Здравейте !
Съжалявам за случките, пожелавам ви бързо възстановяване - физическо и психическо за да имате сили да продължите борбата !
Доста е написано по темата до сега, но важното е нещата да са преодолими. Само трябва да намерите пътя...за всеки е различен, но важното е че изход има.
Ето къде аз съм правила изследванията.
1. Кариотип на двамата при проф. Симеонов в Педиатрична клиника в София - аз лично ти препоръчвам доц. Кременски в МД. (аз тогава не знаех за него)
2. Генетични изследвания в Плевен чрез доц. Конова при доц. Ковачева
3. Всички имунологични в Плевен при доц. Конова
4. Микробологии за мен, хламидии...цветна снимка при д-р Георгиев в 1 АГ София.
5. Хормонални изследвания - в Цибалаб след това консултация чрез д-р Георгиев в 1 АГ София.
6. Фоликулометрия в Смолян при възможно най-добрият генеколог за да не ми се налага да пътувам.
5. Цитомегаловирус - Национален център по "Паразитни и заразни болести" София.
6. Изследване на щитовидната жлеза в Ендокринологията в София при Д-р. Начев. - Може би по-добрият вариант е Д-р Тодорова от МД.
7. Токсоплазмоза, бруцелоза, листериоза в ХЕИ - Смолян - завеждащата лекарка ми е съученичка и комуникацията беше лично с нея.
8. Спермограма при Мели.
Не знам дали това е най-вярният път, доста е дългичък, но аз реших да ходя при лекари и лаборатории, които са добри в областта си ....
Доста по-лесно е да ви поеме някой лекар и да ви каже това тук, това там...и накрая да направи общо заключение, но аз нямах идея къде да отида...
Единственото което ме насочиха от болницата при изписването беше проф. Симеонов - генетик, но по-късно се оказа, че от това има по-добър вариант.....
И още нещо мъжете ви също трябва да се изследват, направете всичко възможно да ги накарате да направи една спермограма с микробиология !
Желая ви късмет !