0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Melody01
« Отговор #340 -: Декември 25, 2009, 12:36:41 pm »
Стискам палци да е сполучливо ИНСЕ-то... :D...Весела Коледа!!! :D
*
« Отговор #341 -: Декември 25, 2009, 14:03:16 pm »
 :) Благодаря Вили , аз се надявам пък ти да получиш закъснял новогодишен подарък !!!! :wink: :crossfingers: :crossfingers: :hug2: :occasion10:
« Отговор #342 -: Декември 26, 2009, 12:02:50 pm »
Благодаря,миличка!!!Да ти се връща двойно!!! :lol:... :balk_21:
« Отговор #343 -: Декември 27, 2009, 15:39:10 pm »
Пу-пу-пу много хубава графика се очертава...Дано,дано,дано е станало!!! :D
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #344 -: Декември 27, 2009, 18:45:10 pm »

Песничке миличка... много силно стискам палци да успееш :) целувам те.Графиката се заформя като много много многоооо хубава.. Браво!
*
« Отговор #345 -: Декември 27, 2009, 20:14:59 pm »
 :D Вили, Саричка една голяма  :bighug: и аз ви стискам палчета. Не съм ги пуснала . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Притеснява ме обаче нещо в моята графика - първите три дни след ову температурата е все една и същa.
 Сега като гледам бременните ми графики първите няколко дни температурата се повишава. Знам че всеки цикъл си е сам за себе си обаче почти съм сигурна, че не е станало. Но както и да е  ще продължаваме докато стане.  :D
« Последна редакция: Декември 27, 2009, 20:18:06 pm от Melody01 »
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #346 -: Декември 28, 2009, 07:45:36 am »
Мел, и аз ти желая от сърце да е станало. Това с температурата няма кой знае какво значение, Денис беше казала, че от графиките може да разберем дали е имало Ову, но не и дали се е получила бременност.
Относно страховете ти дали сте избързали с Инсето - не, не сте! Вярвай и бъди сигурна, че правиш всичко както трябва и всичко необходимо и господ ще те възнагради за труда и усилията ти. Имай вяра, че рано или късно ще гушнеш своето бебче!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #347 -: Декември 28, 2009, 10:44:04 am »
Знаеш, че сме с тебе и вярваме и за тебе- нали?! :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #348 -: Декември 28, 2009, 11:16:16 am »
Според мен се притесняваш излишно... :D...пък и ти си го знаеш сама - всеки цикъл си е сам за себе си...разглеждала съм такива бременни графики,които на пръв поглед е почти абсурд да се каже,че МОЖЕ да има бременност,но резултата е положителен :D...Шанс винаги има,не го губи и твоя...Силно стискам палци да е станало!!! :hug2: :balk_21:
*
« Отговор #349 -: Декември 28, 2009, 11:38:29 am »
Мел, не се обременявай излишно с тези страхове. :balk_21:
Само позитивни мисли, за да не изгоним малкото ангелче!
 :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #350 -: Декември 28, 2009, 11:57:59 am »
Мелоди, с теб сме, мила! Дано! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #351 -: Декември 28, 2009, 13:17:36 pm »
 :D Благодаря ви от сърце мили приятелки - наистина не знам какво бих правила без вас!!!
 Винаги сте готови да помогнете на всеки който има нужда. Прегръщам ви много силнооооо всичките  :grouphug: :balk_21:.
 Щастлива съм че ви има - с вашата надежда и палчета няма как да не стане бебчето !!! :D
 Аз също си имам надежда, че може пък и да е станало сега обаче остава трудната част да чакаме.
*
« Отговор #352 -: Декември 28, 2009, 13:56:50 pm »
Успех миличка с теб сме  :crossfingers: :bighug: :goodluck:
Няма как да не е станало, само имай търпение и всичко ще се нареди, ще видиш
« Отговор #353 -: Декември 29, 2009, 12:27:26 pm »
С теб съм и силно стискам палчетата да знаеш!!! :D :crossfingers: :bfp: :crossfingers: yahoo_17 stork-boy yahoo_17 :D
« Отговор #354 -: Януари 02, 2010, 12:06:38 pm »
За Много години....Весела къща пълна с дечица,догодина,догодина,до амина :D....графиката ти е стархотна...дано е станало!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #355 -: Януари 02, 2010, 13:23:10 pm »
 :D За много години Вилинка - дано тази година я запомним с най-хубавото което ще ни се случи!!!! -  :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Относно графиката - на мен ми се струва че не е станало. Много стъпаловидна ми се вижда. Другият месец пак ще се трудим дано имаме повече късмет :).
*
« Отговор #356 -: Януари 02, 2010, 13:54:59 pm »
Аз съм виждала и стъпаловидни и какви ли не графики на които се чудиш как е възможно да е станало,така че има надежда докато я няма лелката Мелодийка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D.Честита Нова Година,много здраве и много бебета!

*
« Отговор #357 -: Януари 02, 2010, 14:04:01 pm »
 :D Зизка Честита Нова Година мила!!!!
Хайде нямам търпение да идваш в нашите редици на "ловуващите"! :wink:
Права си и аз съм виждала какви ли не графики всичко е възможно !
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #358 -: Януари 02, 2010, 22:19:35 pm »
Права си и аз съм виждала какви ли не графики всичко е възможно !

Мила мисля че ти е супер графиката :) не му мисли много,то ще е тази година -кога точно то си знае.Но тази ще е :)   :balk_21:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #359 -: Януари 03, 2010, 08:05:22 am »
Мелодийке - ти си едно от най вярващите момичета тука, направо се възхищавам на вярата ти. :D Стискам ти палчета, и те прегръщам.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :cloud9:
<br />[/url][img]http://ticker