Ей,Гардже,я по-ведро гледай на нещата.Как така писнаро ти от секс,ми то ние наистина секса го имаме само като нещо с което се правят бебета,ама не трябва така,той трябва да е за удоволствие,а не само когато си в овулация и то все в акъла ти да е,абе дали уцелихме момента,ами да не изтече сега спермата и т.н.Ние от 8 год.ходим по мъките и аз също съм изпадала в черни дупки,но ефект няма,просто трябва да сме силни,търпеливи,да се обичаме и подкрепяме с мъжете си.Хайде не унивай,лято идва помежду плажа ще правиш изследвания,но не мисли за това,отдай се на удоволствието,освободи психиката и най-вече вярвай,че на пук на всички и на всичко ще си майка.Така ни е писано,някой забременяват без дори да са си помислили за бебе,на други като нас ни е отредено да се поизмъчим и пак да станем майки.И аз не мога да си обясня с какво съм му накривила на Господ,че ме наказва,пък за мъжът ми да не говорим,той е толкова добричък,душата ме с памук да извадиш,дето се вика,ей на и той наказан.Ама вярваме и двамата,че ще си имаме детенце,живеем ,забавляваме се,не пропускаме да идем на зелено или за риба,абе не сме ли на работа,разпускаме активно.Аз пак прекалих с писането,ама ме ядосваш бе,никакъв песимизъм,само оптимистично настроени хора сме ние Варненци.Горе главата и вярвай,бори се ,бъди силна.