Здравейте,
да споделя и аз като един бивш пушач. По време на бременността си не съм запалила цигара. След това и кърмене.. Доста дълъг период. Но, тогава знаех, че ще пуша пак и че единствената причина да не пуша в момента е, че трябва да се грижа за бебето си. Лятото направих първия си опит инвитро.За съжаление успешен само за кратко. Положителното от него беше, че някак естествено спрях да пуша. Без да се измъчвам.Всичко е въпрос на нагласа. Просто за мен беше дошъл моментът, в който реших, че вече искам да приключа с пушенето. И се чувствам съвсем нормално. Нямам проблем да седна в заведение, където се пуши около мен. Това вече не ме изнервя, даже не обръщам внимание. Не се заричам, че никога няма да пропуша. Просто на този етап нямам такава потребност, а и ме мотивира това, че предпочитам с парите, които съм давала за цигари, да си помагаме в борбата за още дечица.
P.P. Криси, жалко че не си разбрала шегата и добронамереността в поста на Рачо. Между другото, ако обърнеш внимание, неговите постове всичките са добронамерени и пълни с позитивизъм. В този също няма нападки.