Здравейте момичета !
Честит рожден ден на Стаси най-напред - само най доброто ти пожелавам миличка !
А сега да ви се отчета и аз че бях на гости и се върнах днес !
Да ви кажа няма да повярвате какво ми се случи вчера на ЯМР!
Не стига че от 2 м.се опитвам да се добера до мойта ендокриноложка (тя е неоткриваема)Колко ме въртя докато ми даде направление за ЯМР и с тва олагане хеле се добрах до час във Военна болница в Ст.З.Сестрата беше много мила всичко е наред плащам си контраста и ме вкарват по едно време ме изкарват за да влеят контраста и гледам събрани 4 човека и сестрата трепери от притеснение и вика "Това направление изобщо не е за резонанс сега какво да правим !Казвай ако док не ти даде направлението имаш ли възможност да платиш да продължаваме или не?!!!
УЖАС !Какво става не знам ,но решавам бързо да продължим все пак сме стигнали до тук ако трябва ще плащам!
След ЯМР вече побеснях обадих се на док да видим какво става -накараха ме да оставя парите там и на 01.06 док щяла да ми го пусне със задна дата ,защото сега я нямало и т.н.Получила се била някаква грешка едни пелтечения ПИСНА МИ !
Сестрата се разбра с нея да изчака да и занеса направлението и чак тогава да се отчита!ПРЕДТАВЯТЕ ЛИ СИ?В какво положение ме постави тя?Казвам ви не съм за парите но тя ме разиграва толкова много че сега ако не ми даде направлението ще си потърся правата и ще се срещна с адвокат .Много плаках много съм разочарована !
После сетрата ми се обади и каза че според нея резултата е добър ,но ще ходя в понеделник да го взема !И ще видя какво пише !
Е стана много дълго ,но трябваше да ви разкажа колко много съм обидена и разочарована !Но важното е че резултата е добър, но не мога да се успокоя докато не видя какво пише там на листа в заключението!
Приятна почивка!