Докато успея да пиша и седмицата мина
На Ели и Мария бързо оздравяване.
Гери случва се. Деца са, палави са и ги вършат за секунди. Одеве Моника ми докопала чантата. Как я е свалила от секцията незнам. Вътре има чантичка с цип с хапчета. Докато посетя тоалетната я хванах да си вади хапче Дуклофенак. Направо краката ми се подкосиха.
Аз да си кажа, кръщането мина супер. Монито противно на очакванията ми се разплака само като я натопиха в казана
. През цялото време седеше чинно между мен и кръсницата и само ме поглеждаше плахо.
Обаче както си ходехме ба градина с желание, в понеделник такъв цирк направи, че още ми се реве. Оставих я с рев и се върнах да взема пантофките, че ги бяхме забравили. Бавила съм се 15 мин, за които с рева си и вече лилава беше успяла да събере 4 госпожи и три майки.
Гушнах я и полвин час говорихме на пейките отвън за да ссе успокои. После звънях и казаха, че нямало проблеми. Днес сутринта пак се разплака, но по търпимо. Лошото е, че от както съм я взела се пазари да не ходи утре. Незнам защо така. Досега не сме имали проблеми. Дано е временно явление и бързо отшуми, защото ако всяка сутрин правим подобни сцени дълго няма да изкарам.