0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ох,трети аборт!!!:(;(:(
« Отговор #20 -: Юни 10, 2009, 15:11:37 pm »
ilianka_pz ,незнам какво значи "недоразвита матка" ама мисля че трябва да търсиш специалисти в Сф, които да ти кажат какво да правиш от тук нататък.Случая ти не е за подценяване, избери лекар в Сф и отивай, в края на краищата няма да пътуваш всеки ден, а щом е за бебче си струва усилията.
И аз загубих две бебчета в рамките на 6 месеца и сега започвам с пълни изследвания и чак когато док даде "зелена светлина" ще забременявам. И аз искам да износя здраво бебче и за това отивам в специализирана клиника, това е пътя!
Успех ти желая  :goodluck: :crossfingers:

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #21 -: Юни 11, 2009, 13:49:41 pm »
ilianka_pz  много съжелявам за случилото се с теб! Това е ужасно, не мога да си представя болката в сърцето ти! Аз също като Надето си мисля, че трябва да потърсиш специалисти в Сф, да направиш всички възможни изследвания и тогава да работите за ново бебче! Имам една позната с такъв проблем като твоя, която е от Велико Търново и пътува почти непрекъснато до Плевен, така, че не мисля, че и за теб ще е проблем пътуването в името на бебо!!!  :bighug: :goodluck: :crossfingers:Дано дано дано следващия път да износиш едно малко сладко пухкаво бебче!
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #22 -: Юни 11, 2009, 18:22:37 pm »
Илианка и Синеока,съчувствам ви и ви прегръщам,дано вече лошото да е отминало!ще изгрее слънце и на нашата уличка,нали?!И аз знам че в Плевен има добри лекари,от В.Търново има много влакове и пътуването не е проблемно.Сега си починете мъничко-я,какво лято е!И после пак на фронта за бебета! :)
*

ilianka_pz

• *
  • 13
  • ЖИВЕЙ НЕ КАКТО ТРЯБВА А КАКТО ТИ ХАРЕСВА
« Отговор #23 -: Юни 16, 2009, 13:36:02 pm »
БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА Корсемов И ДАЛИ ТОИ МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ ИЛИ УПРОВЕРГАЕ МОЯТА ДИАГНОЗА НЕДОРАЗВИТА МАТКА :blowingdust:
« Отговор #24 -: Юни 16, 2009, 22:41:04 pm »
Здравейте момичета благодаря за отговорите и милите думи.Илианка аз посещавам клиниката на Щерев и съм много доволна.Моят съвет е да посетиш клиника по стериалитет,там ще ти обърнат нужното внимание, такива като нас ги има там много,не си губи времето и парите по други лекари,казвам ти го от опит доста лекари съм обиколила.Преградки и дано скоро ни зарадваш с добри новини!
*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #25 -: Юни 17, 2009, 15:34:03 pm »
Здравейте мили момичета :welcome: дано днешния ден ви донесе много позитивни емоции

аз се включвам да ви кажа че утре имам записан час за др.Корсемов в Пловдив 

ще се радвам да ми стискате палци :balk_602:
« Отговор #26 -: Юни 18, 2009, 15:18:45 pm »
Здравеите,аз преживях моят трети аборт то4но 1 ден преи пьрвата ми консултациа с акушер.гин.Нито пьрвата ми бременност успях да до4акам парвия си ехограф нито втората.Толкова се вьлнувах и жадувах да видя моето сакровище само след 1 ден.Но ве4ерта изпитах болки като при цикьл и вси4ко сварши сас страшни кравоизливи в болницата.Тук в 4ужбина нито те 4истят нито ти изписват антибиотици оставят вси4ко по природен пьт да се из4истило.Викнаха ме след 2 дена да оправим документите по погребението :( беше ужасно.Показаха ми плода в един буркан.Сажалявам за вси4ки които са преживели подобно нещо и искам да кажа на мьжете им да бьдат до тях и да ги подкрепят.
« Отговор #27 -: Юни 18, 2009, 19:33:54 pm »
 sahara , в коя държава си? Какво е това погребение?
А в коя г.с. беше аборта , че ти показаха "плода в един буркан" ? 8O
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #28 -: Юни 18, 2009, 21:14:33 pm »
А в коя г.с. беше аборта , че ти показаха "плода в един буркан" ? 8O
На мен също ми е много любопитно би ли ни обяснила за какво става дума  osi_10
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #29 -: Юни 18, 2009, 21:23:33 pm »
Цитат
А в коя г.с. беше аборта , че ти показаха "плода в един буркан" ?

На мен също ми е много любопитно би ли ни обяснила за какво става дума 

Как в буркан? Коя седмица? Нали не си дочакала първи преглед, нали природно всичко се чистело.....какво извадиха, че ти го показаха.....божееее какви неща, ако можеш наистина обясни!!!
*
« Отговор #30 -: Юни 18, 2009, 22:52:45 pm »
 8O 8O 8O
Миличка, всички те подкрепяме и ти желаем здраво детенце след толкова борба! Но наистина, обясни ни...
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #31 -: Юни 19, 2009, 13:22:17 pm »
Сахара, много съжелявам за това което си преживяла  :( , и мен при втория аборт ме оставиха да се изчистя сама, това е честа практика в чужбина и не бива да те притеснява, след това отиваш на УЗ и се вижда дали всичко е ОК.
Но и аз като другите момичета не разбирам за какво погребение става въпрос, доколкото разбирам си била в начална бременност и би трябвало да се направи хистология на плода  :?

ilianka_pz , сподели какво ти е казал лекаря

*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #32 -: Юни 19, 2009, 14:07:38 pm »
Здравейте момичета-кокичета

Вчера бях при д-р Корсемов в Пловдив каза ми че матката ми е НОРМАЛНА ТОВА МНОГО МЕ УСПОКОЙ но каза и че яйчниците са ми кистозни незнам какво значи това

Радвам се това мнение опроверга думите на онази докторка
Знаете ли какво ми каза тя че матката ми била недоразвита  и че до 7-8 пъти така да ги раждам в малък месец и щяло все някога да стане та това си е живо мъчение тя като жена не го ли знае та ми наговори тези неща незнам

Но аз ще търся и други мнения по въпроса

Приятен слънчев и безпроблемен ден на всички форумки
« Отговор #33 -: Юни 20, 2009, 10:20:44 am »
Браво, Илианка, това все пак е добра новина  :D
В сайта и форума има много инфо за ПКЯ, потъси и прочети ако искаш

Ама тази "докторка" как може да ти каже такова нещо  8O 8O 8O - направо съм потресена  :x

*
« Отговор #34 -: Юни 21, 2009, 14:47:25 pm »
Илианка и Синеока, много съжалявам за това което сте преживели и искренно се надявам скоро да прегърнете здрави и красиви бебчета. Аз също имах два аборта и след това ми казаха да пия аспирин. Дават го при поредица от спонтанни аборти. Незнам благодарение на съдбата или на аспирина, но сега имаме прекрасна дъщеря вече на 1 годинка. Стиска ви палци и вие да станете скоро мами.
« Отговор #35 -: Юни 21, 2009, 20:33:07 pm »
Здравей дундо.Защо ти исписаха аспирин,профикактично или имаше причина?Колко време го пи?И на мен в петък ми изписаха аспирин профилактично.Благодаря ти за инфото имам нужда от съвети.Благодаря ти  :bighug:
*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #36 -: Юни 24, 2009, 11:41:38 am »
dundoздравей :balk_64:кажи ми повече за аспирина кога и как го пи :balk_137: osi_17 osi_9
« Отговор #37 -: Юли 01, 2009, 22:49:28 pm »
Здравеите,сажалявам 4е не отговорих наврем
Когато ме повикаха в болницата да подпиша някакви документи,аз си помислих 4е просто нещто формално като сам напускала болницата сьм забравила.А срешту мен седна една накипрена докторка и изкара дебела папка,обясни ми 4е сега щте подпишем някои документи по погребението таикато плода бил отделен за хистологиа и такава била практиката.Но за мен беше голям шок,запо4наха да ме питат име на маика ,име на ба6та..... и аз преживях вси4ко отна4ало.Бе6е гадно.Това се слу4ва в Англия.И друг пат са имала аборт там,и пак так ме оставиха да се 4истя,а тук в БГ доктора бе6е доста у4уден от тяхната практика.Толкожа сам от4аяна 4е незнам кам кои да се обарна и да знам 4е щте ми се отдели достата4но внимание и 6те ми направят вси4ки изследваня.ако знаете каде мога да отида моля пи6ете ми.Аз бях в 11г.с.Там ти насро4ват парвия ехограф 4ак за 3 -я месец.Дотогава стиска6 палци :(.А буркана с плода стоеше до докторката и тя ми каза 4е това в торбата е плода иксам ли да го видя...............
*
« Отговор #38 -: Юли 03, 2009, 11:37:28 am »
Здравейте! Не съм писала скоро, защото бяхме на море и нямах възможност там. Аспирина го пиех 6 месеца преди да забременея и го продължих до петия месец на бременността. Пиех по едно хапче / 100mg./ на ден обикновенно вечер, но това няма значение. Пиех го, защото се оказа, че двамата със съпругът ми имаме антитела един срещу друг. Това за аспирина съм го чувала от няколко лекари и незнам да ли от него но при нас имаше ефект.
*

ilianka_pz

• *
  • 13
« Отговор #39 -: Юли 15, 2009, 09:29:03 am »
dundo Благодаря за информацията :cheerleader:

има ли значение от фирмата производител

на блистер или в шишенце  :ask:

извинявай ако въпроса ми е глупав

просто искам да знам всичко osi_17