Здравейте и от мен. Искам да споделя с вас историята си и че всичко е възможно, ако много силно го желаеш. Историята започна, когато с мъжа ми решихме да си имаме дете. Първо да кажа, че и двамата бяхме пушачи. И винаги отлагахме отказването от цигарите. Аз си казах, че когато забременея ще ги откажа. Бях опитвала и преди това но не ми се получаваше, а изпитвах ужасен никотинов глад. Та започнахме да правим опити за бебче, но не се получаваше дълго време. От там се започна и ходенето по лекари аз се оказа, че имам поликистозни яйчници, а съпруга ми астенозооспермия. Лекарите, при които ходехме, казаха задължително да откажем цигарите. Но с тези притеснения ни беше още по трудно. Един ден споделих проблемите с една позната, която работи в болница и тя ми каза, че има метод наречен IQS, който може да ни помогне да откажем цигарите. Решихме да опитаме и наистина се оказа ефективно при мен подейства още при първата процедура, а мъжа ми си направи 3 и до ден днешен не пушим. Но най-важното е, че скоро след спирането аз успях да забременея с нашия прекрасен син. Смятам, че това да откажа цигарите беше едно от най-разумните неща, които съм правила. Желая успех на всички, но ако не се получавасамо с воля, потърсете и специализирана помощ.