0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Бг групичката от ФФ
« Отговор #20 -: Януари 13, 2005, 02:03:41 am »
Цитат на: viki_in_US
Wawa...  dobre de ami zashto naprimer kluba na dir.bg mi se otvaria normalno a sushto i drugi saitove ot BG.
Eto sega naprimer sega mi se otvaria vsichko maaaalko po dobre,iavno ima niakakva vruzka s trafika sled polunosht no samo za tozi sait .

Вики, аз също живея в Чужбина и имам подобен проблем. Само да се регистрирам ми отнема по 5 мин. Понякога ме изритва тотално. Права си Че късно веЧер е малко по-добре, но пак не върви нормално. Преди известно време питах същото някъде в темите по-надолу и ми казаха Че е от международния трафик. ХиЧ не ги разбирам тия работи и може би наистина е от трафика, но при всиЧки слуЧаи съм убедена Че не е от доставЧика ми, защото това е единствения сайт който ми създава такива проблеми. Не мога да ти дам никакво решение за този проблем, но все пак може да ти е малка утеха Че не си сама. :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #21 -: Януари 13, 2005, 06:33:16 am »
Az sym v USA на западния бряг и сайта ми се отваря супер бързо, няма проблем засега.
Цитат на: Vjara
Цитат на: viki_in_US
Wawa...  dobre de ami zashto naprimer kluba na dir.bg mi se otvaria normalno a sushto i drugi saitove ot BG.
Eto sega naprimer sega mi se otvaria vsichko maaaalko po dobre,iavno ima niakakva vruzka s trafika sled polunosht no samo za tozi sait .

Вики, аз също живея в Чужбина и имам подобен проблем. Само да се регистрирам ми отнема по 5 мин. Понякога ме изритва тотално. Права си Че късно веЧер е малко по-добре, но пак не върви нормално. Преди известно време питах същото някъде в темите по-надолу и ми казаха Че е от международния трафик. ХиЧ не ги разбирам тия работи и може би наистина е от трафика, но при всиЧки слуЧаи съм убедена Че не е от доставЧика ми, защото това е единствения сайт който ми създава такива проблеми. Не мога да ти дам никакво решение за този проблем, но все пак може да ти е малка утеха Че не си сама. :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #22 -: Януари 13, 2005, 10:36:00 am »
Вики, аз пробвам да забременея от 2000 година. 2001 год. мъжът ми си направи спермограма и беше доста зле 70% неподвижни, 10% слабоподвижни, 20% нормокинетични. Абе направо бяхме шокирани. След лечение с хормони се подобриха показателите, но слабо. После отидохме на андролог и той установи варикоцеле. Междувременно се разбра, че като е бил на 20 год. мъжът ми е изкарал орхиепидидимит(възпаление на епидидима)-подул му се е левия тестис и много го е болял. Отишъл е на лекар и той му е предписал някакъв антибиотик, от който му спада отока до 2 дни и с това се приключва цялото лечение. Дори не е направил спермограма и посявка-нищо. Резултатите са налице. След като се установи и варикоцеле, 1 година се кани да се оперира и с 300 зора се оперира февруари 2004 год. Но сега се оказва, че няма промяна в спермограмата и има варикоцеле и от дясно(уж). Странното е, че бяхме при един андролог, който каза, че няма проблем и варикоцелето е оправено, но като отидохме при този, който оперира мъжът ми от варикоцеле в левия тестис, той каза, че е рецидивирало от дясно. Това стана някъде за два дни и ми е чудно, че единия не го видя варикоцелето от дясно, а другия реши, че има рецидив. Мъжът ми откакто се разбра, че има проблем изпи тонове стимуланти, хормони пи в началото, а сега не пие.Сега пие л-карнитин, трибестфорс, вит Е, вит. А, С, Е, цинк и селен, спимен и му варя магарешки бодил. Направихме 6 инсеминации неуспешни. Имам правена цветна снимка-всичко е ок. Общо взето е това. Сега ще правим инвитро.
Otnosno bavnoto zarejdane
« Отговор #23 -: Януари 13, 2005, 11:22:37 am »
saita poniakoga se arejda bavno na niakoi potrebiteli izvyn bulgara zaradi loshata svyrzanot na internet dsotavchika koito se pozlva ot potrebitelia s bylgarskite internet dsotavchici prez koito se minava za da se dostigne do zachatie.org
Бг групичката от ФФ
« Отговор #24 -: Януари 13, 2005, 12:39:15 pm »
Вики, радвам се, че сте открили и най-важното разрешили проблема! Сега вече всичко е въпрос на време и ще видиш двете чертички, ама не фалшиви, ами истински!
Бг групичката от ФФ
« Отговор #25 -: Януари 13, 2005, 19:56:34 pm »
Zdraveite devoiki :)
Emi znachi bavnoto zarejdane na stranicata e vupros na dostavchici i tehnite vruzki,pone se razbra che ne sum samo az,mersi na Vjara, Jungle i opaopa che raziasniha polojenieto.

Ei babyface  :D ,radvam se che i ti  se poiavi na horizonta,kak si ,niakakvo razvitie pri tebe ima li,mersi za pojelanieto za dvete chertichki,da napravo neveroiatna istoria s moia DH nali?emi shte vidim kvo shte stane tozi mesec ,dnes sum na High na monitora,do 2 dena triabva da sum ovulirala-sega se chudia kak da atakuvam DH,dali sega  ili da izchakam sled polunosht.

Wa ....da prava si che po dobre da ne burzash,ama to e lesno da se kaje. :roll:

tutto...ohh mnogo e nepriatno kogato problema se ustanoviava che e v muja zashtoto te sa po trudni za lechenie,v smisul che  vse im triabva vreme da se reshat da napraviat neshto i vinagi jenata  se okazva v bezpomoshtno polojenie,az go izpitah tova i to pri mene beshe ujasno  izjiviavane zashtoto beshe na nula spermogramata,az taka se otchaiah togava no me durja samo 1 sedmica i posle namerih sili otniakude i precenih che kakvoto takova ,ta az za 3 meseca pravih research za IVF IVN i daje si biah namerila klinika i t..n..napravo se biah nastroila za in-vitro.Ta misulta mi e che znam kak se chuvstash no puk pri tebe novinite sa kude  kude po dobri,az se molih za rezultati kato tvoite togava,shtom te priemat za inseminacii tova znachi che ima dostatuchno momcheta,a za IVF ne bi triabvalo da e problem izobshto,koga ste reshili da deistvate i kude ako moje da popitam,v BG li?
Бг групичката от ФФ
« Отговор #26 -: Януари 14, 2005, 11:10:13 am »
Вики, аз честно продължавам да се удивявам на историята ви. Предполагам вече ще държиш мъжа си далеч от таквиа неща, но след като при приятеля му не са се появили такива проблеми явно си е индивидуално нещо.
Какво стана в овуто, пристигна ли?
Бг групичката от ФФ
« Отговор #27 -: Януари 14, 2005, 11:43:02 am »
Здрасти пак Вики. Ами по принцип от клиниката на Щерев ни казаха, че само си губим времето с инсеминации и, че няма да стане. Там ни казаха икси. Но аз се запънах и продължих с инсеминациите, но на друго място. Лошото е, че Щеревите излязоха прави и понеже вече съм доста напред с материала знам, че може би наистина си загубихме времето с тези инсеминации. Проблема е, че при инсеминация се прави обработка на материала и при тази обработка са губят около 1/3 от сперматозоидите, а нашите са малко..Но хубавото е, че можело да стане оплождане и с инвитро с такава спермограма. Дано наистина стане, защото ако ще трябва да правим икси направо незнам-доста по-скъпо е от инвитро. Ще пробваме инвитро в Света София. Иначе знам, че в щатите с такава спермограма като нашата правят  направо икси(правят икси и с по-хубава сп-ма).
Бг групичката от ФФ
« Отговор #28 -: Януари 14, 2005, 12:00:26 pm »
Туто, нормално е да се замислиш, когато ти казват за ИКСИ. На нас там ни казаха същото, без даже да опитаме инсеминация, та затова и не ходих повече. След това се получи оплождане, не си лежа на това уше де.
Бг групичката от ФФ
« Отговор #29 -: Януари 14, 2005, 14:49:42 pm »
Вики, аз сега съм в почивка. Една камара време лекувах бактерии... сега в следствие на антибиотика си лекувам гъби... та сме почивка от бебеправене 8)
Бг групичката от ФФ
« Отговор #30 -: Януари 15, 2005, 01:09:30 am »
Aide ot utre se pochva hodene po mukite,dneska e ovuto i utre shte sum 1DPO,mersi che popita Wa_Wa  :)  ,moje malko po lesno da mine vremeto zashtoto nali shte sum v BG za 1 mesec 2bg , niama li da e super ako polucha BFP dokato sum tam,vupreki che ne znam kak shte se sturpia da ne kaja na DH po telefona :) ....ohhhh mechti mechti :roll:

A za nashta istoria i az oshte ne moga da poviarvam ,vse oshte se chuvstvam kato subudena ot koshmar ili po tochno kato che li sunuvam chudesen sun i skoro shte se subudia ot nego...ohhh da chukna na durvo.

Tutto.... da znam za ICSI (iksi)kolko e skupo,az kato si praveh smetki togava kolko shte mi izlezne napravo mi se zavivashe glavata,ami az broih che shte triabva da mu se pravi biopsia za izvlichane na momcheta ot testisite sushto taka koeto samo po sebe si e preskupa procedura i sled tova specialni inkubatori za suhranenie i  ICSI  t...n..,znachi moleh se pone 10 spermatozoidcheta da se poiaviat ot niakude v spermogramata che da ne triabva biopsia da pravime ,a vie shtom imate dori i malko znachi ste super -dano bez IKSI da stane che da ne vi izlezne chak tolkova skupo.

babyface_bg...ohhh ti milata ,tova li vze che ti se stovari na glavata,stiskam palci  :crossfingers: burzo da se izlekuvash che da pochvate,znam kolko e gadno kato triabva da prekusnesh TTC po edna ili druga prichina. :roll:
Бг групичката от ФФ
« Отговор #31 -: Януари 15, 2005, 16:51:41 pm »
Аз  май  не съм от  групичката на ФФ . :?  
Ама надникнах да видя има ли хора тук , понеже немога да ги срещна в бг - маммата . :(
Случва се и Morena да съм ! :)
Р? РјРЅРѕРіРѕ искам
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Бг групичката от ФФ
« Отговор #32 -: Януари 15, 2005, 19:02:10 pm »
Търси ни в стаята за разговор :lol: , ако си бореща се за бебе :lol:
Бг групичката от ФФ
« Отговор #33 -: Януари 15, 2005, 20:40:14 pm »
Сега да не си помислите, че сме затворена групичка? Във форумите на ФФ има едни такива "приоятелски групички", та и ние заформихме такава, но ни забраниха да писхем на български, та се изнесохме. Та вратата е отворена за всички....
Бг групичката от ФФ
« Отговор #34 -: Януари 16, 2005, 15:27:15 pm »
Здравейте момичета,
Много се радвам че групичката ни се появи отново.  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Бг групичката от ФФ
« Отговор #35 -: Януари 17, 2005, 10:01:02 am »
здравейте момичета!
да ви споделя новините при мен, за тези, които още не ги знаят и да се пооплача.
предния цикъл направихме една инсеминация без медикаменти - неуспешна. тя беше направена на вече спукан фоликул.
този цикъл ме стимулираха с по 100 мг Клостилбегит (2 хапчета дневно) от 3-7 ден. Произведох два зрели фоликула само. планираше се да направим двукратна инсеминация, за по-сигурно. в събота бях на преглед, фоликулите бяха по 18-19 мм и се отчете пик на ЛХ с кръвен и уринарен тест. Д-рът очакваше овулация в понеделник, тъй като с Клостил фоликулите се пукали на по-голям размер. да, ама не! моят организъм отново поднесе изненада и като отидох в неделя по обяд за първата инсеминация, гадните Ф се бяха вече спукали - видяхме ги като кръгчета с къдрави краища. Д-рът каза, че било станало сутринта (как разбра - не знам!) и направихме все пак една инсеминация, от втора очевидно нямаше смисъл вече.
Доста съм разочарована, първо, че Клостилът на практика не постигна нищо особено - само дето направих 2 вместо 1 фоликул и овулацията ми се дръпна от ден 17 на ден 14, и второ - че пак пропуснахме най-добрия момент...
Казват, че яйцеклетката била годна за оплождане 6-8 часа, някои казват 12 и даже повече... ама не ми се вярва, язък за подготовката....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Бг групичката от ФФ
« Отговор #36 -: Януари 17, 2005, 10:23:35 am »
Може би точно този цикъл е твоят късмет и успех :lol:
Бг групичката от ФФ
« Отговор #37 -: Януари 17, 2005, 10:35:49 am »
Здрасти jam,
при спукване на фоликула от него се отделя течност и тя отива в коремната кухина. Според количеството на тази течност ориентировъчно може да се определи кога е била овулацията. При мен в деня след инсеминацията, докторът ми каза, че имам много малко течност и овулацията е станала предишния ден.
Стискам палци да сте хванали навреме тези 2 яйцеклетки!

*
Бг групичката от ФФ
« Отговор #38 -: Януари 17, 2005, 11:06:03 am »
jam-че мило,
Изчакай да изчакаме ти казах вече! Ще стискам палци да е станало  :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #39 -: Януари 17, 2005, 18:21:45 pm »
Jam..ei super znachi dvete sme v 2WW,tukmo ima s kogo da chakam :D ,ti imash li grafica  niakude?
Az ne sum mnogo naiasno s inceminaciite i niamam otgovor obache vie s muja ti ne se li obezopasihte  :cuddle: v kushti  za vseki sluchai  v dnite predi inseminaciata ili ne e preporuchitelno  :oops: ?!!

Az utre putuvam za BG taka che me izvinete momicheta ako ne sum mnogo redovna ,mnogo zavisi ot kompa na bashta mi  :?
Stiskaite palci da se prizemia uspeshno,dano da ne vali sniag ili neshto takova :crossfingers:  :)