моето недоволство е свързано с факта, че се променят условията в хода на събитията и в това ,че човек вярва ,че има още един щанс. Съшо така аз съм попълнила формата през месец юни, когато все още не бях одобрена от фонда и ясно съм записала номера който са ми дали от фонд и въпреки това аз получих потвърждение на заявката си и номер от Роза импекс. И сега 3 седмици преди тегленето на печеливщите се оказва ,че аз съм аут от играта. Никой не оспорва факта, че дарителите иамт правото да определят условията,но защо не го правят в началото на кампанията ( ако не отговаряш не участваш) не успорвам и факта,че има хора които не могат да се възползват от фонда, аз просто негодувам срещу това,че на нас които се възползваме от фонда , но имаме много неуспешни опити зад гърба си ни е останала единствено надеждата, а аз наистина се надявах,че имам още един шанс в лицето на тази кампания. Не смятам,че да се променят условията в хода на кампанията и да се уведомяват за това хората в последния момент е много коректно. Мнението си е лично мое, не ангажирам никой с него