Anizi, трябва да ми дойде МЦ на 26 май, следователно началото на юни (надявам се да има места в графика) съм на ЦС.
Маринка, мерси за сладоледчето, обаче аз даже печката съм си пуснала - днес голям вятър имаше във Варна, а аз по къс ръкав излязох сутринта - Намръзнах се, така че дайте нещо топличко за мен
А, Маринка - много трудно се чете това жълтото - предполагам е от хубавото ти слънчево настроение, ама голям зор виждам докато те изчета ( май вече съм кьорава ). Нищо -ти си бъди слънчева, такава си те знаем !
Стаси, хич и не плачи - то с рев за жалост не става нищо. Аз най-много се травмирам, като видя че към края на МЦ ми пада БТ - тогава вече всичко ми става ясно. Хич и не стигам до тестове, защото вече си се познавам, а и тестовете наистина ми спират дъха, като им видя едната черта - понякога така се пуля
, та дано поне си въобразя нещо, ама нъцки ! А и да ви кажа - на какво да се надявам, като си гледам графиката, все се мъча да я видя по-двуфазна, ама нейсе. Добре, че е бейбиплан, че там малко да ме окуражи системата с нейното изчисление, че съм имала ову
Много целувки на всички и да спите спокойно довечера !