Дааа,бях решила да не пиша за този проблем,защото се ядосвах на живота,по принцип.Пациентка съм на д-р Стаменов и след хиляди премеждия,февруари 2009г.дойде ред на първия ни опит ин-витро.Всичко мина добре и зачакахме деня на теста.Само че на 12-тия ден вдигнах температура,която с нищо не искаше да спадне.Обадих се на доктора,изписа ми антибиотик + витамини + парацетамол,които пих десет дни и пак нищо.По цял ден бях с 37.6,а вечер 39.2.Отидох на преглед,за да се види,че няма бременност,и да могат да ми изпишат по-силни антибиотици,като казаха,че гинекологичен проблем няма.Отидох при личния лекар,след прегледа той ми изписа антибиотици и каза,че за него има гинекологичен проблем и спешно трябва да отида на операция
Обадих се пак на д-р Стаменов,защото съм против някой друг да ме оперира.И хайде пак в София.Хоспитализираха ме в "Надежда" и се започна големия преглед,д-р Стаменов каза гинекологично няма проблем,има една малка кистичка,но тя е нормална след процедура.Д-р Малинов ме прегледа от глава до пети и каза,че никъде не вижда проблем.Решиха да остана да лежа там,като ми наливат венозно антибиотици,от силен,по-силен и същевременно търсят причината за температурата,защото тя не спада и не спада.Така минаха 12 дни.Направиха ми рентгенова снимка и рентгенолога каза,плевмония
ново 20 (нямам болки в гърдите,дишам спокойно и не кашлям)И хайде в къщи,при местни доктори да лекувам плевмония.Да,ама не.След около десетина дни на "подходящите" антибиотици,аз пак съм си с температура.Белодробните доктори вдигнаха ръце,казаха:не сме имали такъв случай,от тези антибиотици да не се повлиява пациент,а и снимката не се променя,това леко затъмнение все ми прилича на нещо старо,което не би било причина за тая температура,ама продължавай с антибиотика,докато свърши и после ще видим какво ще правим.И така до деня 27.03.когато ме заболя корема в дясно.Бях на едно кафене и като се опитах да стана,припаднах,адска болка.От там веднага при личния,после в бърза помощ,там ме прегледа хирург и каза,че не е много сигурен дали е апандисит.От там на един частен кабинет при гинеколог,който работи с д-р Стаменов.Той видя киста на левия яйчник 9-11см.А аз умирам от болка,но в дясно.И се разбрахме рано сутринта в болницата за операция по спешност.Не зная как изтърпях болките цяла нощ,беше някакъв кошмар.На сутринта на 28.03.отидох в болницата,свикаха екип,че беше събота и до последно не беше ясно какъв е проблема.Влязох в операция с гинеколога,за да отвори целия корем и ако се окаже апандисит,имаше хирург в готовност да влезе да го изчисти.Като се събудих от упойка,ето ти новината-премахнати и двете тръби и левия яйчник,който е бил обхванат с половин литър гной
станало е пиритонит и още ден-два съм си заминавала.Голям рев падна,не исках да живея.Но доктора ме успокои,че си имам реални шансове с един яйчник да забременея.Като се възстанових,отидох и при д-р Стаменов,който също каза,че няма да има проблем да имам положителен резултат с един яйчник.Сега чакам одобрение от фонда,май ще почакам до есента,че съм голям номер,но нищо,на есен с песен.Настройвам се положително и вярвам,че след едно прекрасно лято,ме чака едно успешно ин-витро