Здравейте момичета
Честита темичка,благодаря на създателката!
Да се отбележа и аз...
сънувах че имам две чертички на теста - само че сънят ми беше за юли месец.Дай боже да е така / с радост ще Ви уведомя/. А сега искам да ви попитам нещо...Незнам дали е редно да е в тая тема / ако не е, моля да ме извините/, нали съм новак тук
и ако на някой му се е случвало нещо подобно моля Ви да ми сподели мнението си.
Миналия месец не се надявах де сме успели с бебеправенето, т.к. не бяхме много активни, особено в подходящия момент, но все пак надежда имаше. Седмица преди да ми дойде почнах да се вглеждам в тялото си, т.к. видомо съм поняпълняла, а гърдите ми станаха малко по плътни /не както преди цикъл/, изчаках няколко дена и си направих раннен тест три дни преди да ми дойде, на който имаше 2-ра розова едвам забележима черта, но все пак се появи веднага, и я виждах добре,помислих си еййй най-после, но не посмях много да се зарадвам, защото съм чувала че има тестове при който така се забелязва
, а всъщност е отрицателен и си казах ще изчакам и пак ще си направя, ако ми закъснее.В деня на М си направих пак, т.к. още го нямаше и обратно на моите очаквания вместо по-тъмна черта, такава не видях, имаше нещо подобно, но то беше след като се вгледаш и си пофантазираш малко
/Тестовете бяха от една и съща марка/...сравних двата теста и разбира се на първия си личеше по съвсем друг начин...Дойде ми на другия ден,БТ ми беше спаднала пследните два дена, но това което също ме озадачи е че цикълът ми беше по-различен.В смисъл такъв,че няколко дни имах нещо като малки парченца кръв / уффффффф как да го обесня и аз не знам/, сякаш са накъсани, отделно днес вече трябваше да ми е свършило а още имам кафяво течение,по-оскъдно е, но го има....Как мислите,имало ли е нещо или...?Само въображение?Ааааааааааа, и все още имам симптоми на М