0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ох,трети аборт!!!:(;(:(
« Отговор #40 -: Юли 15, 2009, 11:41:18 am »
Аз пиех аспирин протект на BAYER от 100mg.
*

ilianka_pz

• *
  • 13
  • ЖИВЕЙ НЕ КАКТО ТРЯБВА А КАКТО ТИ ХАРЕСВА
« Отговор #41 -: Юли 16, 2009, 09:25:07 am »
dundo  :hello2: много ти благодаря
*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #42 -: Юли 16, 2009, 09:29:18 am »
dundo би ли казала какви бяха твоите аборти
                         в кои месеци
                         какви бяха причините
                         сега бременна ли си или вече имаш дете

ще съм ти много благодарна ако споделиш с мен :balk_173:
« Отговор #43 -: Юли 16, 2009, 16:17:52 pm »
dundo, как се казват тези антитела , които сте имали със съпругът ти и са действали един срещу друг ?

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #44 -: Юли 16, 2009, 17:17:56 pm »

сега бременна ли си или вече имаш дете[/color][/color]

Незнам благодарение на съдбата или на аспирина, но сега имаме прекрасна дъщеря вече на 1 годинка. Стиска ви палци и вие да станете скоро мами.
:D :D :D
*
« Отговор #45 -: Юли 16, 2009, 17:50:36 pm »
Правихме си имунологични изследвания и се оказа,че имаме спермоаглутиниращи антитела чрез теста на Фриберг в клиничнозначими високи титри.
« Отговор #46 -: Юли 18, 2009, 15:56:47 pm »
здравей те,ето че и аз направих своя трети аборт,моя проблем е че имам съсирване на кръвта и предполагат че първите два аборта да е било от кръвта ми,но сега като забременях ми изписаха едни инжекции анти сасирващи,които си ги биех всяка сутрин,след което след един месец отижам на консултация,без карвене без болки и се оказва че бебето в мен е мартво,това е 4дена от както направих аборта.Инжекциите се казват HIBOR на балгарски мисля че се казват ЗИБОР,ако някои има повече информация за тях моля пишете защото в нета не намирам нищо за тях повреме на бременност,защото мисля че те са причина да умъртват плода
« Отговор #47 -: Юли 18, 2009, 16:08:59 pm »
(menche) , много съжалявам , че ти се случва това отново! Проблемът ти е имунологичен и най - вероятно и предните аборти са се случили по тази причина , за съжаление... Консултирай се с твоя доктор за приемането на Аспирин протект - 100 мг. Него може да започнеш още като започнете да планирате нова бременност. За тези инжекции HIBOR не съм чувала , тука в БГ други изписват - Фраксипарин , Клексан и т.н.
 Кои са ти завишениете показатели от имунологичните ? А правили ли сте генетичните изследвания , асоциирани с тромбофилия?

Не се отчайвай! Всичко ще си дойде на мястото!

dundo, мерси за инфото! Къде го прави този тест?
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 16:11:01 pm от fatalwoman »
*
« Отговор #48 -: Юли 18, 2009, 23:34:55 pm »
В Тина Киркова при д-р Генов
« Отговор #49 -: Юли 20, 2009, 12:31:31 pm »
(menche) , много съжалявам , че ти се случва това отново! Проблемът ти е имунологичен и най - вероятно и предните аборти са се случили по тази причина , за съжаление... Консултирай се с твоя доктор за приемането на Аспирин протект - 100 мг. Него може да започнеш още като започнете да планирате нова бременност. За тези инжекции HIBOR не съм чувала , тука в БГ други изписват - Фраксипарин , Клексан и т.н.
 Кои са ти завишениете показатели от имунологичните ? А правили ли сте генетичните изследвания , асоциирани с тромбофилия?

Не се отчайвай! Всичко ще си дойде на мястото!

dundo, мерси за инфото! Къде го прави този тест?
ами аз мисля първо да си обарна внимание на кръвта,дали може да се излекува и т.н.та един ден да имам по голям шанс да го задържа,утре имам еко да видят да ли съм се изчистила след аборта и ще се консултирам за аспирина,но искам да попитам каква роля играе тои,за какво помага
*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #50 -: Юли 22, 2009, 09:39:47 am »
(menche) Много ми е тежко че много момичета като теб са с моята съдба с три аборта

Искренно ти съчувствам защото съм го преживяла :balk_145:

Но в крайна сметка живота продължава :balk_600:

В кой месеци са ти абортите?

От кои град си? - питам защото искам да знам каде другаде допускат грешки защото при мен има вина и доктора
« Отговор #51 -: Юли 22, 2009, 13:39:28 pm »
през 2005 първият беше в България/Плевен във 22г.с.,2008 и 2009 тук в Испания/Сеговия в 6 и 7г.с.
*
« Отговор #52 -: Юли 22, 2009, 15:04:46 pm »
Menche,съжалявам за това което си преживяла.И аз имам 3 аборта.Тежко е да изгубиш бебче,но трябва да сме силни и да продължим напред.
Къде си прави имунологичните изследвания?
« Отговор #53 -: Юли 22, 2009, 18:58:37 pm »
тук в Испания/Сеговия но ги пращаха чак до Барселона чаках около месец и половина за резултатите
*
« Отговор #54 -: Юли 22, 2009, 21:20:57 pm »
Menche,Питам те,защото разбрах,че си от Плевен,а там има много добри специалисти.Доста известна е клиниката по репродуктивна медицина на доц.Конова.Сигурно я знаеш.Мен от Варна ме изпратиха при доц.Конова за имунологични и генетични изследвания.Аз лично съм много доволна от нея.Отличен специалист е.Моят съвет /ако позволиш/ е да си направиш имунологичните при нея и ако има проблем съм убедена,че ще ти назначат адекватно лечение.
« Отговор #55 -: Юли 22, 2009, 21:34:38 pm »
когато направих първия аборт през2005 на 5мес.и половина бях по Германия и намерих една клиника мисля че се казваше Хемус,лекаря Пенков,след това доидох ме тук в Испания и затова не съм много запозната с гинекологичните кабинети в Плевен,честно казано започнах да ходя на гинеколог едва когато се омъжих през 2004 а сега от 2005 съм се прибирала само два пъти за две седмици на БГ но не съм ходила на гинеколог
« Отговор #56 -: Юли 25, 2009, 14:41:47 pm »
ilianka_pz, на 18.07 загубих моето момченце в шести месец - просто си го родих мъртво. Виждам че си от моя град и имаш доста горчив опит. Моля те да ме насочиш към болница или лекар, където да се консултирам. Аз бях в Хигия, но определено няма да стъпя повече там - безхаберието им няма граници. :(
« Отговор #57 -: Октомври 12, 2009, 21:39:02 pm »
Здравейте,момичета!И аз вече съм с три аборта :(Първият беше в 7г.с,вторият в 8.гс,и третият  пак 7.5 г.с -предстои ми кюретаж.Имам направени почти всички изследвания(ген.и имунол.,инфекциозни ,полови и щит.хормони )Имах предписана терапия от д-т Конова,бях на аспирин и фраксипарин и  пак неуспех  :balk_144:
Вече не знам какви изследвания да правя и при кой лекар да отида,направо в задънена улица съм :(

« Отговор #58 -: Октомври 12, 2009, 22:08:34 pm »
Leila , много съжалявам, мила!
Ти в крайна сметка вля ли Имуновенина ? Колко ампули?
« Отговор #59 -: Октомври 13, 2009, 08:13:37 am »
fatalwoman,не съм  вливала Имуновенин,реших да не го правя..може би това е причината..на 14 има час при лекар,ще обсъдим това.
Мисля си -може би една от причините и това ,че правих цветна снимка и веднага след нея забременях,т.е яйцеклетката да се е увредила от облъчението.Ще правим и цитогенетичен анализ(кариотип)-това ми е най-вероятната причина за всичките ми  аборти(ще се срина съвсема ,ако е така :?)Върти ми се в главата и теста за имсулинова резистентност.Ще търся причината.