0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #120 -: Май 27, 2009, 21:11:51 pm »
Здравейте, момичета
Гардже, тъй като установих че не съм много по диетите  :? :( , започнах разделното и сега готвя само такива рецепти  :), пък и два дни почти нищо не ядох - така че съм напреднала със свалянето  :D
Иначе за срещата съм съгласна да е към 27-28, нека и другите да си кажат. Я кажете имали хубаво заведение до езерото Ариана? Тъй като е близо до парка и има хубава атмосфера за това ако има хубаво местенце може и там, ако сте съгласни разбира се  :wink:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #121 -: Май 27, 2009, 21:23:53 pm »
Алооо,софиянки се уговарят ами нийййй????
Аз съм съгласна за 21ви юни,Песничко също се прибира,а и Виолетка1974 ще си е в Бургас...айде казвайте къде?кога?
Аз съм добруджанче ама във Варна ще се оправя някак си :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #122 -: Май 27, 2009, 21:28:46 pm »
Фибчо, аз съм ЗА.
Да не ни се скарат, че така изместваме темата  :ask:, а на ЛС ще е малко трудно да се разберем цялта групичка Опиващи Варненки как да се срещнем :wink:, а в Кафето не всеки чете и може да пропусне така :?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #123 -: Май 27, 2009, 21:32:04 pm »
И аз съм на мнение, че е по-добре да се пусне нова темичка за срещите. Иначе наистина се измества темата :) Пък и на момичетата, които са от градове, в които няма среща им доскучава :)
 Иначе какво утихнахте с отчетите? Фибчо твоята ЦС е вдругиден, наближава. Нали не се отлага, защото още съм със стиснати палци.
 Надеж, радвам се че напредваш в слабеенето, а сега чакаме и да хващаш по-скоро яйчицето :)
 Целувки на всички и да не се зазяпате сега в ТВ по някакви си мъжки мачове ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #124 -: Май 27, 2009, 21:46:20 pm »
Здравейте, момичета
....
Иначе за срещата съм съгласна да е към 27-28, нека и другите да си кажат. Я кажете имали хубаво заведение до езерото Ариана? Тъй като е близо до парка и има хубава атмосфера за това ако има хубаво местенце може и там, ако сте съгласни разбира се  :wink:

На Ариана бирарийката е приятма, но наистина само за БИРА или нещо друго бутилирано. Като храна не съм убедена :( Ама гледам че всички сте на диети  и май няма да се яде :( То по това време и аз сигурно ще бъда де  :?
Момичета утре ще съм в едно заведение -Timeless и ще кажа как е като кухня и мокър бар. Ако ще е някъде с резервация обаче трябва да видим каква бройка се събираме...Оффф пак се отплеснах.
Хайде да си пуснем темичка, че ме сърбят пръстите да си говорим за среща и организации :)
[/url][/url]
*
« Отговор #125 -: Май 27, 2009, 22:11:57 pm »
Ехеее  тука срещи тва онва -  абе има ли заралийки бре ?
Никой не се включва сигурно сме много малко !
Ама тва не пречи да се сберем де !Ако някой изяви желание да ми пише на лични навита съм да организирам срещата и да запазя места некъде !
А сега да ви се похваля :
ПРОЛАКТИНА Е В НОРМА вече ще го поддържаме там !
Ето резултата 129.90 реф (72-511)
По надолу го нещем вече там мисля ,че е добре какво ще кажете !
Ако ся се окаже че и микоплазмата сме изтребили направо с милото ще съборим блока
 :D :D :D :D :D :D
От кръвните и уринните изследвания нищо не разбирам ама док ще каже как са!
« Последна редакция: Май 27, 2009, 22:51:06 pm от viviq »
[/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #126 -: Май 27, 2009, 22:41:35 pm »
Ок :D Някой да пусне тема,ама да каже къде е пусната,че да не се лутаме из форума :D
Гардже,надявам се да не се отложи ЦС,не съм се обаждала на доки,ще му кажа на място...че тъй по телефона може лесно да се откаже,и без тва ме е сместил трудно в графика :( :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #127 -: Май 27, 2009, 23:08:04 pm »
Браво,Вивинка,чудесен пролактин,дано да се задържи така за постоянно.Дано и гадинката да е вече в историята и газ на тръстиката,секс ,секс и пак секс.
Стига сте уреждали тук срещи,че след малко Елфи ще ни насмете.Инъче и аз съм за де.
Лека вечер на всички,аз от утре съм в отпуска барабар със половинката.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #128 -: Май 28, 2009, 01:00:22 am »
Viviq, много хубави резултати, браво миличка  :D
Маринка, много е хубаво че ще сте двамата отпуска  :D :wink:! Да си отпочинете добре и успех  :wink: :D

*
« Отговор #129 -: Май 28, 2009, 09:04:00 am »
Добро утро и от мен  :D
Елфи може ли да ме преместиш за Нечакащи на 10.06  :)
Благодаря!
*
« Отговор #130 -: Май 28, 2009, 09:40:58 am »
Добро утро Заянка !
Кфенце не виждам затова слагам на бързо по едно и да бегаме на работа!

[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #131 -: Май 28, 2009, 09:46:43 am »
Привет мацки ..
Хайде време е пак за хубави новини. Не се скатавайте, а ловувайте, за да има после резултати :)
 Лек ден от мен и вие си знаете - Усмихвайте се !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #132 -: Май 28, 2009, 10:04:54 am »
Добро утро и от мен.Отпускарката се излюпи вече.Вивинка мерси за кафенцето,супер е.
Май още чакаме Дона да се отчете а,или бъркам.Хайде,душата казвай.
Аз в 10ч.съм на преглед,инъче цял ден ще почиваме и ще се разхождаме и ей такива ми ти работи.Лек ден,после пак ще хвърля едно око тук.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #133 -: Май 28, 2009, 10:18:31 am »
Добро утро и от мен!

Виви благодаря за кафенцето няма да ти откажа изобщо една чашка!
Маринка  :goodluck: на доки дано всичко е ок!!!
Дона и за теб за днес са моите стиснати палци, дано днес да ни зарадваш с хубавата новина! :bighug: :goodluck:
Пожелавам на всички лек и най-вече усмихнат ден , а аз до обяд ще ви хвърлям по едно око!
*
« Отговор #134 -: Май 28, 2009, 10:42:02 am »
Добро утро Душици!Мерси за кафенцето  :lol:
Аз се отчитам за вчера: Имах час за 19 ч., влязох към 9.55ч. Така е. Тои месец е бегал за мен. Правя фоликул от дясно 14 мм, но там няма магистралка. Доки ме прати на имунологични. Понеже извънмоточната имах фоликул отляво, а се беше забутало в десния рог казва, че може да има нещо - та сега отивам на изследвания. Някой може ли да ми каже прибилзителна сумичка?! Много благодаря

Мерси Анизи! Аз пия едно кафе сега. Нали не трябва на гладно? :oops:
« Последна редакция: Май 28, 2009, 11:00:10 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

anizi

• 1806
« Отговор #135 -: Май 28, 2009, 10:58:44 am »
Анмар съжелявам мила! :bighug: Аз имунологичните и генетичните ги направих накамара и всичко беше около 500лв. за мен и за милото, а само за имунологичните мисля, че са около 200 ама да не те излъжа.... :ask:. Дано всичко да се окаже, че е добре  :goodluck:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #136 -: Май 28, 2009, 11:12:05 am »
Добро утро момичета! Отдавна не съм се вясвала, но бях малко в командировка и яко бачкане.  8)
Успех на всички ловуващи и очакващи!
Анмар, в Малинов имунологичните са 250лв за 1 човек, при мен излязоха 370 - защото са открили отклонение при стандартното изследване и са го разширили след това. На милото му казаха за сега имунологични не. Генетичните са по 150лв на човек. Успех!
Какво стана, напарвихте ли нова темичка за срещите? Да знам къде да се включа :)
« Отговор #137 -: Май 28, 2009, 11:14:14 am »
Добро утро момичета мисля да иэчакам още малко с теста но графиката ми эасега е ОК дано се эадържи така. Толкова тестове направих че малко ме е страх. Милото има рожден ден на 03.06 и ми се иска ако има бебе да го эарадвам със  :bfp:е няма да чакам до тогава с теста.Много сте мили всички  :bighug:
« Отговор #138 -: Май 28, 2009, 11:14:30 am »
Добро утро момичета  :)
Стоя и гледам сънливо монитора, а има още цели 2 работни дни- направо незнам как ще избутам  8)
dona да се появява бързо и да се отчита с двете чертички  :D
Маринка само хубави неща да ти каже док на прегледа и ви пожелавам пълноценна почивка- звучи като да си изкарате страхотно днес  :)
anmar дано резултатите да са добри и да няма нищо притеснително в тях !
fibo дано утре мине и замине и твоята ЦС и да имате повече яснота по въпроса  :)
Сладурки ако някой пусне темичка за срещичката във Варна, моля да даде линк и тук, че аз каквато съм заблеяна може да я намеря чак като мине срещата  :oops: :oops: :oops:
Пожелавам ви хубав ден днес  :D
*

anizi

• 1806
« Отговор #139 -: Май 28, 2009, 11:17:35 am »
Дона мила кога 6ще направиш теста е твое решение, аз просто искам да кажа, че завиждам /най-благородно естествено/ на търпението, с което си се сдобила, защото аз до сега щях сда съм препишкала поне 10 теста! Дано това голямо твое търпение бъде възнаградено с  :bfp: от все сърце ти го пожелавам!  :bighug: