Здравейте милички и от мен! Хубави новини виждам днес!!!
Хери честити 2 чертички! Пожелавам ти лека и красива бременност и най-сладурското бебче на финала!!!
Дени мила....
Честит имен ден, приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!Да не забравя и да ти пожелая най-хубавата новина и най-сладкото бебче да озарява пътя на живота ти!!!
Наденце честит рожден ден!Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
На всички ви пожелавам ето такъв подарък-сами да си изберете кое точно, а съм сигурна, че вашите ще са още по-хубави!!!
Веселушко, мила и на теб най-специално искам да благодаря за подкрепата и за това, че те има!!!
Избери си и ти едно бебче и дано Господ да ти го подари най-скоро, а аз най-много ще се моля и ще стискам палци за това!!!
Извинявам се за дългия пост, обаче се разчувствах!