0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Не мога да имам бебе :(
« Отговор #20 -: Юли 10, 2009, 22:31:12 pm »
Елфи, благодаря ти за бързия отговор :wink:
Да, разбрах за това и веднага попитах моя гинеколог, който уж е светило тук в София,но той отговори, че това би било последващ етап от лечението,дори ми се тросна, защото настоявах за това изследване. Сега дори си мисля, че Клостила може да е станал причина за незадържането на плода... Видях много имена на клиники и лекари, но ми се иска да разбера и отзивите за тях...преди да отида. Ще се поровя из форума :)
*
« Отговор #21 -: Юли 10, 2009, 22:34:42 pm »
Разгледай в този подфорум:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2.0

Желая ти успех!
*
« Отговор #22 -: Юли 10, 2009, 23:05:38 pm »
Здравейте момичета! Miako сигурна съм, че тук можеш да разбереш всичко което те интересува. Стискам ти палци всичко да е наред и в най скоро време да се похвалиш с хубава новина.
« Отговор #23 -: Юли 11, 2009, 00:12:15 am »
Благодаря ви много за подкрепата, момичета!  :)
И аз се надявам да имам с какво да се похваля...СКОРО... :wink:
« Отговор #24 -: Юли 18, 2009, 23:53:15 pm »
zdr
az sam maika na 15 godi6en sin otgledax sama za6toto se razdelixme s ba6ta my sega jiveq s dryg myj i ot 3 godini se opitvame da si imame bebe no ne se poly4ava xodixme na lekar pravix si citonomaska koqto e dobra a toi spermograma i pri nego nqma problem pravix si i test za ovolaciq koito be6e polojitelen no bebe vse o6te nqma molq vi kajete mi kakvo da napravim o6te i dvamata mnogo iskame da si imame plod na na6ata lubov
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #25 -: Юли 19, 2009, 01:34:35 am »
Здравей,vanqee!Аз подобно на теб имам 15 годишна дъщеря с тази разлика,че все още съм със същия мъж и от 10 години се мъча за второ дете,но няма и няма.
Бих те посъветвала,както може би ще го направят и други момичета тук да се обърнете към специализирана клиника по стерилитет.Само с тестове за овулация няма да се реши проблема,ако имате такъв.Там ще ви насочат към всичко каквото трябва да изследвате,за да откриете къде е проблема.Желая ти успех и повярвай ми природата си знае работата.Всичко се случва когато му дойде времето.
  <br />
« Отговор #26 -: Юли 19, 2009, 17:04:41 pm »
blagodarq za saveta i pojelaniqta.zabravix da napi6e 4e xodix v mai4in dom sofiq i tam mi pravixa xormonalni izsledvaniq i bqxa ok.dano skoro da se sbudne na6ata golqma me4ta

бел.мод: Моля, пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 17:29:44 pm от Елфи »
*
« Отговор #27 -: Юли 20, 2009, 12:16:59 pm »
А снимка на тръбите правили ли са ти?
*

tincheto_86

« Отговор #28 -: Юли 20, 2009, 19:36:17 pm »
dzraveite az sam na 23dodini i s maja mi sme jeneni ot 3 dodini i polovina i vse o6te ne mojem da imame dete.i dvete sme praveli vsqkakav vid izledvaniq no vse nqma rezultat.kakvo bihte me posavetvali?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #29 -: Юли 20, 2009, 19:44:55 pm »
Първо да се регистрираш, по-удобно е.
Второ да прочетеш тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0;all. Това ще ти даде възможност да се ориентираш в нужните изследвания. И да прецениш дали наистина сте направили всички изследвания.
Най-добре е да се обърнете към клиника по стерилитет. Не всеки АГ лекар е специалист по стерилитет.
Успех!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #30 -: Юли 21, 2009, 09:45:34 am »
dzraveite az sam na 23dodini .........
Преди да посетиш лекар е добре поне за 1-3 МЦ да имаш графика на БТ и да си правила тестове за О. Така ще спестиш малко време и лекарят ти по-бързо ще се ориентира в ситуацията.
Успех и дано скоро чудото да стане  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #31 -: Юли 24, 2009, 11:38:14 am »
Здравей мила.
Искам да те окуража, като ти разкажа какво се случи с моя много добра приятелка. Има едно детенце на 10 години. От 7 години с мъжа си опитваха да имат дете и не се получаваше. Ходили са по какви ли не изследвания и докторите им бяха казали, че не могат да имат второ. Накрая и надеждата и очакването им за бебе изчезнаха. Тази година, през януари, приятелката ми не се чуствала добре (все едно я е поразил някакъв вирус) и отишла на лекар. След което се оказва, че е бременна. Роди здраво и голямо момченце на 13 юли. Така че имай търпение и най-важното - опитай се да не се вманиачаваш и да мислиш постоянно за това, пусни нещата да си вървят по естествен начин и когато най-малко очакваш, бебчето ще се появи за ваша радост. Пожелавам ти успех!!!