0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кръвен тест
« -: Май 13, 2009, 13:53:48 pm »
Здравейте,
дълго се рових в сайта за да вмъкна на правилното място този въпрос ,но не знам дали това е прамилното място.
Вчера правих кръвен тест за бременност-резултатът е 11,08, уринния тест е с леко розова втора черта.Трябва днес да ми дойде , но не идва. И днес теста е с много бледа розова втора черта. Как да тълкувам според вас тези резултати? Извинете ме ако не съм сложила темата на правилното място.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!

Re: Кръвен тест
« Отговор #2 -: Май 13, 2009, 14:00:59 pm »
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82
Там четох-на мен последно ми дойде на 13.04, и според написаото там чхг сега трябва да ми е от 18 на горе , а то е 11,08. Много е ниско за бременна.
*
« Отговор #3 -: Май 13, 2009, 14:09:45 pm »
 Пусни след 48 ч още един кръвен тест. Ако всичко е нормално, стойностите ще се удвоят.
 Не се хващай за точната цифра, успокой се.
Засега това е , което можеш да направиш.
Аз ти желая след 9 месеца здраво и хубаво бебе!
« Отговор #4 -: Май 13, 2009, 14:11:21 pm »
Пусни след 48 ч още един кръвен тест. Ако всичко е нормално, стойностите ще се удвоят.
 Не се хващай за точната цифра, успокой се.
Засега това е , което можеш да направиш.
Аз ти желая след 9 месеца здраво и хубаво бебе!
Мерси
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #5 -: Май 14, 2009, 00:02:31 am »
Съгласна съм с мнението на Елфи. Повтори след 48 часа и ще видиш каква е тенденцията. Истина е, че медицината не е математика, така че нищо не се знае. Успех и от мен.

*
Кръвен тест за бременност
« Отговор #6 -: Юни 01, 2009, 13:33:34 pm »
Здравейте, искам да попитам възможно ли да се определи появата на бременност чрез пълен кръвен тест скоро до 3-4 дни след опитите за зачеване. Питам защото правим опити и се надявам в най скоро време да разбера радостната новина. Отговорете моля :sucky: ylinfant
*
Re: Кръвен тест за бременност
« Отговор #7 -: Юни 01, 2009, 13:35:28 pm »
 8O
А като правите опити, преди да питаш, защо не вземеш да се ограмотиш малко как става зачеването?!
« Отговор #8 -: Юни 01, 2009, 13:42:04 pm »
10 дни след овулацията може да се направи кръвен тест,успех :blowingdust: :crib:

*
« Отговор #9 -: Юни 01, 2009, 14:11:04 pm »
Здравейте, искам да попитам възможно ли да се определи появата на бременност чрез пълен кръвен тест скоро до 3-4 дни след опитите за зачеване. Питам защото правим опити и се надявам в най скоро време да разбера радостната новина. Отговорете моля :sucky: ylinfant

:D айде пак  :D
tedyto87 нали така беше в другия форум
там ти отговорих, но ок и тук ще го направя  :)
10-11 дена след Овулация  :D