0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Melody01
« Отговор #540 -: Ноември 08, 2010, 10:19:30 am »
Мел, дано този месец е твоя  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #541 -: Ноември 08, 2010, 18:16:47 pm »
:D Благодаря Зизка,

стимулираха ме с кломифен цитрат (кломид)- от 3-ти до 7 ден по едно хапче от 50мг.
За първи път не ми се пука фоликула, кисти никога не съм имала. Дано с менструацията да се изчисти .
Иначе няма да можем да започнем стимулацията за ин-витро.
На теб успех мила, гледам че при теб наближват най-важните дни  :pleasantry: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: - дано този месец хванете здраво яйчицето.
 :bighug:
Вие също щяхте да правите инсе, нали?
Дано дано е станало Мелодийка!Много ти стискам палци!Дано и кистата изчезне навреме-това е от стимулацията нали!!!Да,и аз чакам да ми се обадят за инсе.Но с какво ще ме стимулират незнам-ще пиша тогава! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :bighug:

*
« Отговор #542 -: Ноември 08, 2010, 18:21:03 pm »
Дано не се стига до инвитро , толкова се надявам това да е твоят месец /т.е. вашият/ и тази кистичка да изчезне  :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #543 -: Ноември 09, 2010, 16:04:23 pm »
 :D Женичка ако знаеш как ти се радвам !!!! Пази се много  :bighug:

Зизка, да кистата се е получила в следствие на стимулацията (никога не бе ми се случвало преди).
 Радвам се че поне бяха два фоликула, този в дясно се спука. Сега на него се надявам.
Успех Зизка!  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 16:05:54 pm от Melody01 »
*
« Отговор #544 -: Ноември 10, 2010, 21:58:28 pm »

Зизка, да кистата се е получила в следствие на стимулацията (никога не бе ми се случвало преди).
 Радвам се че поне бяха два фоликула, този в дясно се спука. Сега на него се надявам.
Успех Зизка!  :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано Мелодийка от дясно където се спука фоликулчето вече да се е имплантирало в коремчето :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Чакаме те да ни зарадваш с  :bfp: тест! Цунки :bighug:

*
« Отговор #545 -: Ноември 10, 2010, 22:49:06 pm »
Мелодийке,
Графиката ти засега се движи страхотно!! Дано сте успели миличка!!!
Айде както повлякоха крак Фовери и Женя... надявам се скоро да се зарадваме и ние... Много се надявам това да е твоят месец!! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy

*
« Отговор #546 -: Ноември 11, 2010, 09:49:49 am »
Миличка радостта ми не е и няма да бъде пълна, ако и вие не сте щастливи и ....
Много ама много ми се иска и вие всичките да видите 2-те чертички  :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #547 -: Ноември 11, 2010, 10:16:51 am »
 :D Жени много се надявам и ние с Галето скоро да се присъединим към твоя отбор (на бъдещите мами).
Още малко остава до деня на истината.

Надеждата ми обаче леко се изпари - от няколко дена насам не мога да си намеря място от притеснение.
 Получих резултатите от изследването на Антимюлеровия хормон - ниски са :1,12 mirog/L при реф стойности (normal 1-12).
Eй такъв шамар просто не очаквах  :(
Явно съм с изчерпвващ яйчников резерв. :(
Четох че това може също да е причина за спонтанни аборти (поради некач. яйцеклетка).
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 10:18:58 am от Melody01 »
*
« Отговор #548 -: Ноември 11, 2010, 12:47:30 pm »
Мел, имам някакво усещане за теб този месец :wink:
Дано да съм права :crossfingers: а и графиката ти изглежда "бременна" :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #549 -: Ноември 11, 2010, 17:51:35 pm »
 :) Дано да си права Олив - това ще е най-големият ми подарък.
Ако пък не стане този месец, в ин-витрото ми е надеждата.
Все някога трябва да се получи. :D
« Отговор #550 -: Ноември 11, 2010, 20:35:23 pm »
 :goodluck: :bighug:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #551 -: Ноември 12, 2010, 09:20:20 am »
Получих резултатите от изследването на Антимюлеровия хормон - ниски са :1,12 mirog/L при реф стойности (normal 1-12).

Мелоди, здравей. Къде си изследвала АМХ? Защото референтните стойности са доста странни за мен.
Аз съм си изследвала АМХ в клиника Селена, Пловдив и референтните стойности са -
0,9 - 1,7 ng/ml. А ето ти стойностите за българската популация, които приема Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София" - http://www.ivf.bg/bg/yaychnikv-rezerv/opredeliane-na-yaychnikoviya-rezerv.html.

Искам да кажа, че твоят резултат не е лош, а май доста нормален. Но може би някой по-компетентен трябва да каже.

Пожелавам ти много успех със сегашната ти графика! Дано се е получила бременност!  :bfp:
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 09:23:32 am от polisia »
*
« Отговор #552 -: Ноември 12, 2010, 11:27:18 am »
Пу пу пу страхотна графика миличка, стискам палци за отличен резултат накрая  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #553 -: Ноември 12, 2010, 13:50:36 pm »
И аз като изследвах АМХ, референтните ст-сти бяха 1 - 8.
Моите са 0,93  :(

Но пък важен е и Инхибина също.

Мел, страхотна графика  :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #554 -: Ноември 12, 2010, 14:51:27 pm »

Мелоди, здравей. Къде си изследвала АМХ? Защото референтните стойности са доста странни за мен.
Аз съм си изследвала АМХ в клиника Селена, Пловдив и референтните стойности са -
0,9 - 1,7 ng/ml. А ето ти стойностите за българската популация, които приема Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София" - http://www.ivf.bg/bg/yaychnikv-rezerv/opredeliane-na-yaychnikoviya-rezerv.html.

Аз изследвах АМХ в Клиника "Щерев". Там референтните стойности са
от 1ng/ml до 6.8ng/ml.За съжаление моят показател е 0,701.

Успех,Melody! :D :crossfingers:

*
« Отговор #555 -: Ноември 12, 2010, 16:01:51 pm »
Polisia, Marsi аз живея в Холандия, затова и референтните стойности са по-различни от тези в България.
 В клиниката, която посещавам за съжаление не изследват Инхибин Б и не правят преброяване на антралните фоликули затова съм се насочила към друга клиника.

Аз вчера говорих с доктора (от старата ми клиника) и от него разбрах че стойностите ми не са чак толкова ниски. Каза че най-добре ще си проличи когато започнем да правим стимулацията за ин-витро. Така че сега малко се поуспокоих и да го мисля и да не го мисля - не мога да променя фактите.
Момичета благодаря за стиснатите палци  :grouphug: :balk_600:
*
« Отговор #556 -: Ноември 12, 2010, 17:29:19 pm »
Мелодийке, дано не се стига до in-витро!! Графиката ти се движи страхотно, със ставането и те търся да ти "прегледам" БТ за деня!!! Стиснала съм едни палци едно нещо... Много се надявам да се получи при теб този месец!! Прегръдки!  :bighug:

*
« Отговор #557 -: Ноември 13, 2010, 12:39:59 pm »
 :D Еееееех Галенце дано миличка и при нас най-сетне се получи !
Нали знаеш че след цветна снимка шанса за бременност е по-голям! :D
Силно съм стиснала палците за теб този месец.  :balk_602:

Аз много се изкушавам да направя тест, спира ме обаче това че на 31-ви октомври имам бит Прегнил - 10 000 ед.
 Четох че някъде за 10,11 дена се изчества от орг-ма(това в бълг. сайтове, в английските твърдят че след 14 дена може да е достоверен теста).
Хайде мила дано този месец имаме най-хубавият подарък! :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 12:44:15 pm от Melody01 »
« Отговор #558 -: Ноември 13, 2010, 12:54:28 pm »
И ние, два броя момичета ти стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #559 -: Ноември 13, 2010, 17:22:37 pm »
 :D О, Федеретка момиченце ще имаш - ех че хубаво !!!! :bori_008:
Момичета благодаря ви  :grouphug:!