0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #180 -: Май 28, 2009, 22:33:58 pm »
Здравейте момичета!Аз днес нямах вузможност да вляза във форума цял ден,а вие сте изписали мнооого.
Първо честито на Донна.Желая най-леките  :cloud9: и най-сладкото  :babbycarrage: на края.
 :crossfingers:на Фибо и гардже за ЦС и на Маринка за прегледа.
А за мен лова за този месец приключи.Моля Елфи да ме премести в очакващи ЧУДО за 10.06 и ако не е станало нищо и този път,то следващите няколко месеца няма и да стане,защото моя днес замина в една дълга командировка.
Пожелавам ви лека,приятна и романтична вечер с половинките

« Последна редакция: Май 28, 2009, 22:36:30 pm от titibar »
  <br />
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #181 -: Май 28, 2009, 22:38:38 pm »
Здравейте сладурки  :D напоследък хич не ми остава време да пиша  :?
Донна честито желая ти леки девет месеца и щастлив финал.

Жасмин Пиши и Дениска, тя също е от Сф и може би ще дойде с малкия си сладур.
:balk_21: Наденце благодаря ти че се сети за мен.Ще дойда разбирасе само че без малкия сладур,защото ако съм с него вместо да ви видя ще търча из заведението да го гоня,голям бандит е и не го свърта на едно място 8)
Гушкам ви всички много си ви обичкам да знаете. :bighug: :bighug: :bighug:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #182 -: Май 29, 2009, 00:55:12 am »
Мацки, аз съм на средата между Варна И София и ми емалко гадно и тъжно, че вие се уговаряте за среща, а и аз така искам да ви видя ......... :(

Фибчо  :goodluck: утре за цветната снимка дано всичко да е както трябва!!! :bighug:
« Последна редакция: Май 29, 2009, 00:59:39 am от anizi »
*

anizi

• 1806
« Отговор #183 -: Май 29, 2009, 09:36:07 am »
Добро утро поспаланки! Сервирам ви лятно кафенце

Пожелавам ви лек и усмихнат ден!
*
« Отговор #184 -: Май 29, 2009, 09:43:03 am »
Добро утро Анизи мерси за кафенцето !
Тук в СтаЗа е много намръщено времето и студено !
Снощи бях скапана пуснах пералнята и си легнах ,та сутринта простирах -умрях от студ на терасата !
И ся се чудя какво да обличам дали ще се стопли кой знае !?
Айде лек ден за мен е мисля последен за тази седмица работен !
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #185 -: Май 29, 2009, 09:51:07 am »
Добро утро.
Анизи,мерси миличка за кафенцето.
Вивинка,във Варна пък е слънчево,ама май днес навсякъде го дават дъжд,аз не им вярвам де.Ние с моя днес сме си запланували разходка из морската градина,тъй че трябва да е хубаво времето.
Желая приятна работа на работещите,а на почиващете приятно шматкане и активна почивка.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #186 -: Май 29, 2009, 10:00:58 am »
П.П сега успях да ви изчета на бързо
Ама ние си имаме нова бременелка бре -Дона честито миличка леки 9 месеца !
Браво супер новина !
И аз да се отчета вчера занесох на док резултати от доста изследвания !
Остана доволен добре  са - само хемоглобина ми е малко нисък ,но ще видим !
Пуснахме пак микоплазмата - другата седмица ще е готов резултата !
Дано да е добре !
[/url]
*

anizi

• 1806
« Отговор #187 -: Май 29, 2009, 10:07:09 am »
Виви радвам се че всичко е ок и ще стискам палци и с микоплазмата всичко да е наред!  :goodluck:
И във Велико Търново е гадно времето, че и студено ама дано да се оправя, че за събота и неделя имам големи планове- ще трамбовам по баирите на Белоградчик и много много се надявам за слънце!!!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #188 -: Май 29, 2009, 10:08:59 am »
Добро утро на всички !
Гледам Анизи се научила да прави кафенца като Джинка, а?  :D  :D Мерси за красивото кафенце :) И понеже Маринка казва, че във Варна времето е хубаво - да я опровергая - или вече се е развалило или в нашия край не е добре :) Ама нека да е хладничко, че да работиш, а да ти е жега не е добре. Пращам много целувки на всички и специално стискам палци днес за ЦС на Фибо ( и на Ели, която май не влиза тук, но аз да си кажа, че и за нея стискам палци ). Знам, че всичко ще им е наред:)
Засега чао, приятелки - ще се "видя" с вас отново малко по-късно :)
П.П. - Вив дано и с микоплазмата всичко се е оправило, мила !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #189 -: Май 29, 2009, 10:19:55 am »
Добро утро,
Анизи мерси за лятното кафенце с кеф си го пийвам :D
Фибчо :crossfingers: за ЦС днес.
И тук е мрачно и дъждовно,дано утре да е по-хубаво,че да не ни провали плановете за разходка.
Вив  :balk_47: за резултатите,а  хемоглобина ще го оправите :crossfingers:,дано и за микоплазма да е ок yahoo_17
Усмихнат ден на всички!
:bighug:

« Отговор #190 -: Май 29, 2009, 10:29:33 am »
Привет Мили мои. ДОННА честито желая ти лека бременност и най-красивото бебе на финала. Вчера бях на първи преглед и просто ми скъсиха живота. Не съм очаквала такова отношение. Все едно съм виновна, че е станало по естествен път. Гледат и казват "виждам нещо, подобно на не добре оформен плоден сак, много е малък и май  ще се мараняса. Идваше ми да умра. Пратиха ме на кръвен тест който показа 492.61, а на 25.05.09 беше 125 и ми казаха, *а чудесно ела след 10 дни*. Незнам какво да кажа, но наистина посяха голяма тревога у мен.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #191 -: Май 29, 2009, 10:32:02 am »
Марги, майната им .. Не можаха да изкопчат пари от теб .. Точно така се държат. Егати, вместо да се зарадват за една бъдеща мама и едно семейство  - щастливо семейсто .. Егати.. Възмутена съм. След 10 дена иди на друго място.
 И да знаеш нареждам се под вирусите !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #192 -: Май 29, 2009, 10:34:45 am »
Благодаря мила Гарга пращам на Всички Ви много вирусчета :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust:
*
« Отговор #193 -: Май 29, 2009, 10:36:12 am »
добро утро момичета! Анизи, мерси за кафенцето. В софия вали и е студ. :?
Фиб си знае, всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Вив, брабо мила, аз когато един доки миказа, че съм с много нисък хемоглобин и го питах какво лекарство да пия, е бях много млада преди много години, той ми каза: лекарството ти е много паржоли и много червено вино  :lol: :lol: :lol: Дано и микоплазмата да е наред, че там май червеното вино няма да помогне
Гардже, и твоята ЦС ще мине и замине като влака експрес София-Варна, на който така ми идва да се метна. Тук заваля тукощо проливен дъжд, а аз Варна си я обичам и дъждовна и със сняг

Приятен ден Милички и напук на времето Много Усмивки
Марг, това са идиоти или поне отношението им е идиотско!  8O Как може такова държание - не им объщай внимание. Всичко ще е наред! пусни си сама кръвен тест в някоя лаборатория след 2 дни. Според моето скромно мнение ЧХГ ти е добре и ако нямаш кървене се успокой. Ако имаш възможност посети друг лекар.  :goodluck:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #194 -: Май 29, 2009, 10:39:11 am »
Добро утро милички anizi ти от Търново ли си
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #195 -: Май 29, 2009, 10:42:12 am »
Здравейте милички!
Мерси за кафенцето на Анизи.Пийвам си го с най-голямо удоволствие.
То и при нас е едно мрачно и хладно време,но може би в по-късните часове ще се оправи.Пожелавам ви приятен и лек ден на работещите като мен,а на отпускарките като Маринка само :balk_177: :balk_95: :balk_96: :balk_115:
Ще се включа по-късно пак.
Веднага и аз под вирусите щом Маргиачко ги е пуснала.И мила не се тревожи.Има лекари много и хора различни.Следващия път ги смени.
  <br />
« Отговор #196 -: Май 29, 2009, 10:44:18 am »
Нямам кървене нямам болки. Аз отидох при тях от солидарност защото те ми подготвиха документите за фонда и аз ги подадох. Неискам да им навредя по-някакъв начин. А за парите малко ли им дадох от две години насам то цветни снимки, спермограми три инсета.Не ме питайте как минават три часа чакане на теста. Много Ви обичам и Ви целувам. :blowingdust2: :blowingdust2: :blowingdust2:
*

anizi

• 1806
« Отговор #197 -: Май 29, 2009, 10:44:41 am »
Да Дона от Търново съм, а да не би и ти да си от тук?
Марги, Анмар е права това са идиоти с идиотско държание  :balk_149:! Ти не се притеснявай мила, вярвай , че всичко ще е наред и ние в това вярваме и много ще ти стискаме палци и така ще им докажеш, че не са прави и твоето бебче ще порастне на пук на гадното им мнение! :x Само не се притеснявай!!!! :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #198 -: Май 29, 2009, 10:46:19 am »
margia4ko , въобще не чакай повторно такова отношение, направо си търси друг доктор! Това е просто потресаващо  8O бих удушила поне един такъв "лекар" с голи ръце!!!!Ако не е тайна къде ходиш на лекар?
« Последна редакция: Май 29, 2009, 10:48:17 am от Vickson »
« Отговор #199 -: Май 29, 2009, 10:49:15 am »
Да и аэ съм БОЛЯРКА :) Маргиачко не се тревожи мила отиди при друг лекар и  :crossfingers:всичко да е ОК :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:малко вирусчета и от мен