Е, Жори ( или Йори - поправи ме, за да знам как да ти казвам ). Запознай ни с няколко реда с твоята историйка. Какви изследвания си правила, какъв е проблема ( дано няма такъв ) и т.н. - за да си помагаме още повече. Може да се окаже, че опита ти е полезен за някоя от нас ( като мен например ) - аз винаги много искам да се уча от чуждия опит, за да не стъпвам накриво... Нали се надяаме всички на едно - За мене свраче, за вас поне по едно юначе
Здравейте момичета /Йори/,
Честит празник Мелоди, здраве и сбъдване на всичките ти мечти...
garga,ето няколко реда за мен:
Ходя редовно на профилактични прегледи, още когато решихме с милото да си имаме бебче, за сега нямам никакъв видим проблем /да чукам на дърво/, пробваме от няколко месеца,още след втория, отидох пак да го попитам трябва ли да пусна някакви изследвания и т.н., но той ми отговори че съобразно общото ми състояние /а той си ме преглежда отдавна/ мисли че е рано за тях - да продължавам с опитите и след няколко месеца като се видим пак тогава ще го уточним.Това е накратко, а кога ще се получи Божа работа!И аз като Вас съм се вманиачила с тестове за овулация,БТ и т.н. но за сега без успешно...
Но вярата е в мен