Ей най-накрая темичка за разделното хранене
. Храня се по този начин вече 5-та година и се чувствам перфектно. Освен, че отслабнах, вече нямам проблеми с отделителната система, няма ги и киселините, които получавах почти след всяко хранене. Момичета, трябва да знаете, че разделното хранене не е диета, с него се смъкват килограмите ви до нормалните за вашата височина,години, изобщо структура. Аз свалих 5 кг за около 6-8 месеца, но от тогава не съм мръднала грам , нито надолу, нито нагоре. Имам позната, която свали 30 кг, но беше 90! Това е другия му плюс, че ако се спазва постоянно, гарантира постоянно тегло. Дори сега по време на стимулации не качих изобщо, но не съм го спирала. Естествено не съм вманиячена и правя изключения, като сме на гости например няма как, хората няма да се съобразяват с мен само
, но ако се случва 2-3 пъти в месеца няма никакъв проблем. Има много рецепти за разд. хранене в интернет, но не ги правя, просто гледам да не смесвам храните, и например ако съм сготвила пилешка яхния с картофи си избирам едното и ям само него.
Радостинка, хляб с картофи можеш да хапваш без проблем
Марина, това сайтче ми е любимото, простичко е устроено, но има най-важната информация и е написана ясно и разбираемо.
Успех на всички, които смятат да пробват, лесно е - само малко воля и повечко търпение и постоянство