0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #160 -: Май 28, 2009, 15:58:37 pm »
Списъче за срещата в София - заявили се до момента:

Раши
Надеж
Анмар
Малвина 82
Вики_Ват
Виксън
Iffi.13

Още едно предложение в центъра - Ротонда на Съборна 14:
http://www.rotonda-bg.com/
На сравнително спокойно място е, в центъра е в близост до Св. неделя, точно до църква Св. георги (мисля беше)а и за да си говорим няма да надвикваме колите по улицата. Освен това е на хладно местенце, а в края на юни ще умираме за нещо на сянка и без климатик :)
Аз също мисля, че половинките трябва сами да решат - аз моя бих го довела, защото все пак борбата не е само моя, а е обща.
« Последна редакция: Май 28, 2009, 17:10:40 pm от Елфи »
[/url][/url]
*
« Отговор #161 -: Май 28, 2009, 16:13:10 pm »
Честито,Donna!!!!! :balk_47:
Лека бременност и сладко бебче след 9 месеца!!! :babbycarrage:
« Отговор #162 -: Май 28, 2009, 16:17:33 pm »
Честито на Донна, лека и безпроблемна бременност ти желая  :D

Жасмин, Ротондата също е хубаво място, особено щом има градина. Пиши и Дениска, тя също е от Сф и може би ще дойде с малкия си сладур. А за половинките - аз ще съм без, че моя няма да е в Бг по това време, но кой както си реши така  :D

*
« Отговор #163 -: Май 28, 2009, 17:14:59 pm »
Здравейте мили душици :D
Аз все късно се записвам ама от тия хапчета за алергията много ми се спииии...
Гардже вземи го пусни тоя линк пак,че нещо не мога като го копирам да го отворя...то аз кво ли не изчетох вече,ама може нещо ново да науча :D То кво да се подготвям да ти кажа,за резултата събирам кураж :oops:

На Донна,честити ти две чертички.Тва е страхотен подарък за спецялния рожденник :D

Вив,прекрасен резултат мило!!Айде сега да направите едно здраво заметресение 8)

Джинка и Зиз,ейй къде се губите бе!!!И ние ви обичкаме ама няма да ни оставяте така за дълго в затъмнение!!!Надявам сте добре :wink:

пп За срещата,ами кажете къде да е и дали за всички е удобно 21ви(неделя)и дали ще сме си само ний или и половинките ще идват(щот да си призная моя няма къде да го оставя :oops:)

:D  Здравейте мили сладурки,
Дона честито, желая ти лека и безпроблемна бременност. А на трети юни да поднесеш най-хубавият подарък на тати.
Сега за срещата : мен 21 юни ме устройва. Само решете къде и идвам. Аз също ще взема половинката (и аз като Фибчо няма къде да го оставя - той ме следи по петите  :lol:).
Фибче искам да ти пожелая мило утре успех и хубав резултат на снимката  :D. Взимай хаповете и смело напред. Всичко ще мине бързо за две минутки си готова  osi_9 .И да пишеш веднага отчет, че ще чакаме с нетърпение  :hug2:.
Успех и на Гарджето - искаме само хубави резултати от вас момичета.  :hug2:
Прегръщам ви всичкитееееееее   :grouphug:
« Отговор #164 -: Май 28, 2009, 17:17:32 pm »
Здравейте, мен ме няма 5 дена а вие колко сте изписалииии  :D
Честито Дона леки и безпроблемни 9 мес.
Така се радвам като прочета, че има бременни, чак ми се насълзяват очите от радост.

Момичета незнам дали трябва да питам тук, но не знам къде и предварително ви моля да ме извините. Понеже аз съм с Тиреоидит на Хашимото и ни казаха че много трудно се забременявало, има ли някои престава колко трудно е наистина?
Аз досега не съм ходила на никакжи изследвания и се чудя колко време трябва да мине и дали да не взема да ида да се прегледам ..... абе с една дума незнам дали не забременявам само от хашимотото или имам и др проблем.
Извинявам се пак за отклонението и моля Елфи да ме включи при лолуващите.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #165 -: Май 28, 2009, 17:36:13 pm »
Вили, щом имаш хашимото, мисля, че е най-добре да почваш с изследването на хормоните. Полови хормони се изследват на 3 ден от МЦ и можеш да идеш в някоя надеждна лаборатория за целта. А ако можеш да минеш с направление от ендокринолог, за да не даваш много пари ( 50лв. някъде излизат без направление ), ще е най-добре. Но знай, че дори да не ти дадат направление (защото рядко дават за хормони) е добре да ги пуснеш !!! Нека да си наясно с какво се бориш и да предприемаш адекватно лечение.
 Момичета аз досредата на юли ми е почти невъзможно да присъствам на каквито и да е събото-неделни срещи, защото всички уикенди са ми разчертани до 11 юли. Имам няколко излизания от града и малко ангажименти, така че ако срещата е тогава ще е по-добре за мен, ако ли не - здраве да е.
 Честито на Дона - знаех си аз :) Хайде вече е наш ред :) Сега като ми продухат тръбите ще видите вие :))))))))
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #166 -: Май 28, 2009, 17:38:17 pm »
Донна, честито! Знаех си, че ще ни зарадваш!
Лека  preggo и сладко бебче след  :cloud9: месеца!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #167 -: Май 28, 2009, 17:39:14 pm »
Браво,Дона,честита ти втора чертичка.Прекрасен подарък за рожденника ти.Честито.
А колкото до мъжете на срещата,моя не знам дали ще иска да дойде,но все пак е добре да не ги цепим от колектива,ама все пак нека всеки да си прецени,аз лично ще пробвам да го навия да дойде,надявам се и другите да сте с половинките.Пък заведението честно казано нямам никакви претенции,стига да е на открито,че хич не търпя задимени помещения,пък то е и лято вече.Само като предложение пицария "Тримата мускетари".
А сега прочетах,че Гардже е заета.Аз нямам претенции и юли да е,ако разбира се и другите могат.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #168 -: Май 28, 2009, 17:43:59 pm »
Надеж, разбира се вклювам я веднага :)

Раши
Надеж
Анмар
Малвина 82
Вики_Ват
Виксън
Дениска

като час ви предлагам да е в късния след обяд - към 17 часа, тогава си е коктейлно време :)
Аз утре имам час при доки да я видим тая работа, защо съм "във втори цикъл" все едно, като трябва да ловим яйцето  :?
[/url][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #169 -: Май 28, 2009, 17:48:47 pm »
Фибчо - като сложа адреса за ЦС, нещо явно е защитен или и аз не знам какво, но изчезва част от него след публикацията ми. Затова ти пращам така:

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%85%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F&meta=&aq=f&oq=

Кликни на третия линк. В док. вариант е. Има и примерни снимки дадени.
« Последна редакция: Май 28, 2009, 17:50:51 pm от garga »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #170 -: Май 28, 2009, 17:55:56 pm »
Жасмин дано няма нищо притеснително, пиши как е минал прегледа.
На Гарджето и Фибчо продължавам да стискам палците за ЦС.
А за срещата - за мен няма проблем да е и Юли, стига момичетата, които са от чужбина да ги устройва  :D, ако не ще направим две срещи :wink: . Аз съм ходила на няколко такива срещи и затова няма да взема мъжа ми - със сигурност ще му доскучее, но понякога обстоятелствата не ни дават друга алтернатива :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #171 -: Май 28, 2009, 17:57:32 pm »
Благодаря ти Гардже, сега ще звънна на доки, съмнявам се че ще откаже, много е свясна.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #172 -: Май 28, 2009, 18:05:05 pm »
Радост,защо да му доскучае,ако и другите са с мъжете си,не знам,така мисля,не съм ходила на срещи до сега.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #173 -: Май 28, 2009, 18:09:35 pm »
 Имате два часа да си променяте поста, което означава, че можете да редактирате списъка.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #174 -: Май 28, 2009, 18:14:18 pm »
Понеже аз съм с Тиреоидит на Хашимото и ни казаха че много трудно се забременявало, има ли някои престава колко трудно е наистина?
Аз досега не съм ходила на никакжи изследвания и се чудя колко време трябва да мине и дали да не взема да ида да се прегледам ..... абе с една дума незнам дали не забременявам само от хашимотото или имам и др проблем.
Извинявам се пак за отклонението и моля Елфи да ме включи при лолуващите.
Вили, нещо не са ти обяснили правилно - не се забременява трудно, а по-скоро има риск по време на бременността от спонтанни аборти и преждевременно раждане. Половите хормони трябва да се следят. Желателно е да се направят и имунологични изследвания, защото хашимото е автоимунно заболяване. ТАТ И МАТ също се следят. Като начало се ориентирай към добър гинеколог-ендокринолог, тогава се пускат всички полови хормони, спермограма, прави се ЦС и проследяване на Ову. Чак тогава идва тежката артилерия и се правят другите по сложни изследвания. Успех
« Отговор #175 -: Май 28, 2009, 18:30:15 pm »
Радост,защо да му доскучае,ако и другите са с мъжете си,не знам,така мисля,не съм ходила на срещи до сега.
Ами основно се говори за изследвания, трансфери, стимулации, пункции, доктори и разни такива. Незнам ако има мъже как ще е, защото до сега съм присъствала на само женски срещи :wink: . Може и да се заговорят за нещо, знам ли, но ако трябва да слушат само за това, на моя поне в един момент ще му доскучае, а да не говорим, че е един червив и половин час стоене в заведение му е много и иска да си ходи :lol:, така аз най-вероятно съм сама :D
« Последна редакция: Май 28, 2009, 18:33:29 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #176 -: Май 28, 2009, 19:10:47 pm »
И аз най-вероятно ще съм сама,че моя ми вика че съм се вманиачила с този форум :(
Нищо ни нямало и било въпрос на време да стане :babyflips:,дано да е прав!
Аз съм в нов град нямам приятелки тук,така че вие сте тези с които споделям :D
Ако ваште мъже са на друго мнение защо пък да не дойдат :)
Жасминка  :goodluck: на утрешния преглед,дано причината за състоянието ти да не е сериозна :crossfingers:
:bighug:

*
« Отговор #177 -: Май 28, 2009, 19:13:07 pm »
Стискам палци Жасминке/Вени :)  :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #178 -: Май 28, 2009, 20:03:10 pm »
Донаа супер новина мила  :balk_47: :ywoohoo:
Желая ти леки 9 месеца и прекрасно бебе на финала  :babyflips:
Дай малко вирусчета насам :)Я виж каква опашка има :)

Списъче за срещата в София - заявили се до момента:

Раши
Надеж
Анмар
Малвина 82
Вики_Ват

Дати предпочитани към момента -27 и 28 юни
Места, предложени към момента за срещата - Кривото в подлеза на НДК, бирарията на Ариана
Ако съм пропуснала някой свиркайте.

Страшна организаторка се извъди, ей! Всичко е супер. Мерси за помощта.  :P

И аз като Малвинка и радостинка ще съм сама. Така преценявам, че е по-добре и за него и за мен. Но хора разни. Ще ми е приятно ако мъжката компания, която доведете не се изнервя дори само и от факта, че пак става въпрос за същото. И моя мисли, че съм се вманиачила, не го казва но си го познавам. Ако не ръчкам нещата - ще чакаме някой да ни остави кошчи с бебе пред вратата.  :lol:

Дона, честито мила! Най-леката и безпроблемна бременност ти желая с така чакания подарък за теб и за рожденика

Фибо, Гардже  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Оганизаторката, всичко ще е наред. Ще гепите яйчицето  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Май 28, 2009, 20:29:30 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #179 -: Май 28, 2009, 20:36:40 pm »
Ауу,Гардже....що така,ейй няма да може да се мернем от близо,ттцтцтц...ами освен както е предложила Радостинка,да има две стрещи :D Ние си идваме за кратко и не ми е възможно юли... :( :( :(
Пък къде ще е,за мен няма никакво значение - както решите болшинството,за половинките - мисля,че щом ще има и др мъжлета няма да им е скучно.Пък и борбата не е само наша,а може да им се отрази здравословно срещата със хора със сходни проблеми...
Песничке,благодаря мило за пожеланията.Утре съм във 14н30,ще пиша като се прибера :D
Гардже,благодаря за линка,мн ми беше полезен :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!