0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #200 -: Май 29, 2009, 10:53:22 am »
Най-накрая още една болярка, имаше още една мацка Кремони ама тя някъде ми се изгуби от погледа-не е влизала скоро къде ли се загуби... :ask:
Пу за мен първа под дъжда от беремнни вирусчета, пък и нали са ми наблизо надявам се да си хвана поне едничко....... :pleasantry:
« Отговор #201 -: Май 29, 2009, 10:58:45 am »
Няма значение при кои ходя, неискам да на лошото да отвърна с лошо. Дано всичко да е наред пък някой гледа отгоре. Той да съди.
« Отговор #202 -: Май 29, 2009, 10:59:07 am »
Ще хване няма начин да не хване  .Кога най-рано може да се види на ехограф бебо?
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #203 -: Май 29, 2009, 11:14:45 am »
Добро утро и от мен. И в Пловдив времето е доста хладно и мрачно. Но нека ни разхлади малко.
Дона, честито, мила! Много хубава новина и всичка да бъде наред. На таткото на рожденния ден ли ще му кажеш или вече знае.
Ние отиваме малко на балкан да си отдъхнем малко.
Весел уиенд на всички.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #204 -: Май 29, 2009, 12:34:34 pm »
Добро утро и от мен!
Аз май имам добра новина!  :)

В понеделник (13 ден от закъснението) бях при гинеколога ми и след като ме гледа каза, че отново имам киста на десния яйчник и ме прати да си правя хормонални когато ми дойде. Да обаче като почнаха да ме болят тия яйчници, десен, ляв, ужас... Почна зверски да ми се доспива следобяд, стана ми лошо 2 пъти, изнервях се без причина и мъжа ми вика "Аз пък си мисля, че може и да е станало, въпреки, че лекарката ти нищо не видя! Държиш се и се чувстваш точно както когато пиеше противозачатъчни!". В сряда вече след дълго навиване от страна на моя приятелка, която също прави опити, отидох да си пусна кръвен и вчера си взех резултата - 112.9 mlU/Ml 8O
Попитах в клиниката на регистратурата какво значи това и момичето каза "Ами мисля, че е положителен". Аз се ококорих  8O и тя явно се уплаши да не е сгрешила каза "я се качете до гинеколога ни той да ви каже".
Отидох аз и гинеколога каза, че теста си е положителен, но трябва да погледне на ехо да види къде е бебето. И тя не можа да види нищо (освен един миомен възел, за който не знаех), киста на яйчника нямаше вече.
И така сега набивам но шпа и ще чакам до другата седмица за да си пусна пак кръвно изследване за да се види дали се развива бременността и дали не е както тя каза "биохимична бременност".
Ей такива мистерии... пък дай Боже!...
*
« Отговор #205 -: Май 29, 2009, 12:43:41 pm »
Дона,честита лентичка :).Пожелавам ти лека бременност.

« Отговор #206 -: Май 29, 2009, 12:53:25 pm »
curls, защо чака другата седмица ще правиш кръвен? Аз знам, че е добре да е през 48 часа и ако резултата се удвоява всичко е ок. И все пак дано няма никакви проблеми и да си изкараш една хубава бременност :). А аз ще стискам палци  :)
И сега вече да кажа Добро утро, че днес закъснях :wink:
Да се оплача аз, вчера и днес ми тече кръв от носа  :( и се чудя дали е възможно да е от аспирин протекта или от фраксипарина. И друг път ми се е случвало, но многооо рядко и се чудя дали да звънна на док или не е кой знае колко страшно.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #207 -: Май 29, 2009, 12:55:53 pm »
Честито, Сurls!!! :ballons:
Много се радвам за теб!
Дано всичко да е наред и след 9 месеца да гушнеш едно сладко бебче!!!  ylinfant
*
« Отговор #208 -: Май 29, 2009, 13:08:45 pm »
Благодаря ви radosttinka  и Meme!!! :bighug:
Трябва да изчакам седмица за кръвен, защото в тази лаборатория ги правели само в сряда според гинеколога 8O а тя ми е съвсем до офиса. Пък и увеличението в нивата на хормона трябва вече да е значително и ще се види ясно. Ще поизчакам. :)

А на всички, които чакат да видят положителен тест, да знаете - не съм спряла да ви стискам палци! Успех момичета!
:goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #209 -: Май 29, 2009, 13:19:06 pm »
Добро утро,
благодаря ви за палчетата :D Подробно ще се отчета следобяд :D
Кърлс,дано вс да е ок,и скоро да се похвалиш офицялно :wink:
Радостинка,не се чуди,със сигурност е ат аспирина :?По-добре званни на доки!
цунки на всички
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #210 -: Май 29, 2009, 13:21:28 pm »
Curls :goodluck: и тихичко честито и от мен! Дано наистина при следващия кръвен тест прекрасната новина да си потвърди и наистина да чакаш малко сладко бебче  :babyflips:!!! Ех че хубави новини тази седмица!!!
Радсотинка много странно с тази кръв от носа, не знам на какво може да се дължи-чак не вярвам да е от лекарства, може просто да имаш слабички капиляри и ако си поповдигнала кръвното..... :ask: Ако искаш все пак звънни на доки и дано всичко да е ок! :bighug:
ОООО Фибчо продължавам да стискам палци докато кажеш следобяд хубави новини и ти!  :goodluck: :bighug:
И едно питане виждате ли ми лентичката, защото аз не си я виждам нещо!!!
« Последна редакция: Май 29, 2009, 13:23:25 pm от anizi »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #211 -: Май 29, 2009, 13:26:14 pm »
Curls, толкова се радвам за теб. Браво. Ех, че много бременилки днес се вяснаха в темичката :) Не може да не е на късмет на всички нас. Другата седмица кой ще пуска седмичната, а :)
 Целувки на всички - толкова е хубаво всеки ден да има  +++ тестчета :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #212 -: Май 29, 2009, 13:33:57 pm »
Кърл стискам палци скоро да се похвалиш официално мила :)

Момичета, минавам само да ви поздравя, че много ми забива компа.
Ще пиша след прегледа (той е в 15).

По повод срещата в София - снощи бяхме на събиране на класа в Timeless. Събира спокойно до 50 човека.
Много приятно място и тихичко едно такова.
Това го вметвам като бекъп вариант.
[/url][/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #213 -: Май 29, 2009, 13:42:41 pm »
Curls,дано всичко да е наред ,с теб съм,пази се много.
Маргиачко,всичко ще е наред и при теб,просто не се връщай при тоя доктор.
Гардже,колкото до времето,приемама опровержението.Сутринта като писах наистина печеше и аз отворената по къс ръкав се скрахнах и отидах до болницата,познайте съответно умрях от студ,то вече ни слънце ни нищо във Варна,духа силно,че и студено бе.Ами дожаля ми да събудя моя да ме кара до болницата,пък като не съм шофьор си помръзнах на спирката и тъй.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #214 -: Май 29, 2009, 14:10:40 pm »
Благодаря ви, момичета! Целувам ви всички и се пазете, че много застудя - няма за кога да се разболяваме! :grouphug2:
« Отговор #215 -: Май 29, 2009, 14:14:24 pm »
Здравейте,милички,
Кърлс, Жасмин, Фибс дано всичко е наред с вас милички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Радост, как си, чу ли се с доки?
margia4ko , много непрофесионално от тяхна страна да се изразяват така!! Дори и да е така могат да го кажат по нормален начин  :x , а на теб късмет и дано всичко е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:

На всички хубав ден, че май няма да ви е слънчево днес  :?
И тук нещо духа хладен вятър и ще съм си вкъщи днес

*
« Отговор #216 -: Май 29, 2009, 14:42:20 pm »
Здравейте, момичета.
Какви чудесни новини има тук...
Стискам палци за всяка една от вас...
 :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #217 -: Май 29, 2009, 14:51:00 pm »
Хоп под вирусчетата!
Най-накрая се добрах до тук!
Тук в Софето бая студено :stuuud:
Curls  :crossfingers: дано всичко е ОК.
Margia4ko - бягай от там мила. Това не са хора... :x
На всички с предстоящи изследвания и прегледи - успех.
На ловуващите - приятни и плодотворни емоции.
А на нас чакащите - търпение и само хубави новини!
Лек ден!
« Отговор #218 -: Май 29, 2009, 14:52:07 pm »
       Здравейте момичета добре че сте вие да си споделя какво ми е тежко на душата.
       Някой от вас сигуно помнят че споделих за моята зълва която беше в 6та седмица и не спираше да кърви - е не успя да го задържи.Толкова и е трудно не спира да плаче , не и е за първи път и мислехме че ще стане но уви съдбата е решила друго.Спред нея е виновен гениколога защото е и е изписал аспирин и ренаприл за кръвното(че е с високо кръвно),но аз не мога да обвинявам никой.Трудно е да се примириш с такава съдба,но няма друг избор.
      Дано не съм помрачила допълнително и без това мрачния ден успех желая на всички във всяко начинание.

« Отговор #219 -: Май 29, 2009, 16:37:44 pm »
Госка много съжалявам за зълва ти,дано много скоро успее отново да забременее и да преодолее мъката :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Кърл тихичко честито и от мен :goodluck:  пожелавам ти безпроблемни :cloud9: и едно сладко :babyflips:
Маргиачко не мога да повярвам,че такова отношение може да имат д-ри при които си ходила две години,това заслужават :bonk:Не си слагай на сърцето думите им вярвяай,че след  :cloud9: ще си гушкаш бебчето! :goodluck:
:bighug:
« Последна редакция: Май 29, 2009, 16:52:38 pm от malvina82 »