via, аз Кристина я водих миналата година, беше на 11 месеца! Стахотно и се отрази и на место 10 планирани дни, останахме 17 дни
Детето ми там порасна сякаш, някак се промениха някои неща. Аз направих резервация и за тази година вече и живот и здраве пак отиваме на 22 Юни. Ходим по-рано, юни, понеже не е горещо още.
Пак в равда ще сме. В х-л Астра. Страхотен хотел за мен. С градина с люлки, пързалка, под огромни кипариси, които пазят сянка. Заградено е от улицата.
Собствениците са много мили и сърдечни хора. Изключително ненатрапчиви.
Стаите са хубави и нови, има хладилник, телевизор, хубава баня и климатик. Чисти се всеки ден.
В градината, където са люлките и пързалката се намира и кафето, където аз си седа на плетените столчета и гледам Кристинка. Рахат.
Правят много хубави сандвичи за закуска, има хубави салати, десерти. Не е ресторант, но има за хапване за закуска, дори и за лек обяд.
Тихо е доста по това време в Равда все още.
Има асансьор в хотела.
Единствен недостатък е, че не е много близо до плажа за пеша около 20 мин. в едната посока, но с кола е за 2 мин.
Но на мен не ми пречеше, тъй като ние ходехме рядко, обикновено сутрин по-рано или след обяд към 16-17.00 часа и то не всеки ден. Иначе човек ако е с кола - не е проблем. Ние най-вече се разхождахме - посещавахме всички околни курортчета
Ето и линк:
http://hotelastra.info/Успех, където и да решите да идете и приятно изкарване