Предполагам, че болката е от овулиралия яйчник, нищо че вече са спукали фоликулчетата,боли и след това /е не при всяко ову/. Последния път на прегледа поразпитах доста док за болките и дали за зъдължителни. При мен на последното инсе не усетих болка, но на предишните ме понаболяваше доста. Успех мила! Ще си чакаме заедно, е аз те водя с няколко дни!
Благодаря
Иве, вчера ме наболяваше от 9 до 17ч., сега нищо не усещам, дали не се е спукал и левия фоликул, ще разбера утре на прегледа. Мен все ми се струва, че закъсняваме с инсето и този път правих сметки в колко да ми бият инжекцията за пукане на фоликулите, че да нацеля момента. Накрая сметките ми излязоха без кръчмар, защото смятах на база предишно инсе с Овитрел (6500 единици), а този път ми сложиха Прегнил (5000 ед.). Вчера толкова се зарадвах, че са се спукали фоликулите отдясно, че забравих да питам дали се вижда течност или нещо, което да подсказва, че овулацията е била скоро, ама нейсе, какъвто е късмета.
Ивето, разчитам ти да поведеш хорото
Топси, съжалявам, че не е станало
Не се отчайвай! Продължавай да опитваш. Ако това ще те успокои - Мисля, че е по-гадно както обикновено се случва при мен, да ми закъснене със седмица и да се надявам, че е станало, да правя тестове от всички марки, да се взирам с надежда да видя 2 чертички и накрая да разбера, че само съм загубила още време. Така поне не губиш време в напразни илюзии и продължаваш напред към следващия цикъл и следващата процедура. Желая ти много късмет и в най-скоро време да се похвалиш с 2 чертички.