Добро утро и от мен!
Аз май имам добра новина!
В понеделник (13 ден от закъснението) бях при гинеколога ми и след като ме гледа каза, че отново имам киста на десния яйчник и ме прати да си правя хормонални когато ми дойде. Да обаче като почнаха да ме болят тия яйчници, десен, ляв, ужас... Почна зверски да ми се доспива следобяд, стана ми лошо 2 пъти, изнервях се без причина и мъжа ми вика "Аз пък си мисля, че може и да е станало, въпреки, че лекарката ти нищо не видя! Държиш се и се чувстваш точно както когато пиеше противозачатъчни!". В сряда вече след дълго навиване от страна на моя приятелка, която също прави опити, отидох да си пусна кръвен и вчера си взех резултата -
112.9 mlU/Ml
Попитах в клиниката на регистратурата какво значи това и момичето каза "Ами мисля, че е положителен". Аз се ококорих
и тя явно се уплаши да не е сгрешила каза "я се качете до гинеколога ни той да ви каже".
Отидох аз и гинеколога каза, че теста си е положителен, но трябва да погледне на ехо да види къде е бебето. И тя не можа да види нищо (освен един миомен възел, за който не знаех), киста на яйчника нямаше вече.
И така сега набивам но шпа и ще чакам до другата седмица за да си пусна пак кръвно изследване за да се види дали се развива бременността и дали не е както тя каза "биохимична бременност".
Ей такива мистерии... пък дай Боже!...