0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Славчев
« -: Март 26, 2006, 10:22:26 am »
Момичета, предстои ми хистероскопия и ме насочиха към д-р Славчев. Има ли негови пациенти тук? Доколкото разбрах има частна клиника. Дали работи със здравната каса?
Д-р Славчев
« Отговор #1 -: Март 26, 2006, 16:38:46 pm »
Здравей Габи.
За д-р Божидар Славчев ли става въпрос?Аз съм правила хистероскопия при него и съм доволна, но немога да ти кажа дали работи със ЗК.
*
Д-р Славчев
« Отговор #2 -: Март 26, 2006, 18:59:06 pm »
Честно да ти кажа не знам първото му име. Имам само телефов за връзка. ЧЕтох за д-р Славчев от Майчин дом, който бил много добър в хистероскопиите и предполагам че за него става въпрос. Но ме насочиха към частен център. Предполагам че за него. Пиши ми подробности!
Д-р Славчев
« Отговор #3 -: Март 26, 2006, 20:06:00 pm »
Адресът е: МЦ "Б.Славчев"кв.Стребище ул.Костина 6;тел.0885654925;8596071
През януари месец бях в центъра за премахване на полип.Доволна съм както от отношението на персонала, така и от профисионализма на д-р Славчев.Не мога да ти кажа дали работи в МД.На визитката му са изписани следните специалности - акушеро - гинеколог,уролог,хирург,онколог, но единствено е упоменат адреса на центъра.Надявам се да съм ти била полезна.Успех  :)
*
Д-р Славчев
« Отговор #4 -: Март 26, 2006, 23:56:58 pm »
Благодаря ти много. Още утре ще се обадя. А би ли ми казала нещо подобно са самата операция. С каква упойка е. В самият медицински център ли се извършва, колко време се лежи след това, какви приблизително са цените. Благодаря ти отново. Между другото, аз също съм при Владимиров! :wink:
Д-р Славчев
« Отговор #5 -: Март 28, 2006, 17:33:10 pm »
Привет Габи!
Самата операция се извършва  в МЦ.Имат отделен  кабинет за  такива манипулации.Освен д-р Славчев има анестезиолог и сестра.За упойката не мога да ти кажа каква е точно, но ако не се лъжа е епидурална (съжелявам ако те подведа).Хистероскопията лично за мен не е тежка процедура и  не бива да се притесняваш.След като излязох от упойка полежах най - много 30мин. и си тръгнах.Анестезиоложката през цялото време беше с мен - сложи ми антибиотици венозно, мери ми кръвното и през цялото време поддържаше разговор.Д-р Славчев също мина за да види как се чувствам.
Пожелавам ти успех и не се притеснявай. :wink:Стискам палци всичко да мине успешно.
*
Д-р Славчев
« Отговор #6 -: Март 28, 2006, 17:51:01 pm »
Здравей!
Аз също съм правила хистероскопия в Медицинския център на д-р Славчев, само че моята беше амбулаторна, а не оперативна. Нямаше никакви упойки и всичко приключи за 20-тина минути с подготовката.
Успех!

Д-р Славчев
« Отговор #7 -: Март 28, 2006, 19:29:50 pm »
Упойката е обща във вената  :oops:
Re: Д-р Славчев
« Отговор #8 -: Декември 10, 2006, 13:03:52 pm »
Flower, посоченият GSM номер...на д-р Славчев ли е?
Налага ми се спешен преглед /евентуално и операция/ и след всичко изчетено по форумите бих отишла единствено при него...даже преди няколко дни звъннах в неговия център, но ми казаха, че има свободни часове чак след средата на януари :( и затова искам да говоря лично с него.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Декември 10, 2006, 13:16:41 pm »
Едва ли разговорът по мобилен телефон е най-добрият вариант. По-добре отиди в кабинета и помоли лично за среща.
« Отговор #10 -: Декември 10, 2006, 13:30:10 pm »
Съгласна съм с теб, Lali, така мисля и да направя, ако не се свържа с него по телефона, за да се уговоря.
Лошото е, че трябва да пътувам от провинцията, да чакам сигурно докато прегледа всички, записани за деня...и по някое време, късно вечерта евентуално да ме приеме...или не. :(
Поради тази причина издирвам някакъв негов актуален номер.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Декември 10, 2006, 13:46:19 pm »
Есенке, работа по телефон не се върши. По-добре си отдели един ден. Но предварително се увери, че ще работи същия ден.
« Отговор #12 -: Декември 10, 2006, 15:09:05 pm »
Така де...ама нали най-малко и за това ми трябва GSM-aaaaaaa му. :(
*
« Отговор #13 -: Декември 11, 2006, 06:49:52 am »
Лошото е, че трябва да пътувам от провинцията, да чакам сигурно докато прегледа всички, записани за деня...и по някое време, късно вечерта евентуално да ме приеме...или не. :(

Това е начинът да се срещнеш с д-р Славчев след като ти е късен часа за януари. Номерът на моб. телефон по- горе е пак на центъра, а не персонален на д-р Славчев. Ако отидеш на място имаш реален шанс да се срещнеш с него, колкото и да ти е неудобно като програма....
Успех!