0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,момичета!
От година лекувам Базедова болест.В последните 6 месеца хормоните са в норма,но пия Пропицил до юни,когато пак ще правя хормонални изследвания.
Искам да ви питам-моята ендокриноложка ми пуска само FT3,FT4 и TSH.Имам ли нужда от други хормонални изследвания?Четох за някакви антитела и т.н.
Правя неуспешни опити за забременяване от 6м.
А и не се чувствам много добре,понякога ми прилошава,имам леко ускорен пулс,,виене на свят.
Менструацията ми беше на над 31 дни,последният месец-28!Може би влиза в норма?
Също така-напълнчх много-освен през последната си бременност и сега,докато се лекувах с пропицила.Успях да отслабна малко,но много трудно,въпреки ограниченията.Мисля,че е заради хормоните!
Другият ми въпрос е-родих февруари,08г,не кърмя от април,но си останах със секрет в гърдите.Не е много,но при леко стискане се появяват капчици.Гинеколожката ми пуска пролактин-в норма е,каза ми,че няма проблем,щом е в норма.През февруари пак го изследвах заедно с другите хормони-пак беше в норма,макар и в по-високите граници.Ендокриноложката ми изписа все пак Бромокриптин по половинка вечер,но се чувствах много зле от него и го спрях.Но кърмата ме притеснява,защото не изчезва.Когато родих първото си дете,беше същото в продължение на две години и когато отново забременях,секретирането изчезна,появи се отново преди раждането.
Има ли някой със сходен проблем?И опасно ли е?
Понеже не се чувствам съвсем както трябва,вие ми се свят понякога и т.н.,се опитвам да открия причината!
И се чудя-достатъчно изследвания ли прави моята ендокриноложка и проблем ли е неизчезналата кърма?Дали може от това да се чувствам зле понякога?
Извинявам се предварително,ако е обсъждано и писано,но нямам много време да чета в нета!
« Последна редакция: Май 22, 2009, 14:02:02 pm от Zlatulka »
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Няколко въпроса!
« Отговор #1 -: Май 22, 2009, 12:03:59 pm »
И при мен имаше секрет след кърменето, но нито ми е ставало лошо, нито е попречило н следващо забременяване. Пролактинът си беше в норма.

Извинявам се предварително,ако е обсъждано и писано,но нямам много време да чета в нета!
:ask_google:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Позволих си да променя заглаивето на темата за да става ясно още от него за какво се отнасят тези "Няколко въпроса".