17:54:41 pm »
Наделин, кръвен тест за бременност се прави в лаборатория. Вземат ти кръв от вената и изследват нивото на бета ЧХГ хормона. Ако е над 5 единици има бременност, ако е под пет, но е все пак някаква цифра, може да е имало нещо, но не се е закрепило, ако е 0 или 0,1 /примирно/ - отрицателен!
Изпревариха ме.... :oops:
Echy добре дошла мила и скоро да ни зарадваш!
Елфи - махни моля те goskata от очакващи и titibar от ловуващи!
« Последна редакция: Май 30, 2009, 17:59:38 pm от viki_vat »
« Отговор #271 -: Май 30, 2009, 18:04:52 pm »
Много ви благодаря за разяснението. Все още нямам съмнения за бременност тъй като очаквам О около 7.06. Но страшно много се надявам този месец вече нещата да станат.Благодаря още един път!

« Отговор #272 -: Май 30, 2009, 18:42:02 pm »
Такааа и аз се излюпих най-накрая :) СЕГА пийвам кафенцето, защото снощи до късно, тази сутрин в отпуска, но телефоните звъняха и ту ставам ту лягам...и БТ никаква не измерих :(
Денискааа  :bighug: Къде се изгуби? Нещо не те виждах напоследък :(
Echy добре дошла и скоро да отидеш в бременлиската темичка :)
Луцинкаааа - айде и аз под твоите вирусчета - ЦОП :)
Да ви кажа момичета имам усещането че до срещата в София, май всички ще сме с двете чертички :) Както е тръгнало всяка седмица бременелкааа- пу, пу, пу :) Дано да сме на безалкохолни коктейлчета и фрешчета тогава :)
[/url][/url]
*
« Отговор #273 -: Май 30, 2009, 19:43:56 pm »
здравейте и от мен!и аз съм нова тук надявам се и мен да приемете във вашата мила компанийка.fibo много се радвам за теб казахти че всичко ще бъде наред :).Гардже мила не се притеснявай знам че те е страх но докъто се усетиш и то всичко минало ето едни здраво стиснати :crossfingers:и от мен.
[/url]
« Отговор #274 -: Май 30, 2009, 20:07:25 pm »
 :welcome: на новите момичета и дано скоро се преместите в темата на бременните  :crossfingers:

Жасмин, дано всички сте с две чертички дотогава  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На мен със сигурност ми предстоят други неща  тогава :?

Приятна вечер на всички  :)

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #275 -: Май 30, 2009, 21:24:52 pm »
Берче, добре дошла и ти сред нас и много мило за стиснатите палчета за моята прословута ЦС, за която ви надувам главите на всички вече незнам кой месец поред. Дано накрая резултата е добър и да ми запушите устата, защото то не беше разпитване, не беше молби за стиснати палци и какво ли не. Чак сама не се понасям за всичко това :) А ти Берче, скоро ходом марш в темата за забременели :) хи-хи :)
Днешния работен ден отмина и чак не мога да повярвам, че утре не съм на работа. Така свикнах като робот машинално да ставам сутрин и да се запътвам към работа, че няма да се учудя, ако и утре го направя ( на мен ми се е случвало преди.. хихихи и докато се усетя почти бях се наконтила и излязла   8O )
 Ау, спирам да оставя малко място и на вас да пишете :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #276 -: Май 30, 2009, 21:29:16 pm »
Берче,  :welcome3:, но не те щем за дълго тука  :lol:

Дано не се задържиш, а да се преместиш у съседите  :P
*
« Отговор #277 -: Май 30, 2009, 22:45:55 pm »
ами добре щом не ме щете ще гледам по-бързо да се измитам от тук.ама това се отнася за всичкиви не само за мен :)
[/url]
*
« Отговор #278 -: Май 30, 2009, 22:48:30 pm »
ами добре щом не ме щете ще гледам по-бързо да се измитам от тук.ама това се отнася за всичкиви не само за мен :)

Хайде де, повлечи крак и всички Дай Боже да се местим. Много се привързах към всички ви момичета. Ако имах вълшебен пръстен утре отново заедно всички щяхма да сме в друга тема   8)
*
« Отговор #279 -: Май 30, 2009, 23:09:58 pm »
оооох чул те господ скоро да ни няма тук :D
[/url]