....мисля че и ти имаше кафеникаво течение преди да ти дойде след инсетата.И при мен се получава по същия начин(и на двете инсета).Даже след първото инсе продължи 3-4 дни и аз си помислих че е цветна, но увиПри теб как са нещата?
Да, имам. Винаги след инсе имам кафеникаво зацапване, питах док, но тя каза, че понякога така се получавало. по три-четили дни преди лелката. А за Утрогестана, винаги ми закъснява с него, нъпреки, че отново питах, и ми казахе, че не е от него. Но когато не го пия цикълът ми е 31 дни, а като га приемам е около 40 дни.
Дим, Раши , northerner, съжелява за тов, което преживявате, знам гадно и тъжно е, важното е че сме слни момичета и че тук има такива, които ни разбират и подкрепят без значение какъв е резултата.
Герита и аз другата седмица ще правя 4-то си инсе /надявам се то да е успешното ми/, та после вероятно и при мен ще заговорят за инвитро. Чета, че тук момичетата са склонни и за още процедури, но аз се чувствам изморена от инсета /от септември ходя само по повод инсета, о, ужас/, та незнам, май искам вече да се хвърлям в дълбоките води.
ceci 75, не мисли трябваше ли? не трябваше ли?, мисли си, че каквото е трябвадо док го е направил и за щастливия финал, изгони бързо всички черни мисли от главата си, амаха