0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« -: Май 25, 2009, 02:43:27 am »
Светът е пълен с магия , просто трябва да го повярвате...
Така че , пожелайте си нещо ! Пожелахте ли си?
Добре . Сега го повярвайте.....с цялото си сърце !
Време е през тези седем дни да се случат много хубави неща!
Време е желанията да започнат да се сбъдват

ОЧАКВАЩИ  bfp                                 

03.06 - Meme          stork-girl yahoo_17
           05.06 - radosttinka   stork-girl yahoo_17
           06.06 - viki_vat      stork-girl yahoo_17
           10.06 - zayana        stork-girl yahoo_17
           10.06 - titibar       stork-girl yahoo_17
                   malvina82     stork-girl yahoo_17     

ЛОВУВАЩИ       :00001754:           

rouzi-anna      :goodluck: :eggsperm:            
           saraapl         :goodluck: :eggsperm:                           
           Sof             :goodluck: :eggsperm:                       
           bibica          :goodluck: :eggsperm:     
           violeta1974     :goodluck: :eggsperm:   
           *DORINOL*       :goodluck: :eggsperm:
           nomine          :goodluck: :eggsperm:
           rashi           :goodluck: :eggsperm:
           Jori            :goodluck: :eggsperm:
           garga           :goodluck: :eggsperm:
           anizi           :goodluck: :eggsperm:
           deska_meska     :goodluck: :eggsperm:
           fibo            :goodluck: :eggsperm:
           anmar           :goodluck: :eggsperm:
           vili_nik        :goodluck: :eggsperm:
           goskata         :goodluck: :eggsperm:

Добро утро момичета!!!  :balk_64: Ето ,че новата седмица настъпи и дано тя да е слънчева за всички нас! Много силно се надявам с късмета който споходи мен (надявам се да не ме напуска) да "заразя" всички :D

:blowingdust2: :blowingdust2: :blowingdust2:

Дано!!!  :00001754:
« Последна редакция: Юни 01, 2009, 00:20:28 am от Елфи »
Re: Нова Слънчева Седмица ( 25.05-31.05)
« Отговор #1 -: Май 25, 2009, 08:06:47 am »
Ами да се запиша и аз днес ми е 6ден след ЕТ.
И от мен слънчева седмица с много :bfp:на всички.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #2 -: Май 25, 2009, 09:11:47 am »
Добро утро и от мен :wink:
Чакай да сервирам едно кафе, че едва си държа очите отворери. Днес ми е първи ден на Утрогестан, и след тези хапчета буквално ми се примержва погледа и мога да поспя още час два, а преди час бях свежичка :wink:

Аз пийвам от това и за днес ми стига, малко ограничения тези седмици :wink:
Лека, спорна и много весела седмица и дано темичката се напълни с положителни тестчета :D
И аз се нарежднам под вирусчетата на Хери :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #3 -: Май 25, 2009, 09:48:55 am »
Добро утро.Честита ни нова темичка.Благодаря ти Хери,дано бременелските ти вируси да заразят всички нас,дано да донесеш на всички късмет,дано да завалят само положителни тестчета.Да е слънчева,приятна и пълна само с положителни емоции седмицата.Радост ,благодаря за кафенцето,пийвам и отивам пак да ме боднат за Е2,пък на обяд съм пак на преглед.Успешен ден от мен момичета.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #4 -: Май 25, 2009, 09:51:13 am »
Ооо Хери мерси за темичката !Да я напълним с +++++++  тестчета !
Радост едвам се навдигнах от леглото много ми се спи веднага се нареждам за кафенцето че умирам за сън!
Маринчето докато пиша и тя се включи Маринче с теб сме знаеш!
Айде мацки лек ден на всички!
« Последна редакция: Май 25, 2009, 10:03:12 am от viviq »
[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #5 -: Май 25, 2009, 10:19:25 am »
Добро утро, сладки мои :) Нов понеделник, а? И навън едно мрачно ... ама ние с нашите широки усмивки ще развеселим и слънцето !
Елфи, махнете ме от очакващи и може да ме метнете в ловуващи :) То ако има ЦС, кой знае дали ще ми е до лов, ама нека да съм там аз :) И на въпроса ти от предната темичка - да, имаме спермограма - отлична е (слава Богу). Долу горе от основните изследвания само ЦС ни остана - ей, сегичка ще звънна на Ани дано имам късмет да ме запише за другия понеделник !
Маринка - много мерси за бонбонките и да , наистина сме с теб и преживяваме случките ти ! Ще успееш, мила моя :)
Целувки на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #6 -: Май 25, 2009, 10:30:39 am »
Гардже,бонбонките са от Радостинка.Пък аз благодаря за подкрепата,сега изчезвам като се върна пак ще ви хвърля едно око,до тогава всички да сте се наспали.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #7 -: Май 25, 2009, 10:44:45 am »
Добро утро и от мен! Честита ни нова темичка, Хери благодаря ти за нея и аз се нареждам под вирусчетата ти - дано този път да хвана едничко! Дано да новата ни темичка се изпълни само с положителни тестчета и само с хубави новини от сички нас!
Радост мерси за кафенцето=умирам за него, защото още н мога да се надигна от леглото ако си затворя очите и край-заспала съм! Стискаме палци за теб особенно много!  :bighug: :goodluck:
Маринка   osi_9  дано всичко а мине ок!
Хайде лек и птиятен ден от мен!
Елфи сложи ме в ловуващи!
*
« Отговор #8 -: Май 25, 2009, 11:24:45 am »
Лека седмица пожелавам на всички и късмет!
« Отговор #9 -: Май 25, 2009, 11:40:35 am »
Приятна седмица и от мен - дано да е пълна само с хубави новини :)

*
« Отговор #10 -: Май 25, 2009, 11:46:41 am »
Привет и от мен! Честита нова темичка! Дано да е пълна само с  :bfp:
Елфи, сложи ме в чакащи на 06.06
Приятен ден!
« Отговор #11 -: Май 25, 2009, 12:41:30 pm »
Привет, сладурки,
Хери, благодарим за темичката, дано има още бременелки  preggo yahoo_17

И аз събота бях на плаж, но вчера лелката дойде и аз си останах в къщи  :(...

Маринка, успех  :crossfingers:
Радост, Вики-Ват   хайде вие да се похвалите скоро  :crossfingers: :goodluck:
И за всички очакващи тази седмица  :crossfingers: :goodluck:

Гардже, съжалявам че лелката пак дойде при теб...  :( :hug2: Дано успееш да запишеш час за ЦС  :crossfingers:

Луци, успех днес на прегледа и да докладваш всичко ОК ли е?!  yahoo_17

На всички успешна седмица  :balk_111:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #12 -: Май 25, 2009, 12:54:00 pm »
Надеж, лелката и теб вчера те е навестила, а ? Днес се обадих да си запиша час за ЦС и като казах, че вчера ми е дошло Ани от АГ възкликна - "Хайде стига де, на всички ли вчера им е дошло :) " Изобщо 24 май е бил кървав ден :) хе-хе :)
Извинявам се на Радостинка, че тя ме е почерпила с бонбонки, а съм се усмихлала за това на Маринка, ама те и двечките знаят че си ги обичкам :)
Та, да знаете, че вече имам час за ЦС - другата седмица във вторник ... Хич не ме е шубе :) Засега ... :) Другия понеделник ако ми чуете зъбите да тракат, значи съм си променила становището. Но засега се държа и се радвам, че поне си запазих час - да минава и да заминава и поне да си знам, че са ми ОК магистралките :) Имам самочувствие, а ?
Лек ден на всички ! И целувки :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #13 -: Май 25, 2009, 12:59:00 pm »
Гардже най-накрая имаш час :), за другия вторник пак ще ти сервирам бонбонки, за да ти е по-лекичко на ЦС. Стискам палци за много добър резултат, а това с тракаето на зъбите ми е познато, и моите се чуваха надалеч :lol:, но ако се наложи пак ще се подложа на това, в името на бебчо ще търпя всичко :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #14 -: Май 25, 2009, 13:00:50 pm »
Гардже, явно вчера освен празник на славянската писменост е било и "лелкин ден"  :lol: :lol: :lol:
Много се радвам че си записала час, сега чакаме само да се похвалиш с добър резултат  osi_9 :crossfingers:

« Отговор #15 -: Май 25, 2009, 13:05:43 pm »
Хери, мила за съжаление лелката ме навести още в петък, така че не съм в очакващи, но след няколко дена го удрям на лов! И дано го хванем айцето :)
Успех на всички ловуващи от мен, а на всички очакващи стискам силно плаци :)
[/url][/url]
*
« Отговор #16 -: Май 25, 2009, 13:18:16 pm »
Здравейте момичета, при мен ловът свърши, нямаше реинсе, така че очаквам резултата от инсето на 03.06. Сложете ме в очакващи.
Желая точен "мерник" и качествен "дивеч" на ловуващите osi_9, а на очакващите - възнаградено търпение  :bfp:
« Последна редакция: Май 25, 2009, 13:20:25 pm от Meme »
« Отговор #17 -: Май 25, 2009, 13:24:37 pm »
Здравейте, сладурки !
anizi права си голямо обикаляне направихме събота и неделя - нямах време на компютъра да седна чак  :D Ходихме на РД на мама, после на кафенца с приятели, на гости, а вчера ни поканиха на сбор в селото на един приятел та и ние си хапнахме агнешко и аз очаквам вече да заблея  :D И вечерта бях страхотно уморена едвам гледах- и все още е така  8)
garga мило радвам се, че си успяла да си запазиш час за ЦС- сега съм стиснала палците за резултата, но той ще е прекрасен сигурна съм  yahoo_17 yahoo_17 И на мен ми тракаха зъбите преди снимката, но после ще си свиркаш и ще се радваш на проходимите си тръби мила сигурна съм в това  :crossfingers: :crossfingers:
viviq големи перипетии си имала пак, но важното е, че резултатът е хубав  :D Сега се накарай едно хубаво на ендокриноложката ти и да не се помайва ами да ти пише вярно направление  :evil:
radosttinka браво за фоликулчетата, хайде сега след 2 седмици да ни зарадваш с двете чертички  :crossfingers:
Маринка само така нека растата фоликулчетата колкото трябва- и на бройка и на размери- и тази процедура да ти е единствената и успешна  :crossfingers: :crossfingers: Чакаме да докладваш какво е казал доки на прегледа днес  :D
viki_vat дано този месец ви е късметлийския и всичко да си стане по естествен начин  yahoo_17 yahoo_17
lucrecia да кажеш след прегледа какво е казал доки за точката  yahoo_17
fibo честит професионален празник на майчето ти, нека още дълги години практикува тази така хубава професия  :sunshine: :sunshine:
Пожелавам ви страхотен ден и стискам палци на всички, които имат нужда от това  yahoo_17 :crossfingers:
*
« Отговор #18 -: Май 25, 2009, 13:49:58 pm »
ЧЕСТИТА НОВА СЕДМИЧНА!

Веднага се нареждам под бременните вирусчета на Хери :D

Радостинка,мерси за кафенцето,а и от бонбонките няма да откажа/много ги обичам :oops:/ :D

Маринка много :crossfingers:днес на прегледа :D

Грдже и на теб :crossfingers:и успех на ЦС.

СПОРНА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ! :D

http://i298.photobucket.com/albums/mm280/polet_52/flori-1.jpg
« Последна редакция: Май 25, 2009, 13:59:23 pm от Елфи »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #19 -: Май 25, 2009, 13:56:15 pm »
Джинкаааа ако не си ти мила с тези красоти не знам кой щеше да ни разкрасява така темичката!  :bighug:
Гардже късмет на снимката дано да са проходими "магистралките" и скоро да се похвалиш и ти! :goodluck:
Веселушко мила и аз не мога да си държа очите отворени, чак не знам как ще работя следобяд! Ама си струваше-изкарах страхотно събота и неделя. За другата седмица от сега съм направила план график за обикаляне по чукаците-мисля да видя Белоградчишките скали, Магурата и Леденика /дано да не ми мине котка път/ пък може от чистия въздух и промяната да вземе и бебчо да се получи.... :babyflips: