Здравейте, сладурки !
anizi права си голямо обикаляне направихме събота и неделя - нямах време на компютъра да седна чак
Ходихме на РД на мама, после на кафенца с приятели, на гости, а вчера ни поканиха на сбор в селото на един приятел та и ние си хапнахме агнешко и аз очаквам вече да заблея
И вечерта бях страхотно уморена едвам гледах- и все още е така
garga мило радвам се, че си успяла да си запазиш час за ЦС- сега съм стиснала палците за резултата, но той ще е прекрасен сигурна съм
И на мен ми тракаха зъбите преди снимката, но после ще си свиркаш и ще се радваш на проходимите си тръби мила сигурна съм в това
viviq големи перипетии си имала пак, но важното е, че резултатът е хубав
Сега се накарай едно хубаво на ендокриноложката ти и да не се помайва ами да ти пише вярно направление
radosttinka браво за фоликулчетата, хайде сега след 2 седмици да ни зарадваш с двете чертички
Маринка само така нека растата фоликулчетата колкото трябва- и на бройка и на размери- и тази процедура да ти е единствената и успешна
Чакаме да докладваш какво е казал доки на прегледа днес
viki_vat дано този месец ви е късметлийския и всичко да си стане по естествен начин
lucrecia да кажеш след прегледа какво е казал доки за точката
fibo честит професионален празник на майчето ти, нека още дълги години практикува тази така хубава професия
Пожелавам ви страхотен ден и стискам палци на всички, които имат нужда от това