Здравейте, момичета!
Гледам темата е замряла нещо. Радвам се все пак, че намирам тук толкова много момичета, които се хранят здравословно. Аз от няколко години чета и се интересувам за този вид начин на живот /аз така го наричам/ и се старая да се придържам към него....е понякога излизам от правия път
Виждам, че Фибо и Силвичка са доста от полза в тази тема. Ще се радвам да споделям с вас опита си, момичета.
До тук от всичко прочетено, мога само да добавя и още нещо. Освен правилното комбиниране на храните има още един много важен момент-психиката. Малко отвеяно звучи, но пък от опит знам, че наистина има значение. Колкото и правилно да сте си подредили менюто, ако седнете на масата в лошо настроение, угрижени от някакви проблеми или просто броящи калориите в храната, която сте си приготвили, както и дали сте я съчетали правилно, всичко отива по дяволите. Тъй като философията на разделното хранене е такава, че се основава на правилното комбиниране на храните с цел по-добро храносмилане и оттам по-добро усвояване на всички хранителни вещества от организма, не трябва да забравяме, че психиката също влияе на храносмилането. За това си помислете следващият път преди да седнете на масата
Много добро настроение и усмивки на всички