0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #80 -: Май 12, 2009, 22:44:16 pm »
Абе момичета, малко тъп въпрос, дали е удачно да започна да правя коремни преси за да спукам фоликулчетата?

Ей, Meme, ами и ние сме на реинсе в четвъртък, значи ще се видим, е, ако се познаем :D
Иветод,препоръчително е да правиш коремни преси и секс,ако разбира се няма да е проблем качеството на спермата,която ще трябва да даде мъжът на инсето.При нас беше само коремни преси,тъй като имаме проблем с количеството материал и на реинсето нямаше да може да даде нищо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #81 -: Май 12, 2009, 22:47:57 pm »

[/quote]Иветод,препоръчително е да правиш коремни преси и секс,ако разбира се няма да е проблем качеството на спермата,която ще трябва да даде мъжът на инсето.При нас беше само коремни преси,тъй като имаме проблем с количеството материал и на реинсето нямаше да може да даде нищо.
[/quote]

Благодаря ти! Ще се напъна с колемните преси, може би секса ще пропуснем, за да има поне 1 ден въздържание, иначе днес той беше "отличникът" в сравнение с мен - 44 млн., не съм сигурна, но мисля че е добре.
*
« Отговор #82 -: Май 13, 2009, 11:29:55 am »
ivetod, на мен при неспукани фоликули винаги док ми е преполъчвал коремни преси - сто същия ден и сто на другия! Първия път ги спуках още същия ден (или сутринта преди прегледа) и нямаше нужда от реинсе. Но втория път се поизмъчих доста докато ги уморя и тогава вече се наложи реинсе.

Така че смело с :presi:, за да можеш да ги спукаш тези фоликули!
А 44 млн. борци са си добра цифра! :wink:

Успех ти желая!  osi_9
« Последна редакция: Май 13, 2009, 11:32:46 am от twin »
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #83 -: Май 13, 2009, 12:30:16 pm »
 twin  :bighug:
*
« Отговор #84 -: Май 13, 2009, 12:52:10 pm »
моето инсе приключи   :(Първото,де,сега в петък и аз при доки,наново.Вече все повече си мисля,че няма никакъв ефект и успеваемост при тези процедури,само психическо натоварване.
Успех милички!
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #85 -: Май 13, 2009, 12:55:11 pm »
Успех Иветод :) Стискам ти палци силно силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дим, не се отчайвай мила. Дано пък следващия път да стане :)  yahoo_17
Успеваемостта на инсетата не е голяма, но все пак има шанс. А и са по-леки от другите процедури.

Успех милички

*
« Отговор #86 -: Май 13, 2009, 13:45:29 pm »
Ivetod, възможно е да се засечем :), аз ходя в клиниката рано, за да не закъснявам много за работа. Стискам палци всичко да е наред и да последваш marteo :balk_602:

ДИМ, вероятността да стане от първи път наистина е малка, божа работа. Знам, че е натоварващо да мислиш има ли фоликули, колко са, ще се спукат ли, добра ли е спермата, ще се уцели ли момента.... Обаче това е пътят, за мен е важно да знам, че всеки месец правя нещо в посока бебето да се случи. Избрала съм клиника и доктори на които се доверявам и от тук нататък се моля за повече късмет!

Момичета, прегръщам ви всички и дано да сме здрави и силни, за  да успеем!  :bighug:
« Последна редакция: Май 13, 2009, 14:02:37 pm от Meme »
« Отговор #87 -: Май 13, 2009, 15:06:02 pm »
ДИМ не се отчайвай мила, никакви такива песимистични мисли, просто няма как трябва да се опита и тогава вече да се мислят други варианти, както е казала Маме това е част от пътя, който трябва да извървим...Не може още в началото да се предадеш.  :bighug: Следващия път ще се получи :)
Ивето късмет :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #88 -: Май 13, 2009, 17:01:42 pm »
Няма място за отчаяние,момичета!То ако нямаше смисъл от инсетата,просто нямаше да ги има въобще,нали?!А че има резултат от тях,има доста примери за това :wink:Аз още малко ще се пострахувам и вече ще се престраша да си сложа лентичка :bighug:

« Отговор #89 -: Май 13, 2009, 17:06:47 pm »
   Ето ме и мен с последни новини  :(

Прекратяваме стимулацията, поради голямото количество фоликули - не 17, ами 20, че и отгоре. Добре, че вчера на своя глава взех решението да не си бия Меногона. Ще направя 2 месеца почивка и след това ще видим какво ще последва. Дано в следващата темичка за месеците юли и август и аз да мога да се похваля с добри резултати.
 Много благодаря на всички, които ми помогнаха със съветите си - Марина75, pimi.
topsi, rasshi, Meme, Geritta2002, ivetod, radosttinka, sunlight желая ви успешни инсеминации този месец.
TINI78 и marteo лека бременност.
Ако съм забравила някого, не е нарочно.
*
« Отговор #90 -: Май 13, 2009, 17:24:06 pm »
Мерси Джули ;)
Ама ти да не се скриеш сега за два месеца, ей. Няма да се отчайваш, не ти разрешаваме! Ще видиш, че всичко ще се нареди.  :bighug:

А пък сега като няма резултат, можем поне да си пийваме биричка и винце с теб :)  :wine:

*
« Отговор #91 -: Май 13, 2009, 17:38:52 pm »
Благодаря, July!
Предполагам през тези два месеца ще продължите опитите по традиционния начин  :wink:
Раши, ти по колко си позволяваш да пиеш? Аз постоянно съм гузна пред себе си, че си позволявам по чашка почти всяка вечер  :oops: просто не ми е вкусна храната и се чувствам като наказана без малко алкохол.  :?
*
« Отговор #92 -: Май 13, 2009, 17:53:40 pm »
Меме,

В къщи не пия. Но, когато излизаме някъде си пийвам по една бира и си позволявам да изпуша 1-2 цигари. Понякога пия и по чаша вино. Почти не пия твърд алкохол - не само защото се пазя, ами понже вече не ми е вкусен.

Иначе, честно казано, много обичам бира и ако не бях в процес на инсета, щях да си пийвам по повечко. :drunk: Знам, че трябва да се внимава с алкохола и цигарите! Но, си мисля, че една напитка или 1-2 цигари не пречат.

Усмивки

*
« Отговор #93 -: Май 13, 2009, 18:36:00 pm »
Благодаря,July.Дано да видя заветните две чертички :),но нещо не се надявам много,снощи имах ужасни болки ниско долу,пък и след 3 неуспешни иксита,не вярвам че сега ще се получи.Иначе и аз си пуша по 3-4 цигари и от два дена си пийвам по чашка бира.Успех момичета!

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #94 -: Май 13, 2009, 21:08:52 pm »
Ivetod прави малко коремни преси преди лягане и успех утре yahoo_17

July може пък точно сега да стане работата - когато си почивате. Нали знаеш, че има много двойки, които са с дългогодишен стерилитет (неизяснен) и когато вече са спокойни, че са събрали пари за инвитро (или, че са в редиците на чакащите за осиновяване) и точно тогава забременяват. Психическото състояние е много важно! Аз съм сигурна в това, за това всеки път повтарям, че трябва да не мислите само за резултата, да се радвате на малките неща в живота, бебето рано или късно ще дойде!!!

Момичета, аз не пия, но пушех по 10-15 цигари докато правехме инсетата. Просто реших, че така ще ми е по-леко. Бях наясно, че е мнооого малка вероятността да стане от първия път и си мислех, че няма да ми е толкова гадно като видя "-".
Така че според мен когато ви се пие 1 бира - наслаждавайте й се! Когато много ви се пуши - запалете 1 цигара и я изпушете с кеф! Не се отказвайте от тези малки удоволствия в живота!

Целувам Ви :bighug:
« Последна редакция: Май 13, 2009, 21:10:30 pm от marteo »
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #95 -: Май 13, 2009, 21:21:37 pm »
Ivetod прави малко коремни преси преди лягане и успех утре yahoo_17

Точно това смятам на направя сега и утре пред да тръгнем /до преди малко се ядосвах, че вчера не питах док. какво да правя за да се спукат/. Надявам се да се получат нещата и числото три да ми е на късмет. А и масеца ми е любим, аз съм родена през май.

Много ти се радвам, ти не ни забравяш и винаги се появяваш точно, когато трябва с точните думи. Желая ти много хубави нещо да ти се случват. Ти си добър човек :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #96 -: Май 13, 2009, 21:24:01 pm »
Джулинка,съжалявам,че се е провалила инсемин.,но всяко зло за добро.Хайде действайте сега ,тъй и тъй фоликулите са хубави и много,може пък да стане по естествен начин,искренно и от сърце ти го желая.Знам какво е да не се стигне до инсето,като вече си стимулирана.При нас първата беше така.Успешна стимул.,6 фоликула,от тях 4 бяха супер и в деня на инсето,мъжът ми отива сутринта да даде материал и на обяд док.ми се обажда,че в спермата няма грам живо сперматозоидче,това всъщност което е истекло е било някаква простатна течност,а не сперма.И отидахме в болницата,взехме си паричките,тъй като беше платил предварително,така решил .Та си останахме със стимулацията и разбитата надежда.Просто нещо е бил преуморен,притеснен и е получил някакъв спазъм.Май много надълго и нашироко се разпрострях,но искам да ти кажа спокойно не се ядосвай,дано след 2 мес.вече да си бременна и да не мислиш за инсета.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #97 -: Май 13, 2009, 22:01:15 pm »
Джули много съжалявам, че така се получиха нещата :(
Ивето успех утре, стискам палци да са се спукали фоликулчетата :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #98 -: Май 14, 2009, 01:59:55 am »
Здравейте момичета,
Аз този месец ще почивам - така каза док, защото имам неспукани фоликули от стимулацията.  :balk_144:

ivetod, на мен при неспукани фоликули винаги док ми е преполъчвал коремни преси - сто същия ден и сто на другия!

Това за коремните преси сигурно ли е? - в смисъл, ако се направят коремни преси сутринта преди инсеминацията има ли вероятност да се спукат всичките  фоликули, за да не останат както сега при мен?  :ask: На мен док не ми прави ултра звук преди инсето, за да види  дали са се спукали и това ме озадачава.

Пожелавам много късмет на момичетата с предстоящи инсеминации.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

*
« Отговор #99 -: Май 14, 2009, 11:22:28 am »
Благодаря ви много милички,за окуражаващите думи-истина е,важното е,че нанякъде вървим и нещо правим,все някога трябва да има резултат,нали :wink:
Но и всяка една от нас познава онова чувство на разочарование,колкото и да се знае ,че на теория по -принцип си има малка успеваемост...все пак си таим всеки път надежда!Сега ще видим на прегледа какво ще ми каже доки.
Джули,ще стискам силно палци ,по време на тази почивка от докита,да стане едно бебоче,пък знае ли се?! :D

sunlight -и мен ме озадачи това,как не те е прегледал?Как установи неспукани фоликули?
Иветод ,успех и от мен !
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!