0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: моля за мнение
« Отговор #20 -: Май 22, 2009, 01:55:52 am »
при този резултат от кръвния, точките може да са две. пожелавам ти да чуете и сърчицето до седмица и леки 9 месеца.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #21 -: Май 22, 2009, 12:16:34 pm »
момичета прекрасни днес следобед съм на преглед
стискайте палци да се покаже точицата,която оттук нататък ще осмисля живота на мен и на милото ми мъжленце
От сърце стискайте палци дори и на краката
Аз като се върна ще пиша
Единствено за сега кървенето спря. Дали е от утрогестана не знам, но го няма.
*
« Отговор #22 -: Май 22, 2009, 12:32:16 pm »
Възможно е ако си била с късна овулация още е рано да се види

Ей такъв отговор мн. ме обърква  :?
момичето изрично е написала,ч е за целия месец е  имала 1 полов контакт и тоав е било на 3.май!
та ако Ов е било по-късна след 3 май...та тя е нямала полов контакт!как ще стане тогава  :D?!

anastacia682 нормално е да не се види все още е рано!
Когато аз видях положител;ен тест същия ден звъннах на док да го питам кога да го посетя  :D, понеже нямах търпние!Той ми каза да изчакам 2 седмици след датата на ОЧАКВАНА менструация и тогава да отида.В противен случай няма да се види нищо!
Така,ч е спокойно мила.....честито  :P и стискаме палци всичко да е ок през цялата бремнност!
« Отговор #23 -: Май 22, 2009, 13:04:12 pm »
всичко ще е наред, ще видиш. стискам палци  :wink:

« Отговор #24 -: Май 22, 2009, 13:33:52 pm »

момичето изрично е написала,ч е за целия месец е  имала 1 полов контакт и тоав е било на 3.май!
та ако Ов е било по-късна след 3 май...та тя е нямала полов контакт!как ще стане тогава  :D?!

е, нали уж сперматозоидчетата може да живеят до 3-4 дни след кекс  :wink:
по тая логика, може овуто и да е било примерно на 6 май  :D

*
« Отговор #25 -: Май 22, 2009, 14:06:09 pm »

е, нали уж сперматозоидчетата може да живеят до 3-4 дни след кекс  :wink:
по тая логика, може овуто и да е било примерно на 6 май  :D

:D
В много книги пише, че спермата оцелява в продължение на 5 дни, а яйцеклетката – 24 часа. Технически погледнато е вярно (и е нещо, с което трябва да се съобразявате ако НЕ желаете да забременеете), но в действителност повечето сперматозоиди ще загинат само след 2 часа, ако няма благоприятстваща оплождането цервикална слуз, в която да плуват. Те ще се опитат да се изкачат до матката, изчерпвайки всичките си сили, и няма да успеят. Яйцеклетката пък живее само около 12 часа, така че не може да чака дълго.
 Никога няма да успеете да забременеете със сперма, която преживява само 2 часа и яйцеклетка,к оято издържа само 12 часа. Тази информация е наистина само за да ви накара да се почувствате по-добре, ако опитвате да забременеете отдавна
« Отговор #26 -: Май 22, 2009, 14:24:18 pm »

Zayana, извинявам се че съм те объркала. Това което написах го свързах освен с факта че е правила секс на 3 май, а също и с това че последната и менструация е била на 13 април а цикъла и е дълъг 30 дни, т.е по времето когато е правила секс е била по мои сметки в 21 ден от цикъла т.е. малко късна ову за 30 дневен цикъл. И по мойта логика ако е збременяла на 3 май а е отишла на лекар на 20-ти, е нормално да не се види нищо. Надявам се да съм се изразила разбираемо :D. Лек ден.

*
« Отговор #27 -: Май 22, 2009, 14:45:24 pm »

Zayana, извинявам се че съм те объркала. Това което написах го свързах освен с факта че е правила секс на 3 май, а също и с това че последната и менструация е била на 13 април а цикъла и е дълъг 30 дни, т.е по времето когато е правила секс е била по мои сметки в 21 ден от цикъла т.е. малко късна ову за 30 дневен цикъл. И по мойта логика ако е збременяла на 3 май а е отишла на лекар на 20-ти, е нормално да не се види нищо. Надявам се да съм се изразила разбираемо :D. Лек ден.
сега вече ми стана ясно изказването ти, ВЗЕМАЙКИ предвид последнта й М!
Т. е за нейния случай е че овулацията й настъпила късничко -21-я ден!ДА ...така ок, съгласна съм  :D
Аз останах с впечатлението, че си имала предвид, че най вероятно е имала ов. по ксъно от 3 май  :D!Сории  :)
« Отговор #28 -: Май 22, 2009, 19:03:06 pm »
Момичета точицата се показа в матката.
За сега лекаря каза че нещата изглеждат добре, но другата седмица пак трябва на ехограф да отида за всеки случай. Точицата е мъничка, ама мъничка. Така се радвам.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #29 -: Май 22, 2009, 19:07:12 pm »
 :bighug: :cheerleader: :cloud9: Честито миличка! Бъди спокойна - това е най-важното!!!
« Отговор #30 -: Май 22, 2009, 19:55:26 pm »
Честито за точицата. Пожелавам ти лека бременност.

« Отговор #31 -: Май 22, 2009, 20:42:23 pm »
Честита точица,леки :cloud9:месеца и най-сладкото :babbycarrage:

« Отговор #32 -: Май 22, 2009, 21:03:17 pm »
еееееее, браво. честито и от мен. леко бременеене и здраво и зладко бебче  :P

*
« Отговор #33 -: Май 22, 2009, 22:36:26 pm »
Честото официално сега  :D
леки 9 месеца мила и повече спокойствие  :)
« Отговор #34 -: Май 22, 2009, 23:13:17 pm »
мерси
ще ви държа в течение за всичко