Понеже не съм толкова културна - госте, обърни се към гинеколог за контрацептив! Сметки без кръчмаря - бол / и забренели и неуспешно забременели ще го потвърдят/.
Аз пак нещо не съм разбрала. Къде пише, че цели незабременяване
Абе, никъде не пише....ама и мойте съмнения са че тия въпроси са с цел - контрацепция...
И другото ми чувство някак си ми нашепва, че тия въпроси ми звучат като за анкетка за в някое тинейджърско списание? Там съм срещала много такива - въпроси и отговори....
Кратки и точни въпроси, на които мацките дават пълни и изчепранелни отговори...
- в кои дни се забременява? най-вероятно?
- как се ползват тестовете за овулация?
- дали при всички фертилните дни са около 14 ден на цикъла?
- може ли да се забременее след като е миналала въпросната овулация? Демек , след 14 ден дали е опасно.....
Ама, ако се целеше забременяване, мисля че въпросите щяха да бъдат по друг начин зададени... и все щеше да го чопли момичето мисълта...дали предварително ще трябва да прави някакви изследвания преди да почнат опитите.
Може и да ми е някаква деформаця нещо на мойта глава, ама така ми прозвучаха нещата.
Нали не си мислите, че нашия сайт се посещава само от момичета целящи да забременеят?!?
Нашия сайт има много полезно инфо и съм сигурна че доста хора го четат, дори само с цел "ограмотяване". Което е хубаво и похвално, и значи сайта ни си върши добре работа.