0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Melody01
« -: Май 12, 2009, 17:58:26 pm »
 :)Пускам нова темичка. Надявам се скоро да имам повод да коментираме още една хубава графика - моята  :wink:.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на Melody01
« Отговор #1 -: Май 13, 2009, 10:24:01 am »
Пожелавам ти скоро да се похвалиш с добра новина.
Да не би да си болна?
Защо е висока Т. ти?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Май 13, 2009, 12:50:57 pm »
 :welcome_1:...отново!!!Най-накрая си пусна темичка!дано се оправиш бързо от цистита,а след това  много-много скоро да се похвалиш с най-хубавата новина... preggo ...:blowingdust: :blowingdust2:...Пожелавам ти го от сърце!!! :balk_21: :hug2:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #3 -: Май 13, 2009, 12:52:24 pm »
Мила имаш и моите стиснати палчета за този месец! Дано чудото стане реалност за теб!  :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #4 -: Май 13, 2009, 13:46:10 pm »
 :D Мерси милички,
Дениска имам цистит, но вече отшумява. Не съм ходила на лекар, защото щеше да ми изпише антибиотик  :?(преди два месеца пих и си довлякох кандида).
Вече съм по-добре и се надявам температурата да се понижи тези дни.Пия едни билкови хапчета - цистон и смятам да си взема чай от лайка за измиване,както и сок от боровинки (за пиене). Знам че мечото грозде помага.
 Ей сега ще видя в Гугъл дали мога да открия латинското название на билката.
Анизи, Денис, Вили успех и на вас  :balk_602:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #5 -: Май 13, 2009, 15:06:21 pm »
Eeеей,не ме известихте значи и аз де се цопна тука :D 8)
Да знаеш,може и от възпалението да ти е висока Тто или от вълнение :lol: покрай новата ти страст 8) :balk_172:
Успех,мило и скорооо да ти се надуй тумбака :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Май 13, 2009, 16:44:39 pm »
:D Мерси милички,
Дениска имам цистит, ..........
Може причината за по-високата Бт да е цистита...дано да е това
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #7 -: Май 14, 2009, 12:54:17 pm »
Температурката ти днес е спаднала...това е добре...идва време  :bed:... :D :D :D.. пожелавам ти от сърце да е успешен :eggsperm:... :crossfingers: :crossfingers:  :crossfingers: :balk_21:
*
« Отговор #8 -: Май 14, 2009, 16:07:21 pm »
Вили мерси миличка, и ти скоро ще почваш тестчетата  osi_9 успех!  :bighug:
Аз започнах антибиотика, който днес доктора ми изписа. Мислех си че като го приемам сега за 7 дни този период ще обхване овулацията, дали ще е опасно? Или да не бебеправим този месец. Как мислите момичета? На мен ми се иска да ловуваме, пък каквото стане  .
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #9 -: Май 14, 2009, 16:10:22 pm »
На мен ми се иска да ловуваме, пък каквото стане  .
Ми много ясно!! То като ще има да става....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #10 -: Май 14, 2009, 16:15:42 pm »
На мен ми се иска да ловуваме, пък каквото стане  .
Ми много ясно!! То като ще има да става....
:lol: Май тъй и ще направим. Не ми се ще да изпускаме този месец.
Фибче айде още малко остана  :hug2:
« Отговор #11 -: Май 15, 2009, 13:05:26 pm »
Не се притеснявай излишно....то като трябва да стане...ще стане...а пък аз за О тестовете се замислям този месец...може и да не правя,че всеки месец се стряскаме с моя като видим двете чертички и от стрес като,че ли нищо не става...ще видим има още ден-два да реша  :D...цунки
*
« Отговор #12 -: Май 15, 2009, 16:20:27 pm »
ОХ как те разбирам мила. И ние сме същите. Като видим двете черти на ову- теста и се стъписваме. :? А бе правим каквото трябва да правим, ама сякаш не е истинско, нещо липсва, няма я емоцията, спокойствието.
 Затова този месец Вили пробвайте си без ову тестове, пък може и да има изненади. :D Кой знае  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #13 -: Май 16, 2009, 12:26:26 pm »
ОХ как те разбирам мила. И ние сме същите. Като видим двете черти на ову- теста и се стъписваме. :? А бе правим каквото трябва да правим, ама сякаш не е истинско, нещо липсва, няма я емоцията, спокойствието.
 Затова този месец Вили пробвайте си без ову тестове, пък може и да има изненади. :D Кой знае  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Благодаря,мила!!! :D И на теб ти пожелавам същото!!! :D
« Отговор #14 -: Май 16, 2009, 21:41:35 pm »
Мелоди, неможа ли да избегнеш АБ  :? ?! Предполагам че цистона не ти е помогнал....   :(
На мен винаги ми помага!! Аз пия и по литър и половина отвара от Кidney tea (цейлонски билков чай за бъбреци). Невероятен е и има незабавен ефект!!! Растението се използва от Аюрведическата медицина. Ако искаш като си дойдеш в Бг си купи, аз съм се заредила с 4 кутии  :oops: (аз много лесно хващам цистит и ми е почти хроничен)
Много ти стискам палци за този месец - нали е твоят месец, дано ти е на късмет, миличка  :D :D :D

*
« Отговор #15 -: Май 17, 2009, 13:28:29 pm »
Надеж, за съжаление мила не можах да избегна антибиотика. Непременно ще си купя от този чай (щом го препоръчваш и си доволна). :)
 Аз пробвах с цистона, но нищо не стана, пиех много вода. Наистина симптомите намаляха, но неизчезнаха.
Леле, пак пиша нещо което не е за тази тема (май трябваше на лични) :?
Поне температурата спадна и сега съм вече спокойна  :)
Благодаря ти още веднъж за ценните съвети.
Имаш едно голямоооооо Гуш от мен  :bighug:
« Отговор #16 -: Май 18, 2009, 11:58:28 am »
Гледам Т ти се е нормализирала... :D...а и О ти предстои...стискам палци този месец да е твоят!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*
« Отговор #17 -: Май 18, 2009, 19:53:59 pm »
Да, Вили най-сетне температурата ми си дойде в нормалните за тази фаза граници. Сега остава и ову-то да хванем. Може и да е по-късно този месец (няма да се изненадам). Отдавна не съм имала късна овулация. Май ми е време  :lol:.
А вие добре сте се потрудили сега остава да чакаме  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #18 -: Май 20, 2009, 15:57:27 pm »
Мелъди, успех мила  :wink: хубава графика действайте  :goodluck: :eggsperm:

*
« Отговор #19 -: Май 20, 2009, 16:42:04 pm »
 :D Действаме миличка  :hug2: :balk_21: