0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Евровизия 2009
« -: Май 12, 2009, 16:07:31 pm »
Тази вечер е полуфинала в Москва.
Ще се класира ли нашата песен?

Аз лично я харесвам. Подбрали са и добър, екстравагантен екип.Не вярвам на цялата помия, която се изля върху името на Кр.Аврамов.
Аз помня концертите му преди да замине и обожанието на публиката.
Чест му прави, че запази добрия тон през цялото време.
Сега е там,оплют от гилдията в родината си , за да се бори за България.
Дано повтори и дай Боже, надмине успеха на Стунджи и Елица!
 2bg
http://vbox7.com/play:75744571

http://eurovision.bnt.bg/
« Последна редакция: Май 12, 2009, 17:33:34 pm от Eфирче »
*
Re: Евровизия 2009
« Отговор #1 -: Май 12, 2009, 18:12:53 pm »
 Аз също харесвам песента. Но съм гледала само клипа. Не следих изпълненията на живо, затова не мога да си кажа мнението.
Дано се справят нашите хора!
*
« Отговор #2 -: Май 12, 2009, 19:26:17 pm »
Клипа не е лош,но изпълнението на живо на финала на БГ Евровизия беше повече от ужасно,ако този човек пее по същия начин както на българсикия финал - ще берем голям срам.
« Отговор #3 -: Май 12, 2009, 19:39:20 pm »
Клипа не е лош,но изпълнението на живо на финала на БГ Евровизия беше повече от ужасно,ако този човек пее по същия начин както на българсикия финал - ще берем голям срам.
Напълно подкрепям!Срамът ни е в кърпа вързан!А пък сравнението със Стунджи и Елица е напълно неуместно.
« Отговор #4 -: Май 12, 2009, 21:09:45 pm »
Дано повтори и дай Боже, надмине успеха на Стунджи и Елица!

А пък сравнението със Стунджи и Елица е напълно неуместно.
Когато едно изречение започва с "Дано", то носи пожелателен характер.
Сравнението е друга граматическа категория, която се изучава в ранна училищна възраст.
В конкретния случай, ще  правим сравнение, едва след като чуем и видим изпълнението тази вечер.
Задръж порива си за критикарстване за по-подходящ повод, ако не ти е особено трудно.

« Отговор #5 -: Май 12, 2009, 21:28:32 pm »
Ефирче,много ти благодаря,че ми попълни пропуските по граматика,които имам вероятно от ранна училищна възраст.Добре,че си ти та да се ограмотя малко.Изобщо не ме интересуват граматическите категории и т.н. той никога не може да стои редом до имената на Стунджи,Елица и др. български музиканти.
По същия начин както ти ме молиш да задържа критикарстването си,така и аз искам да те помоля да задържиш порива си за възхвала за други по-подходящи поводи,а не за самообявилия се за "Човек глас".Аз съм последната,която ще го критикува.От толкова време насам те го спукаха от критикарстване.Ти не четеш ли вестници,не гледаш ли телевизия?
Дори и да е голям глас,за което не се наемам да споря понеже съм много далече от музиката,но дори и като човек не струва.Как ще коментираш това,че е завлякъл Анелия Раленкова с толкова пари?Какъвто и глас да има за мен е един мошеник,селски хитрец,Андрешко и т.н.Дано да спечели,поне да върне парите на горката жена.
« Отговор #6 -: Май 12, 2009, 21:53:57 pm »
Ти не четеш ли вестници,не гледаш ли телевизия?
Жълти-рядко. Утре същите могат да напишат, че Раленкова дължи пари на Аврамов.
Това не ми е интересно. :)
Темата е за престижно музикално състезание и в този смисъл говорим за музика.
Нормално е да желая успех на този, който ще ни представя там и наистина се надявам да е така.
Не съм му писала възхваляващи оди, а просто го харесвам не само заради тази песен и го написах.
А ти , ако си гневна, че има и такива мнения, можеш просто да подминеш темата.
« Отговор #7 -: Май 12, 2009, 22:21:45 pm »
В такъв случай всички вестници и телевизии са жълти в България.90% от мненията за него са предимно и само отрицателни.Освен това самата Анелия Раленкова излезе и го каза в предаването на Маргарита Михнева.Мислиш ли,че би се излагала така ако беше лъжа.Все пак Анелия Раленкова си е Анелия Раленкова.Не е кой да е.Мисля,че всички са съгласни с това.Разбира се,че имаш право да го харесваш.Ти обаче първа се разгневи на това,че аз не го харесвам.Аз обаче не те нападнах.Нали?А твоят коментар по отношение на мен беше толкова злобен,че просто нямам думи.Въпреки всичко ще завърша с думите на Петя Буюклиева-"Не съм за Краси Аврамов,но съм за България."Живяла съм дълги години зад граница и знам какво означава обич към родината и носталгия по близки и родина.Ако не я обичах нямаше да се завърна и да живея тук.
А,и последно Евровизия изобщо не е престижно музикално състезание.Това го коментира един известен български певец,но съжалявам,че не мога да го цитирам в момента.Може би ще се сетя по късно.Това е един конкурс на средно европейско ниво,което е повече за начинаещи,а не толкова за утвърдени певци.Колко от имената на певците са световноизвестни?Помисли при кой престижен конкурс победителя ще се избира от SMS-и,а не от компетентно жури?
« Последна редакция: Май 12, 2009, 23:51:54 pm от мерилин »
*
« Отговор #8 -: Май 12, 2009, 22:26:10 pm »
 Мерилин , темата е за Евровизия, не за личния живот на Краси Аврамов.
Моля , спазвайте добрия тон!
« Отговор #9 -: Май 12, 2009, 22:36:44 pm »
С какво наруших добрия тон?Кого обидих?Какво като е темата за Евровизия?Нали Красимир Аврамов е нашия кандидат за Евровизия?Логично е да го обсъждаме него.Да обсъждам кандидата на Турция ли?Името на Красимир Аврамов беше забъркано в доста скандали и няма начин тези неща да не се обсъждат.Не ги обсъждам само аз,а цялото общество.Аз повече няма да пиша,за да не нарушавам добрия тон.Ще гледаме довечера и всичко ще стане ясно.Резилът ще е голям ми се струва.Дано да не съм права.Ще се извиня официално.
*
« Отговор #10 -: Май 12, 2009, 23:08:03 pm »
Не го познавам Краси Аврамов, нито си спомням концертите му,обаче видях и чух как ви като пребито куче.
Оставям настрани жълтите вестници.Но ми ПИСНА в България да се опорочават всички конкурси:
-избра се най-грозната Мис България
-избра се и бездарен певец,който да ни представя на Евровизия
Примери - бол!!!!!

И нещо извън темата да попитам
Ефирче,ти винаги ли така гневно реагираш ,когато някой не е на същото мнение като теб.Всеки може да изразява своето мнение,не е необходимо да бъдеш така саркастична относно Мерилин или който и да било друг.
« Отговор #11 -: Май 13, 2009, 01:00:17 am »
 :balk_46: на нашите!
Добро представяне!
До тук ми харесаха песните на Беларус и Израел.
Гърците имали много добра песен, но не ги виждам на полуфинала тази вечер.
Да не би да са класирани директно за финал?
« Последна редакция: Май 13, 2009, 01:01:59 am от Eфирче »
*
« Отговор #12 -: Май 13, 2009, 01:09:52 am »
Каквото и да се изговори за Красимир Аврамов, не мога да си изкривя душата и да не кажа, че песента е страхотна!
Браво за представянето на нашите! А за гласа на П.Буюклиева нямам думи - страхотна.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #13 -: Май 13, 2009, 01:12:05 am »
Гърция е от страните, които са направо на финала, с класиралите се песни от полуфинала.
Ето тук може да видиш клипчето на песента, с която се състезава всяка страна  :)
http://eurovision-bulgaria.hit.bg/index.html?news.htm
Отиваш на "Москва'09" , после на "Участници" и си избираш знаменце  :D
« Последна редакция: Май 13, 2009, 01:18:55 am от Black_rose »
*
« Отговор #14 -: Май 13, 2009, 01:16:17 am »
Хм, аз ли само не харесах как се представиха - песента не е лоша, но я представиха така, че след нея режисьора показа жена в публиката, която се смееше в шепата си. Нито костюмите костюми, нито озвучаването на нивото на такъв форум, нито пеенето на Аврамов и компания ставаше за пред такава публика. Еми имаше по-достойни кандидати да представят страната. Не и тези тази вечер!
« Отговор #15 -: Май 13, 2009, 01:16:35 am »
Аз пък ми хареса оперната певица ,в бялата рокля,не помня от коя държава беше обаче :ask:

« Отговор #16 -: Май 13, 2009, 01:20:10 am »
Black_rose, :thankyousign:
*
« Отговор #17 -: Май 13, 2009, 01:25:36 am »
Добре,че бяха беквокалистките и Петя Буюклиева,че да я направят песента.Сценичното поведение на певеца просто липсваше.
« Отговор #18 -: Май 13, 2009, 02:03:56 am »
Е , няма да сме на финал :(

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #19 -: Май 13, 2009, 11:12:52 am »
Е , няма да сме на финал :(

Не е нещо ново за нас :?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю