0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
момичета от София,

пристигнали са плакатите и листовките за ДРЗ 2009. плакатите трябва да се разлепят в  клиниките по стерилитет (по 1 плакат за клиника) и други големи ДКЦ и болници. листовките също да се оставят на тези места. аз сама не бих могла да обходя цяла София и да свърша тази работа.

търся хора, които посещават в момента различните клиники в София, за да залепят по 1 плакат и да оставят листовки в тяхната клиника.

моля, свържете се с мен, ако имате желание да помогнете, и ще се уговорим кога и къде да се срещнем, за да ви раздам материалите.

надявам се на вашето съдействие!

« Последна редакция: Май 21, 2009, 12:45:36 pm от ultra »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Имам нужда от малко помощ
« Отговор #1 -: Май 16, 2009, 18:24:21 pm »
jam, пиши ме и мен  :lol:
Аз ходя в клиника Малинов,но мога да отскоча и до св.Лазар и въобще в района на Младост,Студ. град,Дианабад,Шейново.

*
« Отговор #2 -: Май 17, 2009, 08:40:45 am »
Само да вметна - не се изненадвайте ако плакатите са малко в повече. И аз три пъти броих за да не сме ви ощетили бургазлийки откъм бройка - с около 50% повече са. Така, че очаквайте и вашите да са така вероятно. Също може да се сложат пред лаборатории, аптеки или спирки, които са в близост до големи здравни заведения. Разбира се отвън само на позволените места за лепене, а вътре само при съгласието на здравното заведение. Обикновено като разберат какво е събитието и формата веднага се съгласяват. :) Вчера ни беше първия лепящ ден.
« Последна редакция: Май 17, 2009, 08:43:57 am от cygnus »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Май 19, 2009, 14:43:16 pm »
Плакатите и флаерите вече са при мен. Разбрахме се да ги занеса при първа възможност на jam, за да ги разпредели тя.
Ако на някой му е по-удобно да мине покрай моя офис (Хладилника, ул. Страцин 3), моля да се обади :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Нуждаем се от помощ за плакатите за ДРЗ
« Отговор #4 -: Май 21, 2009, 12:49:42 pm »
Момичета, време не остана!
Плакатите и флаерите все още са в мен. Jam е възпрепятствана до края на седмицата.

Има два варианта за реагиране:
1. Пращам ги с куриер до Младост и оттам jam  ги разпределя.
2. Пращам ги до някой в центъра, който може да поеме организацията по разлепването им.

Плакати трябва да има във всички клиники, за да може хората да научат за събитието.
Дали сме доста пари за отпечатването им, нека не отиват напразно!

Ако някой има възможност и желание да помогне - нека се обади!

« Отговор #5 -: Май 21, 2009, 19:00:34 pm »
Така, аз мога да поема плакати и флаери за Щереви, Владимиров и Стаменов, мога да ги разнеса/залепя в събота.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #6 -: Май 22, 2009, 09:31:42 am »
Ралито, на 20 м от Щереви е и Първа АГ Света София. Да я броим ли към теб?
« Отговор #7 -: Май 22, 2009, 09:43:54 am »
Дони, ама голяма съм шматка - даже я виждам през прозореца  :oops: Пиши я разбира се  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #8 -: Май 22, 2009, 10:08:53 am »
Само да ви кажа нещо за по-лесно. Като слагате плакатите - по възможност търсете да говорите с лекар, независимо от каква специалност - разбираме се с половин дума с тях. Ако няма лекар наоколо - казвайте нещо от рода, че на 6 юни в Бургас специалисти от почти всички центрове по ин витро и стерилитет в България ще са в хотел АКВА и ще изнасят презентации и безплатни консултации с пациенти. Сложете го някъде, където е удобно да го видят хората. Обикновено питат от коя фирма сме - казвате там от сдружение Зачатие и че това е ежегодна инициатива и тази година е в Бургас. Винаги се съгласяват даже се радват. Носете си тиксо и ножица, че не винаги имат. И по-добре в аптеки, клиники и лаборатории, защото е ясно, че плакатите ще стоят там до 6-ти. Излъгахме се да сложим по табла за плакати улични, точно на 3-я ден отгоре им имаше плакати за ди джей партита и промоции на алкохол - така само ги хабим.
« Последна редакция: Май 22, 2009, 10:16:30 am от cygnus »
« Отговор #9 -: Май 23, 2009, 16:52:08 pm »
Да се отчета - минах през всички планирани центрове, раздадох / сложих плакати и дипляни.
Остана ми един плакат, в Първа АГ нямаше къде да сложа и двата, за да се виждат. Имам идея къде да го лепна, на 8ма поликлиника, ще ви кажа като свърша и тази работа.

« Отговор #10 -: Май 24, 2009, 02:10:11 am »
Сигнус,а в Бургас имате ли нужда от помощ.Сега като е топло с малкото сме по 6-7 часа навън и ако можем с нещо да бъдем полезни казвай,че то не останало много време до 06.06.
*
« Отговор #11 -: Май 24, 2009, 11:08:23 am »
Джи джо - имаме нужда, ама вече нямаме плакати :)
Софиянки ако ви останат пращайте, ама ако е до края на седмицата дето идва - по-нататък вече няма смисъл нито технологично време за лепене.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #12 -: Май 25, 2009, 00:56:33 am »
ХХХ ДКЦ в София - мога да залепя плакат, както и да оставя брошури.
Който има - да ми прати или пише ЛС. Отделно и в офиса си мога да оставя брошури.
Имах преди доста време случай - клиентка с неуспешно инвитро и като се разховорихме на темата, брат й се изнесе само при обсъждане на резултат от спермограма. На финала ме  попита  дали не съм Лейдито от Зачатие.

Съжалявам, че сега виждам темата, но изтрещях по други проблеми.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #13 -: Май 25, 2009, 13:13:09 pm »
Още са при мен плакатите и флаерите.
Поканите също.
Дадох на Рали, тя би трябвало да е сложила при Щерев, Владимиров, Тина Киркова и Стаменов?
Остават другите центрове.
Утре на обяд към 13 часа имам път до НДК. Иначе работя в Хладилника до Кошарите на ул. Страцин. Живея в Мотописта. Ако на някой тези локации са му удобни, да казва :D

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #14 -: Май 27, 2009, 17:24:47 pm »
момичета, плакатите и листовките са в мен. работя в центъра.

ако някой е в този район и иска да помогне - нека ми пише ЛС, да се видим и да му дам няколко плаката и листовки за разлепване в кварталните ви поликлиники, ДКЦ и лаборатории. аз ще обиколя тези в Младост, но не мога да обходя цяла София.

в инвитро клиниките на Щерев, Стаменов и Владимиров вече са разлепени, както разбирам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #15 -: Май 27, 2009, 17:35:16 pm »
Съвсем правилно разбираш  :lol:

*
« Отговор #16 -: Май 27, 2009, 17:40:39 pm »
Аз също работя в центъра - близо до Попа!
Мога да сложа плакат и да оставя брошури в 7ма поликлиника в Банишора и на Опълченска в ХЕИ /ако е удачно де/. Мога да дам на моя позната да сложи в Токуда. Мога да сложа и във Втора градска АГ болница и Втора работническа болница.
Ще се радвам ако мога да помогна!!!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #17 -: Май 27, 2009, 18:33:32 pm »
viki_vat, писах ти на лични.

*
« Отговор #18 -: Май 28, 2009, 12:20:28 pm »
Jam,
ще има ли шанс днес, или утре рано сутрин да взема плакати.
Мога да сложа в поликлиника и филиал в Дружба. Утре - в 10 поликлиника. Може да се пробвам с трета градска.
Чудя се дали на места като Тина Киркова, Майчин дом и Шейново ще е добре.
Искат ли разрешение, за да се залепи плакат. Опасявам се, че в родилните домове ще искат.
Може да се пробвам с Александровска, и поликлиника в Обеля - но това означава да ги взема днес до ранния следобед...
Jam, на лични ти оставям телефон.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #19 -: Май 31, 2009, 01:17:39 am »
момичета, плакатите и листовките са в мен. работя в центъра.

Пиши на ЛС. Понеделник мога да мина и да ги взема. Офисът ми е зад Булбанк и не ми е проблем. Вечерта ще ги разхвърлям.