Ани4ка, честито! Леки оставащи месеци и здраво и пухкаво братче или сестриче за Рони! Ако знаете какъв ужас изживях оня ден, ама аз съм виновна... Оставих бебето за 2 минути докато му направя млякото в кошарата на Ели с идеята, че тя там сама неможе да влезе. А малкия гледам да не го оставям без надзор в нейно присъствие, защото много го обича и се хвърля да го целува и гали, да го завива, да го храни и разни от сорта, а предвид възрастта и, това не винаги е безопасно за него. И така оставих го в кошарата и отидох до кухнята когато чух едно "туп" последвано от бебешки рев и като се върнах в стаята, Елена беше скочила от спалнята в кошарата при бебето, добре че не беше паднала върху него и той само се размина с уплахата...
А за каскадьорството и Елена върви натам, вчера се изръси от спалнята в едно чекмедже което бях отворила и прибирах дрехи. Преди няколко дена от зор да ходи сама без да я държа за ръката, падна 3 пъти по пътя за кварталния магазин и обратно, като на първото падане си охлузи брадата, на третото вече си прехапа и устната и реши, че най безопасно е, да я нося...
За играчки, поне за по-малките, при нас хит са матрьошките. В Търново при моите родители имаме една матрьошка и баща ми и я даде и голяма игра падна и тия дни и купихме една и за София. Но Ели от край време си пада по разни кутийки с капачета да ги отваря затваря да слага разни неща извътре...
За гърне и аз не я мъча, сега взе да казва "аки" и в 95% от случаите не лъже, но за момента го казва когато е в памперса. Чакам да се стопли и ще я пусна в къщи без памперс да видя ще има ли ефект. Иначе и аз обеснявам и показвам, както се казва откакто е проходила аз самостоятелно в тоалетна не съм ходила
.
Лек ден на всички!