0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Нова слънчева седмица (18.05 - 24.05)
« Отговор #300 -: Май 24, 2009, 22:47:11 pm »
Момичета и понеже аз открих темичката с моя сън за двете чертички, нека и да се отчета преди да е закрита (темата). Тази вечер около 19ч. ме навести злата вещица с метлата . Засега само цапа, обаче знам, че утре ще вилнее . Кво да се прави - не ми пука много, защото след спада в БТ и липсата на всякакви симптоми, а и в почти равната ми графика си знаех, че няма как да не се появи пак. Та затова се задава и ЦС - Анамр да не се спотайва , а всичко да ми разкаже, защото явно е било доста зле щом думичка не е обелила, за да не ме изплаши. И да ме изплаши - аз няма да й повярвам. Мен няма да ме боли ! Така си мисля, а и знам, че с тръбите нещата ще са ОК. Толкоз. Никой да не се мъчи да казва, ама туй, ама онуй !!! Проблема ми явно е липса на ову ( ей, на курдисах си и диагноза ). Само да не ме отпратят пак с думите "Няма място в графика". Няма повече да отлагам. Ще спя пред АГ - но няма да отлагам вече. Стига толкоз. Работата няма да стане без безценната помощ на доктора.
Уф, утре сме пан на работа, нали тъй? Не се бъркам, а :) Е, и 6 дена се задават, така че - ще има за всеки . Целувки и чао, темичке - на мен не донесе късмет, но пък си имаше 1 бременилчица. Дано ни пусне следващата тама. На мен странно, но като ми дойде МЦ, ми е леко и гледам с розовите очила
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Нова слънчева седмица (18.05 - 24.05)
« Отговор #301 -: Май 25, 2009, 00:38:38 am »
Здравеейте момичета. Аз се бях отдала на приятни неща сабота и неделя и затова чак сега сядам пред компа.
Радост-приятно ми е да те видя в очакващи  :dance2:. Имаш моите много силно стиснати палци! :crossfingers: :crossfingers:
Маринка дано това да е последната пътека, която ще изминеш към твоето пълно щастие! :bighug:
Виви аман от некадърници, радвам се че днес си по-добре дано да не попадаш вече на такива дето да ти тровят живота, защото  ще ги бием :fighting:
Вили дано бебо да си доиде точно сега-да е искал да си стане от самосебе си! :goodluck:
Веселушко :bighug: как си мила? Дано да си имала прекрасни събота и неделя!!!
Гардже, съжелявам за лелката! Ти си борбена личност и знам че ще се справищ с черните мисли и ще достигнеш мечтата си!!! :goodluck:
Хайде милички ще се видим утре в новата темичка!!!
*
Re: Нова слънчева седмица (18.05 - 24.05)
« Отговор #302 -: Май 25, 2009, 00:47:59 am »
garga, имате ли правена спермограма?