0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #40 -: Май 25, 2009, 23:36:19 pm »
Здравейте момичета !
Гардже нали знаеш че ще те подкрепяме за ЦС !Време е  хубавите  новини да завалят!
stasie ха така лов му е майката !
АЗ да ви кажа днес взех резултата от ЯМР нищо не разбирам пише тва нормално ,онова нормално всичко е нормално а и най важното пише :
На ранните и късни постконтрастни Т1W - образи не се отграниччава нискосигнална находка суспектна за аденом !
Е това вече би трябвало да ме успокои ,но май съм изпаднала в шок не мога да се успокоя все ме е страх не мога да повярвам още - голям кошмар е тва ей !
Сега съм малко вече обнадеждена имам чувството че бебето ще стане вече - сигурно защото прескочих един проблем ,а колко още има да се изследва....
Айде пак се улях да пиша - Лека вечер на всички !

[/url]
*
« Отговор #41 -: Май 25, 2009, 23:44:30 pm »
Здравейте отново  :D
Току що се връщам от докито и съм невероятно щастлива  :D
Видяхме сърчицето как тупти,а също така и го чухме...Доки каза, че всичо е повече от перфектно. Не можа да повярва, че съм заченала по естествен начин. Аз му викам, нищо не сме правили, само мъжът ми взема около 6/7 месеца различни витамини. А той се шегува, и вика какви са тия витамини, бе?
За него лъжа, но за мен е истина....
Пожелавам на всяка една от вас да изпита това невероятно чувство. Неописуемо е. Това е смисълът на живота...
:blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #42 -: Май 25, 2009, 23:51:32 pm »
Луцииииии хвърлям се под вирусчетата!!
Много се радвам миличка наистина това е смисъла на живота !
Дано скоро всички да изпитаме това щастие !
Хайде мацки има мн вирусчета нареждайте се !
[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #43 -: Май 25, 2009, 23:53:15 pm »
Луци, все съм чувала тази фраза за смисъла на живота и все съм се питала - ще осъзная ли дефакто, че е така?
Аз бях на рожден ден на едно хлапенце и  като ги гледам как си играйкат и как се смеят ... Забелязали ли сте какви сладки смехове имат децата ?
Всички ние , знам някак живеем с тази идея - да се убедим в смисъла на живота си. Ще стане - знам си аз. Не мога да си го представя иначе. Голям зор виждаме, надежди, страхове, молитви, желание, копнеж ... хиляди имена за едно и също нещо "Желание за дете" ... За някои лесно постижимо, а за други - зор ;) Но ние ще се борим - какво ли е да си постигнеш мечтата, която сънуваш от години и която ти се струва така далечна ?
Луци грабвам от магийката на феичките ти и освен да се поттопя в моя свят на мечтите - засега друго не мога. Че даже и за лов не е време :)  
Лека вечер на всички - аз да се зареждам пред ТВ, че след малко май ще има "Забранена любов", а ако изпусна серийката - Маринка винаги ми помага с преразказ.
Целувки на всички вас - Обичам ви !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #44 -: Май 25, 2009, 23:54:43 pm »
Здравейте отново  :D
Току що се връщам от докито и съм невероятно щастлива  :D
Видяхме сърчицето как тупти,а също така и го чухме...Доки каза, че всичо е повече от перфектно. Не можа да повярва, че съм заченала по естествен начин. Аз му викам, нищо не сме правили, само мъжът ми взема около 6/7 месеца различни витамини. А той се шегува, и вика какви са тия витамини, бе?
За него лъжа, но за мен е истина....
Пожелавам на всяка една от вас да изпита това невероятно чувство. Неописуемо е. Това е смисълът на живота...
:blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2:

Честито мила, така ми стопли сърчицето! Лека вечер от мен
Вив, ще стане! Радвам се много на резултата - вече да ти върви по мед и масло, мило
Гардже, прочете ли си ЛС, лека нощ мила А дечицата имат най-красивият смях, това е така
« Последна редакция: Май 26, 2009, 00:02:56 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #45 -: Май 25, 2009, 23:57:32 pm »
Луци, все съм чувала тази фраза за смисъла на живота и все съм се питала - ще осъзная ли дефакто, че е така?
Аз бях на рожден ден на едно хлапенце и  като ги гледам как си играйкат и как се смеят ... Забелязали ли сте какви сладки смехове имат децата ?
Всички ние , знам някак живеем с тази идея - да се убедим в смисъла на живота си. Ще стане - знам си аз. Не мога да си го представя иначе. Голям зор виждаме, надежди, страхове, молитви, желание, копнеж ... хиляди имена за едно и също нещо "Желание за дете" ... За някои лесно постижимо, а за други - зор ;) Но ние ще се борим - какво ли е да си постигнеш мечтата, която сънуваш от години и която ти се струва така далечна ?
Луци грабвам от магийката на феичките ти и освен да се поттопя в моя свят на мечтите - засега друго не мога.
Едва ли мога да го кажа по-добре....Гардже взе ми думите от сърцето,душко...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #46 -: Май 25, 2009, 23:59:58 pm »
Луцка страхотна новина,наистина няма по-хубаво чувство от това да чуеш  :heartbeat: освен разбирасе когато го вземеш в ръце за първи път ама това малко по-късно :balk_21:
Честита нова темичка дано се напълни само с ++++++++ тестчета.
Лека вечер.
« Отговор #47 -: Май 26, 2009, 00:31:07 am »
Здравейте!
Ако са останали малко от вирусчетата на Луцката веднага се нареждам и аз да прихвана! Много се радвам за теб, миличка, дано и ние скоро се радваме на туптящите сърчица на нашите рожбички!
Как сте, милички? Аз в последно време много не пиша, защото още не сме приключили с ремонта (много бавно става), но се надявам в скоро време да видя светлина в тунела.. osi_14
Фибчо, Гардже, стискам ви палци за ЦС и най-вече да имате най-хубавия резултат! Само не ми е ясно Фибо, как така преди инвитрото не са ти правили ЦС, та чак сега ще се подлагаш на това  :ask:
Маринка, някъде беше писала, че имаш 3 ЦС, защо са ти правили толкова много? Аз си мислех, че си правиш 1 ЦС и продължаваш напред към другите изследвания, ама явно не било така..
Виви, ей на това му викам хубава новина! Браво, поздравления! Вече няма от какво да се притесняваш и ще си бебеправиш на воля!

*
« Отговор #48 -: Май 26, 2009, 00:36:32 am »
 :D :D :D Луцка мила как се радвам за теб ако знаеш ! :P :P :P Представям си колко е вълнуващо да чуеш сърчицето .  :D Нека всичко върви по вода и след има няма седем, осем месеца да гушнеш своето Съкровище . :bori_022: :bighug: :cloud9: :cheerleader:
Viviq най-сетне и ти да си отдъхнеш мила. Страхотно е че няма проблем. Сега с нови сили към заветната цел - бебче. :lol:
« Последна редакция: Май 26, 2009, 00:38:08 am от Melody01 »
*

fibo

• 2168
« Отговор #49 -: Май 26, 2009, 01:30:48 am »
Деска,че защо преди инвитрото??Те тръбите не ми трябват...
А сега,аз поисках т.к. ще се целим в яйцето сами :D
Вив,ето мила как се нареждат нещата - честито!!!
Борко Бърборко
*
« Отговор #50 -: Май 26, 2009, 01:42:00 am »
Страхотни сте. Благодаря ви за прекрасните думи.
Може би тук е моментът, за та ви благодаря за невероятната подкрепа, която ми дадохте през това време. Вие бяхте приятелите и семейството, с което споделях болките си и разочерованията си. С вас споделих първо и положителния резултат от теста за бременност. Просто не мога да си представя, ако ви нямаше. Сигурна съм, че без вас сега нямаше да има повод да съм толкова щастлива.
Просто сте невероятни. Благодаря ви, че ви има.....

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #51 -: Май 26, 2009, 01:43:41 am »

Заради вероятността да имат хидросалпинкс, който е ембриотоксичен и обрича опита на неуспех.
*

fibo

• 2168
« Отговор #52 -: Май 26, 2009, 01:48:07 am »

Заради вероятността да имат хидросалпинкс, който е ембриотоксичен и обрича опита на неуспех.
Ахаа...ясно,а как се диагностицира хидросалпинкса?С ехограф вижда ли се?Някакви симпроми?? Не са ми правили ЦС преди това,и сега искаха да правим само хистероскопия ама като казах че ще се опитаме сами,се съгласи да е ЦС...
Борко Бърборко
*
« Отговор #53 -: Май 26, 2009, 01:56:14 am »
 Погледни темите в Стерилитет при жената за цветна снимка, хидротубация и лапароскопия. Това са методите за диагностика на тръбите.
*

fibo

• 2168
« Отговор #54 -: Май 26, 2009, 02:28:23 am »
Погледни темите в Стерилитет при жената за цветна снимка, хидротубация и лапароскопия. Това са методите за диагностика на тръбите.
Елфи,злато - мерси много,информирах се :D В петък ще се разбере как е при мен :?
Лека нощ на всички...
Борко Бърборко
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #55 -: Май 26, 2009, 02:53:24 am »
Фибчо, дано всичко да се окаже ок и да се върнеш усмихната от доки и да носиш само хубави новини аз много ще ти стискам палци за това!!! :bighug: :goodluck:
Луци тук сме и винаги ще сме тук за теб, за всяка една, за всички, защото си станахме повече от приятелки и се радваме заедно, и плачем и дори спорим заедно..... аз също искам да благодаря на всички ви, че ви има! :bighug:

Лека нощ на всички ви любими мои!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #56 -: Май 26, 2009, 09:09:22 am »
Добро утро,съкровища.
Вивия,хубав резултат от ЯМР,браво поне всичко е наред на пук на ядовете ти.
Луцка,честито сърчице,представям си колко се вълнуваш.Аз всеки път като съм в клиниката и изписват някой бебешок ми се разтупква сърцето и тайничко винаги избърсвам по някоя сълза,от радост разбира се.Веднъж даже бяхме двамата с мъжът ми и неговите очи също се напълниха със сълзи.
Деска,аз съм правила 3 снимки,тъй като първата е от 2002 год.и е доста стара,пък и ходя сега на друго място,съответно направих всичко наново,вкл.ЦС и всички необходими изсл.Третата я правихме след лапароскопия за премахване на миомен възел,тогава са ми проверили и тръбите,но явно се е получило нещо като спазъм,тъй като са ги проверили след като са обработили възела,и всъщност са много тънички,не мога точно да го обясня.Направих 14 дневен курс кални бани и тогава направихме ЦС,проходими са ми тръбите слава Богу,но тънички.Пък на въпроса на Фибо,Елфи е отговорила,но да кажа и аз,ЦС,спермограма и хормони са първите стъпки.
Айде лек ден ,че се олисах пък трябва и да бачкам.
« Последна редакция: Май 26, 2009, 09:12:12 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #57 -: Май 26, 2009, 09:14:49 am »
Добро утро :D
Кой иска кафе?

Луцка, толкова се радвам за теб, дано тези вирусчета успеят да ни заразят и на нас да ни се случи същото :D и аз се навирам под тях, че дано Юни ми е късметлийски :wink:
Виви много се радвам за хубавия резултат :)
Аз да разкажа какво ми се случи снощи, трябва ди си бия през ден Фраксипарин и голям цирк бяхме снощи в къщи :lol:. Аз ходя в от стая в стая и викам - мило ела да ми сложиш инжекцията, после пищя - нееее страхме е, сама и така няколко пъти :lol: докато се престраших затворих очи и мъжа ми ми я сложи. Пък то нищо страшно, ама аз нали съм голяма бъзла :lol:. Днес малко ми е посиняло, но четох, че се случва, какво да се прави подлагам се на висчко без да споря :)

Хайде лек и весел ден на всички, че пак се улях :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #58 -: Май 26, 2009, 09:48:33 am »
Нареждам се и аз под вирусчетата на Луци, че започваме лова от днес :pleasantry:
Луцка, какви витамини сте пили? Ние досега малко пихме някакви Центрум, ама се чудя дали са достатъчни?
[/url][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #59 -: Май 26, 2009, 09:50:29 am »
Здравейте с днешна дата и от мен :)
Уфф, как ми се спи - за първи път от много време даже се радвам, че навън времето е мрачно, защото като е много светло още повече ти боцка на очите - нали се сещате. Снощи се мотах до 2 часа в нета и сега има да клепам на работа.
Радост, много е смешна тази картинка с бягането от инжекции - много се забавлявах. Уж, ела-ела, а после марш !!!
Лек ден на всички и да не забравите да се усмихвате !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.