0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Графиката на Melody01
« Отговор #60 -: Юни 07, 2009, 17:17:48 pm »
Песничке-е-е колко се радвам, че БТ се е покачила, а и това зацапване ми намирисва на +++ тестче. Много се моля за теб, миличка ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #61 -: Юни 08, 2009, 00:32:46 am »
Не милички за съжаление зацапването се усили, скоро може би утре ще дойде лелката. Тест няма да правя просто съм сигурна че няма бременност.
Благодаря ви от сърце за стиснатите палчета.
Ще ми трябват и другият месец . :D Живот и здраве тогава ще разбера резултатите от имунологичните изследвания.
Целувам ви всичкитеееее !!! :grouphug:
P.S януари имах подобен цикъл като този с по-дълга лутеална фаза 18 дена.
Явно и сега се повтаря същото на какво се дължи идея си нямам  :ask:
« Отговор #62 -: Юни 08, 2009, 00:36:20 am »
Все пак докато гадината не те е връхлетяла с пълна сила има надежда :goodluck:
А доки не ти ли  каза нещо за този ти МЦ през януари :ask:
:bighug:

*
« Отговор #63 -: Юни 08, 2009, 01:04:03 am »
Тогава не отидох на доктор(януари месец) . Мислех си че е нещо инцидентно, но ето че сега пак се повтаря .Не взимам никакви прогестеронови препарати само фолиева киселина.
*
« Отговор #64 -: Юни 08, 2009, 01:10:44 am »
Вече започна леко кървене, отдъхнах си.  :) Бях започнала да си мисля че има нещо нередно в цикъла ми. Мисля за първи ден на кървенето да отбележа утре.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #65 -: Юни 08, 2009, 01:46:05 am »
муцка,щом имаш вече кървене(макар и леко) е редно да отбележиш днес като 1ви ден :(
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #66 -: Юни 08, 2009, 10:48:29 am »
Мелъди, следях темичката и по едно време като се качи температурата помислих че може би скоро ще има две чертички. Стискам палци за другия път  :wink:
На мен напоследък ми се появява леко кървене към края на деня преди да ми дойде и отбелязвам следващия ден за първи ден от цикъла. Бях чела в една тема такава дискусия и някои момичета бяха споделили мнението на техните лекари, а именно- ако е слабо течението и е следобед за първи ден да броят следващия.
*
« Отговор #67 -: Юни 08, 2009, 19:40:01 pm »
Мелъди, следях темичката и по едно време като се качи температурата помислих че може би скоро ще има две чертички. Стискам палци за другия път  :wink:
На мен напоследък ми се появява леко кървене към края на деня преди да ми дойде и отбелязвам следващия ден за първи ден от цикъла. Бях чела в една тема такава дискусия и някои момичета бяха споделили мнението на техните лекари, а именно- ако е слабо течението и е следобед за първи ден да броят следващия.
Да мила и аз така знам че ако менструацията настъпи късно следобед или вечерта за първи ден се смята следващият ден.
И аз много се надявам скоро да забременеем и Дай Боже този път да е успешна бременността с пухкав ревлив резултат. :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Фибче този месец искам да е твоят ! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :cheerleader:
« Отговор #68 -: Юни 09, 2009, 13:02:48 pm »
Нов месец-нов късмет!!! :D :D :D...Ще стане мила...скоро,много скоро и ние ще гушнем нашите бебчета :hug2:...много цунки...
*
« Отговор #69 -: Юни 10, 2009, 02:35:02 am »
 :D :goodluck: :crossfingers: ловния сезон наближава Вили - УСПЕХ ! :bighug: :pleasantry:
« Отговор #70 -: Юни 10, 2009, 13:01:12 pm »
:D :goodluck: :crossfingers: ловния сезон наближава Вили - УСПЕХ ! :bighug: :pleasantry:
Мдаммм,днес смятам да почна с тестчетата :D...благодаря,мила!!! :bighug: :balk_21:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #71 -: Юни 14, 2009, 14:09:37 pm »
Поспаланко,не си попълнила ощеее :D :D :D
А тези ти ЛФ от по 17/18 дни никак не ми харесват :? Според мен има нещо гнило там.Дани имунологичните да хвърлят малко светлина в/у проблема....гуш гуш...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #72 -: Юни 14, 2009, 19:26:33 pm »
Мелодийке ,хаде пожелавам ти успешен лов този месец , :)
Дано крайният резултат да е  :bfp:
Късмет миличка.
*
« Отговор #73 -: Юни 16, 2009, 01:17:32 am »
Момиченца вече съм на родна земя  :D много съм щастлива. Все още си меря температурата, но я нанасям по-различно време от деня (когато съм в къщи).
Утре заминавам за Плевен за имунологичните изследвания - стискайте ми палци милички! Целувам ви  :balk_21:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #74 -: Юни 16, 2009, 10:06:49 am »
Мелоди, БТ е ниска, има и ЦС - залавяй се за лов :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #75 -: Юни 16, 2009, 10:08:25 am »
Хехе... 2bg....стискам палци,мила :D...дано изследванията са с отлични резултати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:...Много цунки и гушки от мен!!! :balk_21:
П.П....ако се видите с фибчо и за нея много цунки! :D
*
« Отговор #76 -: Юни 18, 2009, 13:49:14 pm »
УСпех и на теб миличка  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #77 -: Юни 20, 2009, 12:21:24 pm »
УСпех и на теб миличка  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
мерси,мила!!!И на теб ти пожелавам същото!!! :D
« Отговор #78 -: Юни 22, 2009, 17:35:00 pm »
Мила,каква е тази твоя температурка... :lol:...все едно си на северния полюс на почивка... :lol:...според мен О предстой...яко лов и дано хванете яйцето!!!желая ти го от сърце!!!Цунки!!!
*
« Отговор #79 -: Юни 23, 2009, 01:13:29 am »
Мила,каква е тази твоя температурка... :lol:...все едно си на северния полюс на почивка... :lol:...според мен О предстой...яко лов и дано хванете яйцето!!!желая ти го от сърце!!!Цунки!!!
Вили и аз се чудя като теб на тези ниски температури  :lol:. Тук е топло, но явно това не оказва влияние. Дано да хванем това яйчице този месец .
цунки  :balk_21: