Гардже,ами мислиш ли душо,ако тия хора имаха и най-бегла представа щяха да ти "подмятат" така?На мене една приятелка,точно така ми беше "подхвърлила" и без много много да се обяснявам само й казах "Ми така било писано,при някой става по-трудно" Вярвай ми,повече не ме е питала нищо,нито го е "подмятала".Даже и стана криво,че се е проявила нетактична....
Нормално е хората да подхвърлят такива реплики!Всеки си мисли,че знае какво им е на другите.Като имаш работа,сносни доходи и кола,всички преценяват че си щастлив и пълноценен човек,ама никой от тях не ти спи в леглото и не ти "вижда" сънищата и кошмарите,тревогите и всичко което заключваш сутрин като излизаш...
Аз спецялно споделих с шефа и колегите си.Срещнах огромно разбиране,за което съм много благодарна.Е,аз напуснах,но това си беше лично мое решение.Дори работодателя ми спомогна да бъда финансово обезпечена след напускането.С родителите съм си споделила(което беше мисля грешка)и най-близки две приятелки.Никой не ме пита нищо,всички са много съобразителни.Ако ми се говори - говоря си с тях и с вас(най-вече
)Ако си мълча - не ме разпитват...
И аз като Надето,не крия ама и тъпани не бия!!!Казвам на тези които преценя,пък и не всеки го интересува какво ти е на сърцето...