0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: кампания "за още едно българче" на Роза Импекс
« Отговор #120 -: Юли 30, 2009, 22:01:56 pm »
http://www.za1bg.com/?cat=124&lang=2

Тук виждаш ли я?
*
« Отговор #121 -: Юли 31, 2009, 15:01:43 pm »
Благодаря много. :youwoman:
*
« Отговор #122 -: Октомври 21, 2009, 10:47:47 am »
Здравейте момичета  :)аз съм една от спечелилите от първия жребии №2
наистина с късмет започнах и видях положителния тест,не мога да ви опиша как се чубствам,желая на всички от сърце да почубстват това което изпитвам аз сега :D
Моят път за постигане на мечтата ми продължава след две седмици ми предстои  преглед на 4.11.09 и се надявам да видим най малко едно тупкащо сърчеце :)

От сърце хиляди благодарности на хората помогнали ми това да е факт кампания "за още едно българче и Роза Импекс :bighug:
Радвам се че все още има такива хора в България и се надявам да не спират да помагат на момичетата като мен.
*
« Отговор #123 -: Октомври 21, 2009, 11:08:04 am »
Честито, BUBA12!  :D Страхотна новина!
Лека бременност!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #124 -: Октомври 21, 2009, 15:43:18 pm »
Браво Бубе!
Успешен финал!
"Роза Импекс"- вие сте хора с големи сърца!
Благодрана съм,че има хора като вас!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #125 -: Октомври 21, 2009, 17:11:57 pm »
Бубе, поздравления! Леки и безпроблемни 9 месеца ти желая.
С наближаването на втория кръг от кампанията е чудесно да научим точно такава новина.
« Отговор #126 -: Октомври 21, 2009, 18:19:05 pm »
Поздравления за хубавата новина! Нека има повече такива!
Успешна и лека бременност :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #127 -: Октомври 21, 2009, 18:58:59 pm »
Благодаря ви за пожеланията и дано има още хубави новини в тази тема,успех на всички от мен и  :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #128 -: Октомври 21, 2009, 19:04:49 pm »
            Поздравления , BUBA12  !
       Лека и спокойна бременност със щастлив финал!
  Сърдечни благодарности на благородните сърца от "Роза Импекс" !
  :D
Re: кампания "за още едно българче" на Роза Им&
« Отговор #129 -: Октомври 21, 2009, 21:04:27 pm »
Току що ми се обадиха от Роза Импекс и ми съобщиха,че няма да участват в  томболата хора, одобрени от фонда, цитираха номера ми с който бях записана към фонда и който аз бях попълнила във формуляра за участие ( ами какво става с тези , които подат документи към фонда след края на томболата????). Направо не мога да повярвам, никъде в условията не пишеше такова нещо, че хора кандидатствали за финансиране от фонда не могат да участват, нормално е хората, които имат проблем да се обърнат към фонда, всички ще го направят рано или късно . За пореден път едно благородно дело се превръща във фарс и в разбити надежди. Съжалявам много ,че повярвах,че в тази държава нещата могат да се случват по регламент и поетите ангажименти се спазват

« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 21:13:57 pm от krisi1812 »
*
« Отговор #130 -: Октомври 21, 2009, 21:18:12 pm »
krisi1812 ,погледни т.3

http://www.za1bg.com/?cat=123&lang=2
« Отговор #131 -: Октомври 21, 2009, 21:44:18 pm »
когато аз кандидатствах не бях одобрена и нямаше такова условие
*
« Отговор #132 -: Октомври 21, 2009, 21:59:04 pm »
За първия тур нямаше такова условие, но преди да започнат тегленето, ми звъннаха, за да ме питат дали съм одобрена от ФОНДа, за да не участвам ако съм, а предполагам и на всички други, защото точно тогава стана ясно, че не всички имат право да кандидатстват за ФОНДа, и с основание, мисля. А за втория тур беше включено вече като условие. Аз мисля, че това вече е коментирано в началото на темата. Потърси, ако искаш.
Успех.
*
« Отговор #133 -: Октомври 21, 2009, 22:10:42 pm »
Бубе, честито, много се радвам за теб!  :lol:
И мен този въпрос ме интересува много! Кандидатствах по фонда, разбира се, но съм с високо ФСХ и доста късен номер, което не ми дава кой знае какъв шанс! Надявах се много на тази компания. Моя приятелка спечели от първия кръг, сега ще прави опита си и паралелно с това ще подава документи във фонда. Аз мисля, че това е почти също, като това да кандидатстваш и на двете места. Успех на всички!
И благодарности за "Роза импекс"!

*
« Отговор #134 -: Октомври 21, 2009, 22:36:39 pm »
Току що ми се обадиха от Роза Импекс и ми съобщиха,че няма да участват в  томболата хора, одобрени от фонда, цитираха номера ми с който бях записана към фонда и който аз бях попълнила във формуляра за участие ( ами какво става с тези , които подат документи към фонда след края на томболата????). Направо не мога да повярвам, никъде в условията не пишеше такова нещо, че хора кандидатствали за финансиране от фонда не могат да участват, нормално е хората, които имат проблем да се обърнат към фонда, всички ще го направят рано или късно . За пореден път едно благородно дело се превръща във фарс и в разбити надежди. Съжалявам много ,че повярвах,че в тази държава нещата могат да се случват по регламент и поетите ангажименти се спазват

Нещо не мога да го резбера това недоволство. Дарителя е в правото си да определя условията и в конкретния случай те са ясни и няма основание да се смята, че не са спазват. Не виждам нищо лошо да се даде шанс на двойки които няма да бъдат подпомогнати от фонда, да получат помощ, или не си давате сметка, че има и такива които нямат шанс да получат финансиране от фонда. Похвалната е инициативата на Роза Импекс, де да бяха повече като тях.
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 22:39:53 pm от nyny »
« Отговор #135 -: Октомври 22, 2009, 07:51:03 am »
И на мен вчера се обадиха и ме уведомиха, че няма да участват хора одобрени от фонда. И малко не по темата, но доста ме изуми. Цитираха ми 3 номера за одобрение от фонда и излезе, че съм правила 2 процедури и съм подала за трета, която била одобрена. Аз съм направила 1, и преди няколко дни подадох за втори път. Да се надяваме да е съвпадение на имена, но не се ли проверява и по ЕГН. 8O
*
« Отговор #136 -: Октомври 22, 2009, 10:48:50 am »
Наистина формата за заявка за участие в кампанията първоначално не включваше условието двойката да не кандидатства и във фонда; единственото условие беше да са си финансирали сами поне един ин-витро опит. В последствие я промениха, но това се случи по-късно от старта на новия срок и така на практика има хора, които са били подали документи във фонда и към тази лотария, без за знаят че ще има ново условие. Но въпреки това, според мен не бива да се сърдим на фирмата спонсор, защото има много хора, които не отговарят на условията за финансиране от държавата и това спонсорство е техния шанс да си набавят необходимите средства за поредната процедура.
т.е. повече хора ще получат шанс за поне един спонсориран опит  :)

« Отговор #137 -: Октомври 22, 2009, 12:04:59 pm »
моето недоволство е свързано с факта, че се променят условията в хода на събитията и в това ,че човек вярва ,че има още един щанс. Съшо така аз съм попълнила формата през месец юни, когато все още не бях одобрена от фонда и ясно съм записала номера който са ми дали от фонд и въпреки това аз получих потвърждение на заявката си и номер от Роза импекс. И сега 3 седмици преди тегленето на печеливщите се оказва ,че аз съм аут от играта. Никой не оспорва факта, че дарителите иамт правото да определят условията,но защо не го правят в началото на кампанията ( ако не отговаряш не участваш) не успорвам и факта,че има хора които не могат да се възползват от фонда, аз просто негодувам срещу това,че на нас които се възползваме от фонда , но имаме много неуспешни опити зад гърба си ни е останала единствено надеждата, а аз наистина се надявах,че имам още един шанс в лицето на тази кампания. Не смятам,че да се променят условията в хода на кампанията и да се уведомяват за това хората в последния момент е много коректно. Мнението си е лично мое, не ангажирам никой с него
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 12:06:37 pm от krisi1812 »
« Отговор #138 -: Октомври 22, 2009, 23:23:40 pm »
Момичета, аз сьм попьлнила старата форма още в началото на втория крьг на кампанията. Сега отново ли трябва да попьлня формуляра.Преди 2 седмици си подадох едва документите вьв фонда.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #139 -: Октомври 23, 2009, 11:05:23 am »
вече беше обяснено но ще го направя още веднъж за последно.
когато ри (роза импекс) стартира кампанията си фонда все още беше мираж и всички само се надяваха че ще се визуализира някога незнайно кога. по тази причина за първия кръг на кампанията условията за участие на ри бяха само за самофинансиран опит и жената да не е раждала. в средата на първи кръг обаче фонда стана факт все пак и от ри решиха да оставят нещата на самосъзнанието на участниците, т.е. тези които получат пари от фонда доброволно да се откажат от тяхната кампания в полза на други жени, които нямат техния късмет. да ама не. една част от участниците въпреки одобрението и спонсорирането им от фонда категорично отказаха (разбирайте със скандали) да се откажат от жребия на ри в полза на жени с ияр, възраст и други условия с които ги ограничаваше фонда. това принуди ри да постави за втори кръг като изрично условие да не се допускат до жребия жени, които вече са одобрени от фонда. и тук за пореден път стана ясно че нещата оставени на самосъзнание не работят. факт е че има жени с по 3-4 регистрации и съответно толкова входящи номера като една част от тях са одобрени и от фонда естествено. факт е че има раждали жени, които лъжат че нямат дете. факт е че жени без нито един опит лъжат че имат такъв. факт е че жени с № около 200, направили първия си опит си по фонда лъжат че са с № ок 4000, което е повторната им кандидатура за фонда. извода е ясен... поне за мен.
не може да искаш и да чакаш нещата в държавата да се променят докато ти не се промениш.
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 11:45:13 am от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!