0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #80 -: Май 26, 2009, 15:05:36 pm »
Имаме си нова бременилка-супер!
Маргиачко тихичко честито.Нареждам се и аз под вирусите.
Лукресия честито ви  :heartbeat:
Нека се редят само хубави новини.
Успешен ден на всички.
  <br />
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #81 -: Май 26, 2009, 15:06:23 pm »
Здравейте милички :D Как сме днес :wink:

Гардже и аз като тебе,снощи до среднощ из нета...нещо сън не ме хващаше...пък в 3ч като се извиха едни урагани,дъжд,святкане и гръмотевици...пък с наште френски прозорци имах чувството,че бях на фотосесия...такова святкане не съм виждала през живота си...
Радостинка,хи-хи...ясни сте ми като бял ден...и ние като вас с последната доза Гонал.При мен идваше сестра да ми ги слага,ама последния път нямае как и моя мъж се показа куражлия.Та голям цирк.Боцкай - ох,ох - чакай малко...та така докато се разберем да боцка или не,заби иглата,аз се разписках и тоя я извади 8O 8O 8O Викам,кво направи бе - убоди ме,без да я изпръскаш...пък той - ами уплаших са,ти изписка...голям майтап...та после докато се престраша да дам пак...а бе в крайна сметка бе бодаха два пъти :lol: :lol: :lol:
Маринка,успех на ехото...да се отчетш веднага :wink:

Честито на бременелката,най-леките девет месеца и един страхотен пухчо на края :D

Опаа,докато пиша и хоп нова бременелка - айде пак ЧЕСТИТООО :D :D :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #82 -: Май 26, 2009, 15:25:07 pm »
Дона дано, чертичката стане многооо настиета. До тогава тихичко  :)
Момичета има ли някой, който е счетоводител имам нужда от  малко помощ?
Сори за спама :oops:, ако има някой да ми пише на ЛС, че да не ни шамарят :wink:.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #83 -: Май 26, 2009, 15:38:41 pm »
Дона,хайде дано,дано,дано,утре сутринта чертичката да е по-ясна.Ама тя и бледа все си е втора.Чакам утре с нетърпение да кажеш добрата новина.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #84 -: Май 26, 2009, 16:28:49 pm »
Здравейте,
я какви хубави новини днес  :D :D :D
Честито сърчице на Луцка!! :heartbeat:
Честита втора чертичка на  margia4ko !! Лека бременност ти желая! :cloud9:
И дано утре Донна се похвали и тя!  :crossfingers:

Приятен ден на всички  :balk_5:

*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #85 -: Май 26, 2009, 18:35:54 pm »
Тъкмо навреме съм ви навестила  :D. Много хубави новини, това е страхотно!
Честито на бременилките и ви желая много лека бременност и страхотни бебоци на финала :D
Луцинка, това сърчице ще е само частица от цялата радост, която ще изпитваш от тук нататък мила. Желая ти само хубави вълнения и много усмихнати дни  :D
За всички невероятни дами тук няколко силни прегръдки от мен :wink:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #86 -: Май 26, 2009, 21:00:25 pm »
Ей сега под толкоз много бременилки, най-бързо се прихваща ... хахахаха...как така не сте се избили да се намърдате под тях се питам ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #87 -: Май 26, 2009, 21:08:40 pm »
Здравейте. Честито на новите ни бременилки. Една прекрасна и спокойна бременност ви желая и едни невероятно красиви бебоци.
На момичетата в процедури - много стиснати палци и спокойствие.
Аз да ви поразкажа при мен как са нещата. Правихме ЦС преди две седмици и се видя, че тръбата е напълно вече запушена, но има и хидросалпингс /някаква течност се събира и пречи ембрионите да се задържат/. И всъщност се оказа, че тр. да правим лапароскопия да се прекъсне тръбата. И набързо организирахме нещата, та миналата седмица ми я направиха. Сега да се надяваме, че ще ни одобрят по-скоро за инвитро и вече няма да има пречки.
Е тово е - ще се върна по-подробно да ви изчета.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

crow

• 2670
« Отговор #88 -: Май 26, 2009, 21:31:47 pm »
Ох, милата Мишанка .. Обаче браво за експедитивността ! Ей, така се действа. Супер си смела.. Браво, мила - аплодисменти за героизма и дейността !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #89 -: Май 26, 2009, 21:43:17 pm »
Охоооооо  много сме живнали днес !
И как няма с такива хубави новини !
Честито на margia4ko и смао хубави емоции от тук нататък и най здравото бебе на финала !
Дона стискаме палци това ще е твоя месец !
Мишанка подкрепяме те ще успееш !
Гардже и ти си на ход вече дано всичко е наред и ЦС да е с добър резултат!
Лека вечер душички и нека утрешния ден има още +++++ тестчета!

[/url]
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #90 -: Май 26, 2009, 22:44:54 pm »
Здравейте сладурки мили  :D
Маринка от сърце ти желая следващите ви сълзи от щастие да бъдат на изписването на вашето бебче и то много скоро след около девет месеца! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Маргиачко чесито желая ти много леки девет месеца и сладко и здраво бебче на финала!
Донна чакаме утре ярка чертичка. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Мишан браво напредвате към сбъдването на мечтата си.Успех ти желая.
Прегръдки на всички.Лека и спокойна вечер. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #91 -: Май 27, 2009, 01:44:49 am »
Честито на новите бъдещи мами !

Много момичета минахме през тази тема . Някои вече гушкат своите дълго мечтани  рожби , други тръпнат в очакване на чудото .
Но всички вярваме , че мечтите стават реалност !

Дай Боже всекиму едно малко чудо !
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #92 -: Май 27, 2009, 09:04:47 am »
Добро утро.Красико,дано пожеланието ти да се сбъдне,дано скоро да сме щастливи мами,дано Господ да е решил най-сетне всички да помогне на всички нас да си имаме дечица.
Дона,ние чакаме,душата.Ставам ,сядам на компа и си мисля,че първото нещо,което ще видя ще е новината от теб,пък то аз съм първа в темата.
Мишанче,дано от тук нататък всичко да се развива бързо и успешно и съвсем скоро да те одобрят и да направите успешна процедура с най-щастливия финал.
Хайде да пийнем по едно кафенце
Желая,слънчев,усмихнат и много приятен ден на всички.
« Последна редакция: Май 27, 2009, 09:07:05 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #93 -: Май 27, 2009, 09:49:39 am »
Привет и от мен. Много Ви благодаря за думите, надявам се всичко да мине добре и с успешен край. Утре съм на преглед - първият. Дано всичко е ок. МЕМЕне съм забременяла от инсе, а по естествен път. Подадох документи за инвитро и 10 дни след това си направих кръвен тест защото ми закъсня и се оказа +.Доннаи на мен всички чертички бяха бледи това е +, а кръвния 125, положителен е не се тревожи.  Много Ви обичам и пращам на всички  :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:
« Отговор #94 -: Май 27, 2009, 10:12:13 am »
Добро утро,
първа под вирусчетата :)
Маринка мерси за кафенцето,определено имам нужда от него osi_9
Мишан дано най-скоро бъдете одобрени  :goodluck:
Донна къде си,чакаме прекрасна новина от теб :crossfingers:
Успешен ден на всички!

*
« Отговор #95 -: Май 27, 2009, 10:18:56 am »
Добро утро и от мен !
Мълвинка ме изпревари под вирусчетата ,но и за мен ще има !
Маринче пийвам си от кафенцето и започвам да бачкам !
Лек ден на всички!
[/url]
*

crow

• 2670
« Отговор #96 -: Май 27, 2009, 10:37:29 am »
Добро утро, мили мои :)
Маринка мерси за кафенцето. От няколко дена съм труп и все не мога да се надигна от леглото. А навън как се е разпекло. Страхотен ден !
Маргиачко, за пореден път ставаме свидетели на чудо ! Забременяване преди ин-витро процедура. Все си мисля, че има там горе някой, който ни изцежда силите докрай и като види, че наистина сме отчаяни - хоп - чудо !!!
Хайде, милички - Лек ден ви желая ! Който е на работа - да му мине леко и бързо деня, а който си почива - да се забавлява много !
Целувки !
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #97 -: Май 27, 2009, 10:43:15 am »
Добро утро и от мен! Нареждам се за мнооооого голяма чаша кафе от това на Маринка, че умирам за сън както и под вирусчетата-кафенце под дъжд от вируси-прекрасно утро за мен.

Мишанка  :goodluck: от тук нататък. Дано всичко да се нареди по най-прекрасния начин за теб! :bighug:
Дона  :goodluck: чакаме хубавите новини!
Прекрасен ден на всички пожелавам!
« Отговор #98 -: Май 27, 2009, 11:11:34 am »
Ех много сте мили всички :bighug:Тест ще си направя по-късно ако не ми е дошло снощи правих и е--- май видях нещо блееедо ама май всичко е от главата но докато няма М надежда има :P
« Отговор #99 -: Май 27, 2009, 11:17:53 am »
Добро утро :D
Маринка пийвам си и аз вече от кафенцето :wink:
Дона :?, ама защо снощи си го правила този тест, трябваше сутринта с първата урина, а БТ все още ти е висока. Стискам палци!
Весел и усмихнат ден!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!