0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #140 -: Май 28, 2009, 11:54:14 am »
Добро утро :D
Виви глътвам едно кафенце и се потапям в работа, че края на месеца е...
Момичета идеята на срещата във Варна е да се съберем само нашата групичка или изобщо всички момичета, които пишат във форума?
Ако е да е се само нашия отбор :wink:, ще помоля Елфи да даде идея как да оформим темичката в Кафето, за да не спамим повече тази, иначе няма проблем да пусна една :wink: . Елфи идея някаква как да постъпим, ако искаме да сме само ние, да не обидим другите момичета :??
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #141 -: Май 28, 2009, 12:09:18 pm »
Радостинка  :good_post:
А трябва ли и отделна темичка за срещата в София или може в една :ask:
Елфи помагай osi_1
:bighug:

*
« Отговор #142 -: Май 28, 2009, 12:12:05 pm »
 Уговаряйте се тук, щом като искате да сте си определен кръг.
« Отговор #143 -: Май 28, 2009, 12:13:55 pm »
Уговаряйте се тук, щом като искате да сте си определен кръг.
Елфи, благодаря! Злато си :D
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #144 -: Май 28, 2009, 12:21:30 pm »
Привет мили мои!
Аз също съм с две ръце за срещичка в София! Предлагам да направим списък колко ще се съберем. Да изберем една или две /резервна/ дата за срещата и място и да действаме! Наистина ще е най-добре да е събота или неделя.
« Отговор #145 -: Май 28, 2009, 12:26:33 pm »
Благодаря ти за бързия отговор :thankyousign: :cuddle:
Какво ще кажете за 27,аз не съм от София,но където и да кажете ще го намеря,щом е за срещата :D

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #146 -: Май 28, 2009, 12:31:36 pm »
Дона, силно стискам палци и така като гледам наистина ще има хубав подарък за рождения ден на мъжа ти ;)
Фибчо, готвиш ли се психически за утре? Намерих доста хубава информация за Хистеросалпингографията ( ЦС ), затова ще ти пратя линк да го поразгледаш :)

http:// . .com/images/upload/Statii/Hysterosalpingogram%201.doc
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #147 -: Май 28, 2009, 12:45:12 pm »
Добро утро сладурки :D
Минавам на бързо да ви пожелая хубав ден и да ви кажа колко много ви обичам! :D
Радост,Маринка,Анизи,Анмар,Фиби,Луци,Песничка,Веселушко,Виксън,Виви,Вики Ват,Заяна,Надеж,Гардже,Госка -много сте ми скъпи момичета :DПожелавам ви много щастие и успехи в живота!Стискам палци и вярвам че всяка една ще успее :D
Хубав ден!

« Последна редакция: Май 28, 2009, 12:48:05 pm от dgina »
« Отговор #148 -: Май 28, 2009, 13:22:58 pm »
Здравейте, сладурки  :D

Джина
, миличка  :bighug: , взаимни са чувствата и затова ще се организираме да се видим  :D . Контакта на живо ще ни сближи още повече  :grouphug:

Софиянки, ако на всички им е удобно последния уикенд на юни (може и предпоследния) нека си кажат, за да видим колко ще сме и какво заведение ще ни трябва. Жасмин Вени вчера нещо изяви желание да организира  :D , така че ако сте съгласни нека го прави. Аз съм ОК, но немога много да помогна от разстояние със идеи за заведения.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички днес

« Отговор #149 -: Май 28, 2009, 13:40:02 pm »
Ок от мен за всякакви организации и помощ :)
[/url][/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #150 -: Май 28, 2009, 13:42:33 pm »
Джинка мила тази сутрин тъкмо се бях замислила за теб къде се изгуби....и те се появяваш-четеш ми мислите! Пожелавам ти прекрасен ден и наистина чувствата ни са взаимни! За теб и за всички мои скъпи хора тук!

« Отговор #151 -: Май 28, 2009, 14:46:24 pm »
Търпението ми се иэчерпа и направих тест и е  :bfp1:пак е бледа чертата но се появи още на 1 мин Пожелавам на всички да видите таэи втора чертичка в най-скоро време :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #152 -: Май 28, 2009, 14:55:50 pm »
ДОНА прекрасна новина мила! Нареждам се първа под бременните ти вирусчета! Пожелавам ти всичко да е ок, най-страхотните 9  :cloud9: месеца и сладурче малко на финала! :babyflips:  :bighug: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеех как се радвам!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #153 -: Май 28, 2009, 15:13:35 pm »
Донаа супер новина мила  :balk_47: :ywoohoo:
Желая ти леки 9 месеца и прекрасно бебе на финала  :babyflips:
Дай малко вирусчета насам :)Я виж каква опашка има :)

Списъче за срещата в София - заявили се до момента:

Раши
Надеж
Анмар
Малвина 82
Вики_Ват

Дати предпочитани към момента -27 и 28 юни
Места, предложени към момента за срещата - Кривото в подлеза на НДК, бирарията на Ариана
Ако съм пропуснала някой свиркайте.
[/url][/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #154 -: Май 28, 2009, 15:22:32 pm »
Здравейте мили душици :D
Аз все късно се записвам ама от тия хапчета за алергията много ми се спииии...
Гардже вземи го пусни тоя линк пак,че нещо не мога като го копирам да го отворя...то аз кво ли не изчетох вече,ама може нещо ново да науча :D То кво да се подготвям да ти кажа,за резултата събирам кураж :oops:

На Донна,честити ти две чертички.Тва е страхотен подарък за спецялния рожденник :D

Вив,прекрасен резултат мило!!Айде сега да направите едно здраво заметресение 8)

Джинка и Зиз,ейй къде се губите бе!!!И ние ви обичкаме ама няма да ни оставяте така за дълго в затъмнение!!!Надявам сте добре :wink:

пп За срещата,ами кажете къде да е и дали за всички е удобно 21ви(неделя)и дали ще сме си само ний или и половинките ще идват(щот да си призная моя няма къде да го оставя :oops:)
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #155 -: Май 28, 2009, 15:27:01 pm »
Дона99 - честити ти две чертички!!! Лека бременност и здраво бебче на финала!

Ясмин, и аз бих се присъединила към групата за срещата в София 27-28 юни, стига само да не ми се наложи нещо по работа да пътувам, иначе съм ЗА!
« Отговор #156 -: Май 28, 2009, 15:32:06 pm »
Дона, хайде сега по-смело да кажа - Честити две чертички :P . Лека и безпроблемна бременност и очакваме новини :D
пп За срещата,ами кажете къде да е и дали за всички е удобно 21ви(неделя)и дали ще сме си само ний или и половинките ще идват(щот да си призная моя няма къде да го оставя :oops:)
Мисля, че голяма каша стана сега :lol: . Фибчо ти за коя среща питаш за Варна ( за която няма списък и никакви уточнения още) или за София :wink:
Ето ориентировъчен списък :wink:
Радостинка
Фибчо
Мелодийката
Маринка
Гарга
Веселушко

Предложена дата: 21,06,2009 неделя
Час: ?
Заведение: ?
Ако има още някоя варненка, която съм пропуснала да се обади, не е нарочно :oops:
П.П Да благодаря още веднаж на Елфи, че ни позволи да пишем в тази тема  :flower:
« Последна редакция: Май 28, 2009, 15:37:20 pm от radosttinka »

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #157 -: Май 28, 2009, 15:37:46 pm »
Мисля, че голяма каша стана сега :lol: . Фибчо ти за коя среща питаш за Варна ( за която няма списък и никакви уточнения още) или за София :wink:
За Варна...офф извиняма се за недоуточнението...ми спя още... :oops:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #158 -: Май 28, 2009, 15:42:16 pm »
Здравейте мацки ;)

Чак сега сварих да отворя форума :)

Браво Дона, само така. Това и чакахме, да потвърдиш заветната чертичка :) урааа
Успех и късмет, и здраве, и всичко най-най-добро!  :crossfingers: :crossfingers:

За срещата, и аз мисля, че ще е супер Жасмин да го организира. Тя и без това с това се занимава, в кръвта и е така да се каже ;) (ама комисионната ще бъде изразена само в усмивки, да знаеш :))

Ако искате си допълним списъка и да уточним датата, пък резервацията ще я направим ден два преди това. Колкото до половинките, предлагам да няма правила, ами всеки да си прецени. Ако нечия половинка има желание да дойде,защо пък не! Няма да ги дискриминираме, я  :wink:

« Отговор #159 -: Май 28, 2009, 15:49:58 pm »
Ехе браво Донна,много се радвам мила,честито,леки  :cloud9: и прекрасно бебче на финала!Страхотен подарък :balk_46:
И моето съкровище има след месец рожден ден,дано и аз го зарадвам с такава новина :)
Затова и аз да се наредя под вирусчетата! :D
фибчо :goodluck:,пожелавам ти две напълно проходими,очакващи тръбички!!!
А за срещата в София разчитаме на Жасмин :youwoman: osi_9